Viquiprojecte:Centenari Asimov

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Celebrem el centenari del naixement d'Isaac Asimov

Concurs en línia: del 2 al 14 de gener


Concurs finalitzat! Moltes gràcies a tots els participants!
Isaac Asimov va nàixer el 2 de gener de 1920: celebrem el seu centenari tot millorant la informació disponible sobre la seva vida i la seva obra a la Viquipèdia en català!

Isaac Asimov signature.svg

Introducció

Isaac Asimov fou un científic i escriptor altament prolífic, especialment conegut per les seves obres de ciència ficció. Tanmateix, el seu article a la Viquipèdia en català té molt marge de millora, així com els continguts sobre la seva obra. El propòsit d'aquest concurs és homenatjar Asimov en el centenari del seu naixement tot millorant la qualitat d'aquest nínxol d'informació.


Què cal fer?

Emojione BW 0031.svg  Amplieu l'article sobre Isaac Asimov, milloreu articles de la categoria Isaac Asimov o bé creeu articles nous sobre la seva obra, sobre personatges que hi apareixen o sobre altres aspectes rellevants de la seva producció literària.
Emojione BW 0032.svg  Publiqueu els canvis tot afegint l'etiqueta #asimov al resum d'edició. No us n'oblideu: és imprescindible pel recompte de punts!
Emojione BW 0033.svg  Compartiu la feina feta: si sou usuaris de xarxes socials, etiqueteu @Viquipedia i @AmicalWikimedia i ens en farem ressò.
Emojione BW 0034.svg  Repetiu tantes vegades com ho desitgeu.


Com participar-hi

Emojione BW 1F464.svg  Requisits
Només heu de disposar d'un compte d'usuari. Si no en teniu un, feu clic aquí. El procediment és senzill i gratuït.
Emojione BW 1F570.svg  Terminis
Des de les 22:00 UTC+1 del 2 de gener fins a les 23:59h UTC+1 del 14 de gener de 2020.
Emojione BW 1F516.svg  Puntació

  • +1 punt per cada (+1.000 octets) de contingut afegit a articles de la categoria Isaac Asimov
  • +3 punts per cada article nou sobre obres, personatges i/o aspectes notables de la producció literària d'Isaac Asimov. Important: els articles nous han de tenir més de 3000 octets d'extensió.

Emojione BW 0023.svg  Monitorització
El recompte de punts es farà automàticament. Per això és necessari que deseu cadascuna de les vostres edicions amb l'etiqueta #asimov.
Emojione BW 27A1.svg  Proposta d'articles a treballar
A continuació us llistem alguns articles relacionats amb Isaac Asimov i la seva obra per si voleu participar però no sabeu ben bé per on podríeu començar. Ànims! Tots poden millorar-se significativament!

Premis
  • 1 llibre d'Isaac Asimov o de ciència ficció per l'usuari amb més punts, que ha estat Dragonfly137: enhorabona!
  • 1 llibre d'Isaac Asimov o de ciència ficció que es sortejarà entre els usuaris amb més de 10 punts (no acumulable amb el premi guanyador). Vegeu aquí el resultat del sorteig.


Participants i seguiment

La taula de participants s’executarà i actualitzarà automàticament cada dia. Recordeu desar les vostres edicions amb l’etiqueta #asimov al resum de modificacions!

Participant Articles Octets totals Puntuació
Ivan Avz F (discussió contribucions registre) Isaac Asimov, Jo, robot, The Complete Robot 11065 11
Ogfonoll (discussió contribucions registre) Isaac Asimov 273 0
Rocafera (discussió contribucions registre) Isaac Asimov -4 0
Jey (discussió contribucions registre) Isaac Asimov, The Robots of Dawn, Jo, robot, Fins i tot els déus, Crisi Seldon, The Positronic Man 1726 0
Txescu (discussió contribucions registre) Isaac Asimov, The Robots of Dawn, Fins i tot els déus, (5020) Asimov, Asimov (cràter marcià), The Positronic Man, Somnis de Robot, Les Coves d'Acer, Multivac, Llista d'ordinadors ficticis 19494 16
PaliGol (discussió contribucions registre) Isaac Asimov, Fins i tot els déus, The Martian way and other stories, Nine tomorrows, Nemesis (novel·la), Visions de Robot, Somnis de Robot, L'home bicentenari i altres relats 20298 16
Solde (discussió contribucions registre) Lleis de la robòtica, Asimov (cràter marcià) 2457 2
Arnaurs (discussió contribucions registre) Jo, robot, The Complete Robot, The Positronic Man, L'home bicentenari 12645 11
Dragonfly137 (discussió contribucions registre) Bel Riose, Hober Mallow, Gaal Dornick, Cap a la Fundació, Preludi a la Fundació, Visions de Robot, Somnis de Robot, Les Coves d'Acer 59256 55
Paucabot (discussió contribucions registre) Hober Mallow, Crisi Seldon, The Complete Robot, The Positronic Man, Psicohistòria (Asimov), Gaal Dornick, Cap a la Fundació, Visions de Robot, Les Coves d'Acer, Pla Seldon -405 0
Townie (discussió contribucions registre) El Mul, Els límits de la Fundació, Crisi Seldon, Preludi a la Fundació 2266 1
Manlleus (discussió contribucions registre) Isaac Asimov, Crisi Seldon, Visions de Robot, Enciclopèdia Galàctica 15581 15
Quimpuig12 (discussió contribucions registre) Psicohistòria (Asimov) 3815 3
Parouger 616 (discussió contribucions registre) El Mul, Psicohistòria (Asimov) 4810 4


Resum numèric
Participants Articles creats Articles editats Edicions Octets afegits
14 18 13 - -


Coordinació
Amical Wikimedia logo.svg

Aquest concurs està organitzat i coordinat per Amical Wikimedia. Està integrat en el programa marc de Suport a la Comunitat i també en el programa de Projectes Específics.