Viquiprojecte:Cicle de sessions a distància d'Amical Wikimedia 2020/Manteniment de la Viquipèdia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
El manteniment de la Viquipèdia

Idees i eines
En aquesta sessió es mirarà d'exposar l'estat actual del manteniment a la Viquipèdia i es debatran possibles propostes de millora Vegeu totes les activitats a l'agenda d'actes i trobades.

Descripció de la sessió
Les tasques de manteniment a la Viquipèdia no estan centralitzades en un únic lloc sinó en diversos i per tant no hi ha manera d'organitzar, prioritzar i quantificar l'ingent tasca. A la sessió es posarà uns quants d'exemples de tasques pendents, es farà una llista de lloc on hi ha agrupades aquestes tasques i es demanarà ajuda per mirar d'unificar-ho tot en un sol lloc (viquiprojecte?, portal?).
Dificultat mitjana Aquesta sessió està orientada a persones que ja coneixen, més o menys, el funcionament bàsic de la Viquipèdia i/o dels seus projectes germans.
Data i hora
27 d'abril de 2020, de 17:00 a 18:30 CEST
Moderador i aforament
La sessió estarà dirigida per Pau Cabot i Bonnín (nom d'usuari viquipedista: Paucabot), membre d'Amical Wikimedia.
L'aforament recomanat és d'unes 40 persones connectades.
Utilitzar Jitsi
Jitsi és un programari lliure, de codi obert i traduït al català per hostatjar videoconferències multitudinàries. Si empreu un ordinador portàtil o de sobretaula, podeu accedir a través de l'enllaç d'inici de pàgina. Tant si voleu feu servir el mòbil com si voleu configurar la sessió en català, feu clic a les instruccions del botó de l'esquerra.
Recursos complementaris
En paral·lel a la sessió, us recomanem consultar els següents documents i enllaços per guiar-vos millor:
Assistents registrats
Apunteu el vostre nom real o d'usuari al botó de l'inici de la pàgina o bé envieu un correu electrònic a l'adreça tallers@wikimedia.cat.
  1. Leptictidium
  2. Gelatdeneu
  3. Manel Pich
  4. Voraviu
  5. Màrius Bernadó
  6. Biblioteca el Molí
  7. Xavi Rodríguez
Coordinació
Aquesta activitat semipresencial està organitzada i coordinada per Amical Wikimedia. Està integrada en el programa marc d'Educació i també en el de Comunicació Externa.
Totes les nostres activitats estan subjectes al coneixement i compliment d'un protocol antiassetjament.
Envieu-nos un correu electrònic a tallers@wikimedia.cat.