Viquiprojecte:Cicle de sessions a distància d'Amical Wikimedia 2020/Segona reunió de joves viquipedistes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Grup de joves viquipedistes

Segona trobada virtual
El segon debat dels més joves del projecte, un lloc on compartir idees i propostes de cara al futur. I sobretot, fer caliu! Aquesta trobada té una inscripció segura per protegir la privacitat dels menors d'edat. Vegeu totes les activitats a l'agenda d'actes i trobades.

Descripció de la sessió
Després del primer debat, el col·lectiu de joves hem decidit reunir-nos de forma periòdica per conèixer-nos, col·laborar i ajudar-nos entre nosaltres. Ara que comptem amb el nostre propi portal, volem seguir fent pinya com a grup, fer propostes de futur, compartir coneixement, millorar l'acollida de novells i, sobretot, fer caliu i passar una bona estona.
Dificultat senzilla Aquesta sessió està orientada a novells que volen conèixer el funcionament bàsic de la Viquipèdia i/o dels seus projectes germans.
Data i hora
10 de maig de 2020 a les 20:00h CEST. La sessió durarà una hora llarga.
Moderador i aforament
La sessió estarà dirigida per David Parreño (nom d'usuari viquipedista: Davidpar).
L'aforament recomanat és d'unes 30 persones connectades.
Utilitzar Jitsi
Jitsi és un programari lliure, de codi obert i traduït al català per hostatjar videoconferències multitudinàries. Si empreu un ordinador portàtil o de sobretaula, podeu accedir a través de l'enllaç d'inici de pàgina. Tant si voleu feu servir el mòbil com si voleu configurar la sessió en català, feu clic a les instruccions del botó de l'esquerra.
Recursos complementaris
En paral·lel a la sessió, us recomanem consultar els següents documents i enllaços per guiar-vos millor:
Assistents registrats
Apunteu el vostre nom real o d'usuari al botó de l'inici de la pàgina o bé envieu un correu electrònic a l'adreça comunicacio@wikimedia.cat.
Aquesta trobada consta d'una inscripció segura i semiprotegida per a la privacitat dels menors d'edat que s'hi uneixin. La sala de videoconferències estarà protegida per contrasenya: si us inscriviu en aquesta pàgina, de tota manera haureu de demanar-la per privat al compte @AmicalWikimedia de les xarxes socials o amb un correu a comunicacio@wikimedia.cat.
Coordinació
Aquesta activitat semipresencial està organitzada i coordinada per Amical Wikimedia. Està integrada en el programa marc de Suport a la Comunitat.
Totes les nostres activitats estan subjectes al coneixement i compliment d'un protocol antiassetjament.
Envieu-nos un correu electrònic a comunicacio@wikimedia.cat.