Viquiprojecte:Dia de la Música 2015

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:Dia de la Música 2015
Plantilla:Infotaula esdevenimentDia de la Música 2015
Imatge
L'Auditori
TipusViquimarató / Viquifestival
Data21 de juny de 2015 (2015-06-21)
Punt en el tempsde 10:00 a 18:00
Temamúsica (llista de reptes)
OrganitzadorAmical Wikimedia
Museu de la Música de Barcelona
l'Auditori
Escola Superior de Música de Catalunya
CausaDia de la Música

Twitter: #DiadelaMusica
Inscripcions

Lloc webdiadelamusica.cat

El 21 de juny de 2015 va tenir lloc un acte a L'Auditori de Barcelona per celebrar Dia de la Música. Voluntaris d'arreu es trobaran per millorar articles de la Viquipèdia -i als seus projectes germans- que estiguin relacionats amb la música, amb l'objectiu de difondre en obert el coneixement. S'han organitzat diversos reptes temàtics (instruments, grups musicals, efemèrides...) amb l'objectiu que tothom pugui col·laborar allà on tingui més interès.

L'acte és coorganitzat per l'Amical Wikimedia, el Museu de la Música de Barcelona, l'Auditori, l'Escola Superior de Música de Catalunya, amb la col·laboració de TERMCAT, Enderrock i Catalunya Música, i és obert a totes aquelles persones i organitzacions que s'hi vulguin sumar.


NOTE: English Version available here

Context[modifica]

La música és un llenguatge universal i tothom pot trobar una cançó, compositor o estil preferit. És per això que pensem que totes les persones poden contribuir a millorar els continguts sobre música a la Viquipèdia i als seus projectes germans. Per això hem organitzat una diada especial el 21 de juny que tindrà lloc a L'Auditori de Barcelona.

La música és un camp tan gran que en un dia és completament impossible abastar-lo tot. Cadascú es relaciona amb la música d'una manera diferent. És per això que la proposta del dia és intentar assolir diversos petits reptes que ens apropin una mica més al món de la música.

Serà, doncs, molt més que una viquimarató, serà un viquifestival en la línia de les grans trobades musicals. Així farem realitat el principi col·laboratiu que rau a la base de tot el que fem, perquè pensem que sumant l'esforç col·lectiu, afegint peces úniques per petites que siguin, es millora el resultat final. És la primera vegada que tots els projectes Wikimedia que tenen una versió catalana treballaran al mateix temps per un objectiu comú, fent més real el terme germans que els defineix i superant així els viquireptes i concursos o projectes individuals. Durant tot un dia tots escriurem, fotografiarem i teclejarem sobre temes relacionats amb la música, en una iniciativa ambiciosa i pionera.

Reptes del dia[modifica]

Els participants podran apuntar-se a un o més reptes i anar canviant de grup durant el dia si així ho volen. Apunta't a la llista del(s) repte(s) on vulguis participar, així ens podem repartir una mica la feina. Si no vols decidir-ho encara, no passa res, vine el mateix dia 21 i et sumes al projecte que més t'engresqui allà mateix. Aquestes són les propostes que hem pensat, clica a la imatge per veure'n els detalls i apuntar-te allà on més t'agradi:


T'hi esperem!
Inscripcions

Enllaços externs[modifica]