Viquiprojecte:Discussions desateses/discussions

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Actualització: --CobainBot (disc.) 18:01, 6 ago 2020 (CEST)

Discussió:Festival de Cine de Cartago[modifica]

Article - Edita la discussió

Discussió:Rhesus[modifica]

Article - Edita la discussió

Aquest article no ha estat fruït de cap traducció. Les fonts són d'enllaços en línia en català. (Dragonfly137 (disc.) 21:34, 4 ago 2020 (CEST))

Discussió:Cine Aribau[modifica]

Article - Edita la discussió

L'article parla de la conversió en dues sales, però el rètol de l'entrada diu que en són cinc.--Pere prlpz (disc.) 11:13, 4 ago 2020 (CEST)

Discussió:Pera i Gàlata[modifica]

Article - Edita la discussió

Bon dia, @Jolle:. Té gaire sentit tenir un article que es digui «Pera i Gàlata» quan ja tenim un article sobre Pera i un altre sobre Gàlata? De fet, el mateix article remet a aquestes altres pàgines en el seu segon paràgraf.—Leptictidium (digui) 11:10, 3 ago 2020 (CEST)

El pitjor de tot plegat és que llegint els articles sembla que Pera i Gàlata són el mateix lloc. De fet, la majoria de Viquipèdies només tenen article per Gàlata. No tinc clar si calen dos articles o només un. @Georg-hessen, Panotxa:--Pere prlpz (disc.) 14:29, 4 ago 2020 (CEST)

Discussió:Dibuixos del dissabte matí[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquiprojecte doblatge en valencià

concurs d'edició en línia: del 3 al 30 d'agost

Creació dins del Viquiprojecte --Castell (disc.) 05:11, 3 ago 2020 (CEST)

Discussió:Eduard Borja Blasco[modifica]

Article - Edita la discussió

Viquiprojecte doblatge en valencià

concurs d'edició en línia: del 3 al 30 d'agost

Creació dins del Viquiprojecte --Castell (disc.) 02:57, 3 ago 2020 (CEST)

Discussió:Construccions megalítiques a les Illes Balears[modifica]

Article - Edita la discussió

Crec que aquest article és un resum del contingut de la sola font que cita i pens que tota la informació que conté ja és a les múltiples pàgines que hi ha sobre prehistòria de les Balears. Personalment, pens que caldria suprimir l'article; en tot cas, atès el títol, podria ser un repàs de les construccions megalítiques prehistòriques de les Balears, però no només circumscrit al pretalaiòtic (car els talaiots i les murades també són megalítics). Joan Gené (disc.) 21:01, 2 ago 2020 (CEST)

Discussió:Josep Palau i Fabre[modifica]

Article - Edita la discussió

Sobre aquesta informació de la dècada dels anys '40: "Aquell mateix any publicà una editorial per a la publicació Per Catalunya amb el títol "Col·laboracionisme", en què es mostrà contrari a acceptar el permís oficial per a publicar en català, passant per la censura, cosa que li comportà problemes amb el govern franquista". Cal precisar que això no és ben bé així.

A la Vanguardia del 18 novembre de 1994, pàgina 16 (http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1994/12/15/pagina-16/34440679/pdf.html) hi ha una carta de Joan Samsó, titulada "Joan Samsó y Josep Palau i Fabre", que diu:

En mi libro "La cultura catalana i la represa pública (1939-1951)", atribuyo por error al señor Josep Palau i Fabre la autoría de un texto. Debo decir que, en una entrevista realizada el 13/III/86, el señor Palau me habló de un artículo escrito por él que apareció en "Per Catalunya", una revista clandestina que yo desconocía. Más tarde, al consultarla, por la proximidad en los títulos y en los temas, confundí este artículo con el de un número inmediatamente posterior de la misma publicación, escrito en realidad por Manuel Viusá. Jamás ha sido mi intención ofender al señor Palau, que cuenta con todo mi respeto. Lamento, pues, mi desacierto.el comentari anterior sense signar és fet per Lluquet (disc.contr.) 16:02, 2 ago 2020‎

Discussió:L'Atlàntida (pel·lícula)[modifica]

Article - Edita la discussió

Aquest article no ha estat fruït de cap traducció. La majoria de les fonts són d'enllaços en línia en català. (Dragonfly137 (disc.) 13:49, 2 ago 2020 (CEST))

Discussió:Diane Keaton[modifica]

Article - Edita la discussió

(el primer paràgraf de la intro)—Leptictidium (digui) 18:31, 1 ago 2020 (CEST)

Categoria Discussió:Guanyadors del premi Oscar al millor guió original[modifica]

Article - Edita la discussió

I els Categoria:Guanyadors del premi Oscar al millor guió original fem Categoria:Guionistes del premi Oscar al millor guió original O potser Categoria:Escriptors del premi Oscar al millor guió original per no repetir la paraula guió? Wifrey (disc.) 11:06, 5 ago 2020 (CEST)

Categoria Discussió:Guanyadors del premi Oscar a la millor pel·lícula[modifica]

Article - Edita la discussió

Si canviem Categoria: Guanyadors del premi Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa per Categoria:Directors del premi Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa, també s'hauria de canviar Categoria:Guanyadors del premi Oscar a la millor pel·lícula per Categoria:Productors del premi Oscar a la millor pel·lícula. Wifrey (disc.) 11:04, 5 ago 2020 (CEST)

Categoria Discussió:Cultura talaiòtica[modifica]

Article - Edita la discussió

Com veuríeu crear una categoria Categoria:Arquitectura talaiòtica per recollir totes les tipologies edilícies de la cultura talaiòtica? Ho dic perquè les categories Categoria:Poblats talaiòtics, Categoria:Talaiots i Categoria:Santuaris talaiòtics no són dins Categoria:Cultura talaiòtica més que dins Categoria:Jaciments talaiòtics, i pens que la relació hauria de ser més directa; i també pens que la categoria podria ser útil. Trop que hauria d'estar dins Categoria:Arquitectura de l'edat antiga, que seria un poc agafat en pinces però bé. Joan Gené (disc.) 21:18, 2 ago 2020 (CEST)

Plantilla Discussió:Proves persona/ús1[modifica]

Article - Edita la discussió

@Amadalvarez: Això, ho necessites? Pau Cabot · Discussió 18:16, 1 ago 2020 (CEST)

@Paucabot: No especialment. Les plantilles de proves, les reciclo per no crear una cada cop amb el nom que toca. Si vols la pots liquidar. De fet, aquesta /ús és una mica estranya perquè quan l'edito em diu que estic en una pàgina de documentació i, tot i que fa la seva funció, em despista. Endavant !, amador (disc.) 19:20, 1 ago 2020 (CEST)
@Amadalvarez: Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 10:39, 2 ago 2020 (CEST)

Plantilla Discussió:Infotaula de sèrie de videojocs[modifica]

Article - Edita la discussió

Potser afegir[modifica]

Sistema operatiu (P306), Distribuïdor (P750). Vegeu Onimusha. Pau Cabot · Discussió 08:24, 30 jul 2020 (CEST)

Plantilla Discussió:Beilicats d'Anatòlia[modifica]

Article - Edita la discussió

Aquesta plantilla s'ha tornat tan grossa que crec que s'hauria de dividir en una per a cada beilicat amb, si escau, un enllaç i prou a la pàgina o categoria dels beilicats.—Leptictidium (digui) 13:06, 28 jul 2020 (CEST)

Discussions noves no incloses[modifica]