Viquiprojecte:Discussions desateses/discussions

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Actualització: --CobainBot (disc.) 21:00, 18 març 2019 (CET)

Discussió:Art+Feminisme[modifica]

Article - Edita la discussió

Pàgina de Viquiprojecte (penso que s'ha de traslladar)[modifica]

Hola a tothom, al marge de les cites requerides que calen, aquesta pàgina hauria de ser una pàgina de projecte. Disculpeu la confusió, durant la campanya d'enguany s'han realitzat algunes traduccions de pàgines com els protocols de seguretat de la campanya Art+Feminisme i totes dues pàgines s'han de traslladar a un lloc més pertinent. Si algú em pot orientar estaré molt agraïda!Liquendatalab (disc.) 22:02, 17 març 2019 (CET)

@Liquendatalab: Per canviar d'espai de noms una pàgina només cal que la reanomenis. L'ordre de reanomenar la tens a dalt, a la pestanya "Més". Quan reanomenes pots canviar-li el nom i l'espai de noms.
Un cop estigui reanomenada s'haurà d'arreglar els enllaços que vagin al nom antic i esborrar la redirecció.--Pere prlpz (disc.) 12:19, 18 març 2019 (CET)
@Pere prlpz: Fet. gràcies per la informació i la paciència Liquendatalab (disc.) 16:16, 18 març 2019 (CET)

Discussió:Nathy Peluso[modifica]

Article - Edita la discussió

Neutralitat de Punt de Vista[modifica]

He neutralitzat la secció "la Sandunguera", penso que és la única que s'ha identificat com a problemàtica. Si cal alguna cosa més per retirar l'avís estaré encantada de revisar-ho i corregir-ho. Liquendatalab (disc.) 20:31, 16 març 2019 (CET)

Bones, he fet alguns retocs, he modificat els apartats per fer-ho més a estil de la VP. Per altra banda, la redacció del text té molts judicis valoratius, crec que es deu de que les referències hi ha bastants que son d'entrevistes d'ella. Cal eviar monoplitzar el text amb entrevistes, cal agafar més informació objectiva, i si es vol dir alguna cosa que ella ha dit referent al valor de les cansons, cal citar-ho. He tret tota la informació valorativa que hi havia, he deixat la informació enciclopèdica objectiva, pero cal més retocs i més informació de diaris i no pas entrevistes... Segur hi ha molta més informació. Un salut, intentaré anant-ho supervisant!--Metralleta95 (disc.) 13:18, 17 març 2019 (CET)

Discussió:Salida de la misa de doce de la Iglesia del Pilar de Zaragoza[modifica]

Article - Edita la discussió

En realitat aquesta pel·lícula no va ser projectada al 1896 tal com indica el registre (i tal com s'ha indicat a l'article, al igual que a la versió més extensa en castellà) sinó uns anys més tard, invalidant-la per tant com a primera pel·lícula projectada al país i dirigida per un espanyol, que realment fou 'Riña en un café' del barceloní Fructuós Gelabert.

Al franquisme li interessava que la primera no fos d'un català i que fos clarament catòlica, per això van canviar la data del registre de 'Salida de la misa de doce de la Iglesia del Pilar de Zaragoza' per posar-la uns anys abans. A la premsa escrita de l'època es poden trobar indicis d'aquest fet, ja que aquestes no les van poder modificar i tenen la data correcta de cada estrena.

Discussió:Hugo Rovira de Saralegui i Vergés[modifica]

Article - Edita la discussió

Benvolguts,

Per quin motiu poseu {{FVA}} i voleu eliminar l'entrada, si tot el text està fonamentat en referències/fonts? Si no, quin part del text necessita referències/fonts?

Moltes gràcies.

Salutacions el comentari anterior sense signar és fet per Wikico.es (disc.contr.)

No basta que tot sigui verificable, l'article, a més, ha de ser admissible. Pau Cabot · Discussió 11:27, 16 març 2019 (CET)
Tant una referència com l'altra són obra del propi biografiat i ni tan sols així, cap de les dues en parla de manera significativa: la segona font diria que ni l'esmenta. Pau Cabot · Discussió 22:07, 16 març 2019 (CET)

Discussió:Cariatydes[modifica]

Article - Edita la discussió

Criteris generals d'admissibilitat.[modifica]

Hola comunitat, aquesta entrada ha estat creada per una usuària en el context de la viquimarató Art+Feminisme 2019, i el el grup d'editores té la voluntat de vetllar per seu manteniment si finalment no és esborrada, per tal d'anar afegint referències i millorant la qualitat de l'entrada. En relació als criteris d'admissibilitat, argumentem que es tracta de fonts fiables, doncs en el camp del maquillatge professional i la indústria dels anomenats beauty gurus, que a avui suposen una sector creixent d'una rellevànça força provada[1], almenys en termes econòmics, són aquestes publicacions les que s'encarreguen d'aportar lectures crítiques i editorials, no només en termes publicitaris, tot i estem d'acord que s'ha de vigilar no caure en fer publicitat quan parlem de marques (ho dic com a profesora de Branding també!) A banda d'això, en una de les entrevistes he llegit que aquesta dona és una de les guanyadores del "Premio nacional de teatro grecolatino", i estic traçant la verificabilitat abans d'incloure la informació. Agraeixo que ens pogueu donar un marge de temps per millorar la pàgina. Considereu que cal afegir cap plantilla per fer-ho saber a la comunitat o amb aquest missatge és suficient? moltes gràcies <3 Liquendatalab (disc.) 18:48, 15 març 2019 (CET)

Discussió:Elionor de Cabrera[modifica]

Article - Edita la discussió

Fusió amb Elionor de Aguilar[modifica]

Fusiono amb Elionor de Aguilar ja que és la mateixa persona. Herodotptlomeu (disc.) 18:13, 15 març 2019 (CET)

Discussió:Món virtual educatiu[modifica]

Article - Edita la discussió

Bona tarda, deixo els enllaços amb informació que trobo:

https://www.comunicae.es/nota/mundo-virtual-educativo-inteligencia-colectiva_1-1190336/

http://noticias.universia.es/educacion/noticia/2018/01/31/1157682/mundos-virtuales-creados-fines-educativos.html#

https://www.researchgate.net/publication/282033800_Los_mundos_virtuales_experiencias_de_su_aplicacion_en_la_educacion_superior (Aespinaltc (disc.) 17:46, 15 març 2019 (CET))

Discussió:Dia Mundial de la Son[modifica]

Article - Edita la discussió


Discussió:Pastor belga malinois[modifica]

Article - Edita la discussió

Enllaços externs[modifica]

Crec que s'hauria de revisar els enllaços que no funcionen. marabquin Marabquin (disc.) 00:54, 15 març 2019 (CET)

Discussió:Teresa Gisbert Jordà[modifica]

Article - Edita la discussió

No hi ha institucions oficials "del País Valencià". És un desig polític, potser legítim, però no una realitat objectiva. Qui ha escrit aquest article ha mentit. L'Estatut de la Comunitat Valenciana reconeix Regne de València i País Valencià com a denominacions tradicionals, però l'unica oficial és Comunitat Valenciana. Així és pot veure en la bibliografia.

Discussió:La Traveria[modifica]

Article - Edita la discussió

1989 05 La Traveria.jpg

Fotografia[modifica]

He afegit una fotografia de la Masia La Traveria. Hi he viscut 18 anys i és la millor que tinc. Espero haver-ho fet correctament. Nota: Jo pensava que també tenia interès paisatgistic.

Marta (marabquin)

Discussió:Centre d'Interpretació del Ferrocarril[modifica]

Article - Edita la discussió

Avís FR[modifica]

@Bibliomoralanova: Crec que l'avís de manquen referències el podeu treure, no obstant, seria adient que trobeu alguna font en paper que parli d'aquesta entitat/museu. A banda de notícies, no teniu a la Biblioteca cap document que en parli? Salut!--Docosong (disc.) 23:17, 11 març 2019 (CET)

Avis FR[modifica]

Hola Docusong Des de la Biblioteca estic intentant millorar algunes de les entrades de la wikipedia referents a Móra la Nova, vaig veure que l'entrada del centre d'interpretació hi havia l'avís i vaig buscar informació, vaig tirar pel recull de premsa primer i poc a poc ja miraré si puc incorporar altres fonts, sobre tot de llibres. Referent a l'avís, no sé com es treu. Gràcies

Discussió:Forugh Farrojzad[modifica]

Article - Edita la discussió

Heu traduït el nom directament de la versió espanyola, arrossegant-hi la "J" en comptes de la transcipció "kh" que correspondria al català i utilitzada en d'altres wikipedies --Avignasi (disc.) 23:02, 11 març 2019 (CET)

Plantilla Discussió:Infotaula persona/xarxes[modifica]

Article - Edita la discussió

He incrustat aquesta funció a {{Infotaula de programa audiovisual}}: Special:diff/20902986. Crec que seria una bona idea reanomenar-la per a poder-la reciclar per a més infotaules. Què us semblaria {{Xarxes}}? Pau Cabot · Discussió 19:58, 16 març 2019 (CET)

A {{Infotaula d'organització}}, la tenim a {{Infotaula d'organització/formatglobal}}, amb enllaços que no tenim aquí. S'haurien d'afegir i usar sempre aquest mòdul, per tal de simplificar la feina de manteniment. Pau Cabot · Discussió 20:14, 16 març 2019 (CET)

Categoria Discussió:Llacs de Catalunya[modifica]

Article - Edita la discussió

Estanys i llacs, redundant?[modifica]

Bon dia,

Havia pensat en posar una mica d'ordre a les categories d'estanys de Catalunya (concretament a l'Empordà), però m'he trobat que les categories i articles estan bastant entortolligades degut al encavalcament entre els conceptes de llac, estany, estany temporal, bassa i zona humida.

Tot i això, penso que parlant de Catalunya, les categories Llacs de Catalunya i Estanys de Catalunya són redundants i es podrien fusionar. Però m'agradaria conèixer altres opinions. Què en penseu? Whochismo (disc.) 22:57, 8 març 2019 (CET)

Plantilla Discussió:Infotaula equip de laboratori[modifica]

Article - Edita la discussió

Infotaula per a instruments de mesura?[modifica]

Conversa traslladada des de Usuari Discussió:Amadalvarez per concentrar la informació sobre el procés d'ampliació d'aquesta infotaula

@Amadalvarez:, estic treballant en un article de prova sobre l'astrolabi i no trobo la plantilla d'infotaula per a instruments de mesura (o astronòmics). A l'article del microscopi hi ha una taula però que no és ben bé una infotaula. Què m'aconselles? Gràcies--Marsansol (disc.) 17:45, 7 març 2019 (CET)

@Marsansol: Doncs l'haurem de crear/ampliar a partir de {{Infotaula equip de laboratori}}, és a dir, la que fa servir microscopi. En realitat és una infotaula que se'ns havia escapat de la conversió a infotaula amb dades WD. Per tant, com que l'haurem de modificar, li hi puc afegir el que em diguis que seria necessari. Per fer-te una idea de què podem agafar de WD, podries fer un cop d'ull al (poc) contingut que tenen ara (per exemple: Astrolabi (Q164992), Microscopi (Q196538)) o passejar-te pel buscador de propietats WD i mirar de fer una proposta aquí mateix. --amador (disc.) 21:40, 7 març 2019 (CET)
@Marsansol: Et passo una query de WD amb 500 items que són subclasse d'Eines de mesura (Q1047213) i que tenen més propietats. Veuràs que hi ha falsos positius, com ara els edificis que també són rellotges, però per fer-se una idea del que tenim, serveix. amador (disc.) 22:46, 7 març 2019 (CET)

Proposta de propietats WD i altres paràmetres manuals[modifica]

Inicio aquesta llista arrel de la petició de @Marsansol:. La dea seria reciclar aquesta infotaula que només fan servir una desena d'articles en la "Infotaula instrument / eina / estri...." que serveixi tant per instruments de mesura com per eines de treball (martell, tisores,..) que no siguin vehicles (nau espacial) o edificis (torre del rellotge, telescopi,..) perquè ja tenen altres solucions. Hauria de servir indistintament per l'instrument com a concepte (astrolabi) o un d'específic (Astrolabi d'al-Sahlî).

Podeu seguir Refinant definició....

@Jey, Paucabot, Kette~cawiki, Townie, Pau Colominas:@Barcelona, Davidpar: Us animo a aportar suggeriments i incrementar la proposta inicial. amador (disc.) 22:04, 8 març 2019 (CET)

Propietats

dades base i funció

cronologia

característiques tècniques

peces singulars

altres

Potser es podria posar la fi d'ús (un instrument obsolet és substituït per un altre). I la propietat usat per potser caldria veure com s'aplica, no sé si és el mateix que usat a un lloc; és a dir posaríem "usat a un laboratori de química" dins "usar per químics", imagino? Si són objectes singulars les propietats estan bé però caldria veure quan s'encavalla amb obra artística--barcelona (disc.) 11:41, 9 març 2019 (CET)

@Barcelona: Afegeixo Reemplaça (P1365) i Reemplaçat per (P1366). És cert el que dius de la infotaula obra artística. Si la peça té poques propietats tècniques, segurament serà millor posar-li aquella i no aquesta. En tot cas, pensava incorporar aquí el tractament de museu + inventari, com a mínim, per si algú la posa a una peça de museu, com ara el Astrolabi d'al-Sahlî. Merci, amador (disc.) 19:34, 9 març 2019 (CET)
em sembla bé, si és poc tècnica es posa l'altra i si no amb el museu ja fem --barcelona (disc.) 20:52, 9 març 2019 (CET)
Creada {{infotaula eina}} que substitueix aquesta infotaula. tots els articles que la feien servir han estat migrats. Tema tancat, si hi ha algun comentari més, fem-ho a Plantilla Discussió:Infotaula eina. Gràcies a tots els que heu col·laborat.--amador (disc.) 08:49, 14 març 2019 (CET)

Plantilla Discussió:Successió[modifica]

Article - Edita la discussió

Afegir una versió amb WikiData[modifica]

@Paucabot, SMP:, bones, proposo d'afegir-lo a aquesta plantilla algunes opcions de WikiData. Moltes gràcies! -- Alexis900 · Discussió

Plantilla Discussió:Portada600k/defuncions[modifica]

Article - Edita la discussió

Ampliació i flexibilitat[modifica]

Penso que estaria bé ampliar el nombre de defuncions a cinc, o potser fins a set (més d'un cop era la quantitat que, abans, coincidia en uns pocs dies). Això sí, convertint-la en una xifra màxima, no com ara que el tres és fix i, si n'hi ha menys, apareixen els punts de separació "sobrants". @Townie: com ho veus? Per tirar-ho endavant potser me'n sortiria, però prefereixo que algun "expert" faci els canvis. Aprofito per avisar que, el fet que el "modifica" de la {{Portada600k/actualitat}} comparteixi línia, fa que, en formats estrets de pantalla, els noms de les defuncions s'hi encavalquin. No estaria millor en una línia prèvia de la mateixa plantilla "mare"?--FranSisPac (disc.) 20:07, 21 feb 2019 (CET)

@FranSisPac: Vaig reduir el nombre de defuncions per evitar que hi apareguessin mòmies i per reduir espai. Amb cinc defuncions, el bloc d'actualitat passa a ser força més alt, i afecta el carussel de l'esquerra. Miraré d'arreglar el "modifica" quan pugui. --Townie (discussió) 12:48, 23 feb 2019 (CET)

Discussions noves no incloses[modifica]

  • News; Marketing, Retail &. «Millennials’ lust for makeup driving a boom in the cosmetics industry | Financial Post» (en en-ca), 24-11-2017. [Consulta: 15 març 2019].