Viquiprojecte:Discussions desateses/discussions

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Actualització: --CobainBot (disc.) 06:00, 18 set 2019 (CEST)

Discussió:Lliga espanyola de rugbi[modifica]

Article - Edita la discussió

FF[modifica]

Discussió:Santa Magdalena (la Seu d'Urgell)[modifica]

Article - Edita la discussió

La fotografía no se corresponde (ni se parece) con la fachada de la iglesia de Santa Magdalena que yo conozco en Seo de Urgel (La Seu d'Urgell)...

Ho acabo de corregir --Rodamón4 (disc.) 23:27, 17 set 2019 (CEST)

Discussió:Yolancris[modifica]

Article - Edita la discussió

Aquest article fou proposat per esborrar i es va decidir mantenir-lo per unanimitat després d'incorporar referències.--Medol (disc.) 19:10, 17 set 2019 (CEST)

Discussió:Llista de topònims mallorquins precatalans[modifica]

Article - Edita la discussió

Vaig posar que estava en construcció, però no ho he acabat. Hi ha moltíssima d'informació per completar l'article, però principalment hi manca gairebé tot quant diguin Mascaró Pasarius i Coromines a l'Onomasticon Cataloniae. Durant una bona temporada no m'hi podré dedicar. Joan Gené (disc.) 17:51, 16 set 2019 (CEST)

Discussió:Sistema de vigilància i defensa de la costa de Mallorca[modifica]

Article - Edita la discussió

Vaig posar que estava en construcció, però no ho he acabat. La informació que em manca per incloure és l'extensíssim material publicat de Josep Mascaró Pasarius al Corpus de Toponímia de Mallorca s.v. 'Talaia' o 'Torre', ara no ho record. Durant una bona temporada no m'hi podré dedicar. Joan Gené (disc.) 17:48, 16 set 2019 (CEST)

Discussió:Antoni Mus i López[modifica]

Article - Edita la discussió

Antoni Mus té, escrites, unes quinze obres de teatre amb la companyia Artis. Les hi hem de posar?

Discussió:Rogel·li Huguet i Tagell[modifica]

Article - Edita la discussió

Hi ha un error garrafal: en Huhuet i Tagell era violoncel.lista, no pas violinista!

Discussió:Capital Mundial del Disseny[modifica]

Article - Edita la discussió

La categoria Disseny s'ha de quedar perquè fa referència a organitzacions o institucions de disseny--Haslf (disc.) 07:34, 16 set 2019 (CEST)

Discussió:Nocturn en do sostingut menor (Chopin)[modifica]

Article - Edita la discussió

Aquest article fa referència al nocturn núm. 20 que és autèntic de Chopin. Crec que la confusió ve de la referència a un article d'Allmusic que malgrat posar en el títol "doubtful" està parlant clarament del número 20, com es pot veure en la immensa llista de discs on apareix. Crec que s'hauria d'esborrar l'article per evitar confusions. Cal tenir en compte que cap altra wp té aquest article. --Mgclapé (disc.) 20:44, 15 set 2019 (CEST)

Discussió:Spútnik 4[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposta d'eliminar l'últim paràgraf[modifica]

Hola! Llegint l'article m'ha sobtat l'últim paràgraf, que incloc aquí:

Giovanni Battista soscava Cordiglia, que era part del personal de comunicacions a l'estació de Torre Bert prop de Torí, va afirmar haver rebut el 28 de novembre de 1960 transmissions que podrien haver estat generades per la missió de l'Spútnik 4, amb missatges amb to preocupat, que podrien coincidir amb la fallada en el primer intent de reentrada.

Trobo que aquest paràgraf s'hauria d'eliminar per diversos motius: 1) No inclou cap cita que verifiqui l'afirmació. 2) El nom de la persona està mal escrit, ja que aquestes escoltes les van fer els germans Achille i Giovanni Judica Cordiglia segons wikipedies consultades en altres llengües. 3) Consultant l'article d'aquests germans a les wikipedies italiana i anglesa és fàcil descobrir que les seves escoltes són sospitoses de ser falses o estar manipulades.

Per això proposo que s'elimini aquest paràgraf i, en cas que sigui interessant, crear un article pels germans.

--Josepmsch (disc.) 19:11, 15 set 2019 (CEST)

Discussió:OGLE-TR-10b[modifica]

Article - Edita la discussió

--Parouger 616 (disc.) 22:54, 14 set 2019 (CEST)

@Parouger 616: Compte amb el format de les referències en els darrers articles ampliats de la Viquiestirada! Hi calen retocs de la traducció. ;) Xavier Dengra (MISSATGES) 00:01, 17 set 2019 (CEST)

Discussió:Tomàs Costa i Fornaguera[modifica]

Article - Edita la discussió

Lloc de naixement, Calella o Tarragona?

Discussió:Mykola Adamščuk[modifica]

Article - Edita la discussió

Nom de l'article[modifica]

@Asfarer: Trobo que hauríem de reanomenar l'article a Nick Adams (actualment una redirecció), ja que així és com se'l coneix. T'aviso perque vas crear-lo tu el 2009. --Judesba (digues...) 19:32, 14 set 2019 (CEST)

  • @Judesba: Perfecte, cap problema, ho faig en un segon.--asfarer (disc.) 10:18, 15 set 2019 (CEST)

Discussió:Mateu Ciurana i Xirgu[modifica]

Article - Edita la discussió

Aquest article fou proposat per esborrar i es decidí mantenir-lo per majoria després de set dies.--Medol (disc.) 09:14, 14 set 2019 (CEST)

Discussió:Hegemonia cultural[modifica]

Article - Edita la discussió

Article de molt baixa qualitat. L'única referència és a un web amb el domini en venda. Vilgra97 (disc.) 16:15, 13 set 2019 (CEST)Vilgra97

@Vilgra97: Llança't! pots ampliar tu el redactat.--TaronjaSatsuma (disc.) 15:47, 14 set 2019 (CEST)

Plantilla Discussió:Nom islandès[modifica]

Article - Edita la discussió

@Paucabot: em podries donar un cop de mà amb aquesta plantilla? La idea seria utilitzar-la a Arnór Guðjohnsen on el darrer nom sí que sembla que és un cognom però igualment es coneix a la persona pel nom de pila segons enwiki. Creus que s'hauria d'utilitzar la mateixa plantilla amb un paràmetre com ho fan ells? Gràcies! --Jey (disc.) 00:03, 18 set 2019 (CEST)

No hi entenc molt de cognoms islandesos. Potser Enric ens pot ajudar? Pau Cabot · Discussió 07:29, 18 set 2019 (CEST)

Categoria Discussió:Masies de Pinós[modifica]

Article - Edita la discussió

Proposo fer una llista de masies de Pinós amb topònim, altitud, coordenades, wikidata i descripció, si n'hi ha. Si no es fa els elements acabaran esborrats perquè la majoria no tenen gairebé contingut ni tampoc referències de cap tipus.--Medol (disc.) 12:00, 14 set 2019 (CEST) Si algú s'hi anima, endavant.--Medol (disc.) 12:00, 14 set 2019 (CEST)

Sense entrar en si s'han d'esborrar els articles, aquesta mena de llistes es pot fer automàticament des de Wikidata. Darrerament estic mirant de pujar dades del nomenclàtor de toponímia de Catalunya, de manera que d'alguns tipus de topònims tenim o tindrem dades suficients per fer llistes automàtiques.--Pere prlpz (disc.) 14:36, 17 set 2019 (CEST)

Categoria Discussió:Ciutats de l'Argentina[modifica]

Article - Edita la discussió

Ho podriem canviar per Entitats de Població de l'Argentina? --Wikiwiki (disc.) 12:19, 11 set 2019 (CEST)

Categoria Discussió:Cor de l'Any d'Eurovisió[modifica]

Article - Edita la discussió

Nombre d'articles de la categoria[modifica]

Hola. He vist l'avís sobre la possible eliminació de la categoria per tenir menys de 5 articles. És impossible que actualment en tingui més, ja que només s'han celebrat dues edicions del festival. Suposo que, com que en falten dues més per arribar-hi i les edicions se celebren cada dos anys, fins a 2023 no aconseguirem la quantitat d’articles mínims necessaris. Si penseu que cal eliminar la categoria, feu-ho i ja la reprendrem més endavant. Salut! Ederim (disc.) 01:01, 10 set 2019 (CEST)

Precisament per això es fa, Ederim. A la Viquipèdia fem sempre 5 articles mínim. Salut! --Judesba (digues...) 01:09, 10 set 2019 (CEST)

Plantilla Discussió:Diagrama de sectors 2[modifica]

Article - Edita la discussió

Millores[modifica]

El setembre del 2019 es refà el mòdul i es creen dues plantilles: aquesta i {{Diagrama de columnes}}. Es conserva l'anterior crida directa al mòdul. Deixa com totalment obsoleta la plantilla {{Diagrama de sectors}}.

Destaquen moltes millores:

  • Multiplicitat de missatges emergents (en passar el cursor del ratolí).
  • Possibilitat d'alineació del diagrama, la qual cosa evita d'encapsular el diagrama.
  • Afegides les possibilitat d'afegir títol, subtítol i notes. Les dues primeres amb fons de color optatiu. Hi ha un missatge predissenyat optatiu que avisa de l'existència dels missatges emergents.
  • Llegendes amb possibilitat de decidir si es vol que apareguin en dues o més columnes. Possibilitat de text explicatiu afegit a cada nom de grup de la llegenda.
  • Possibilitat d'assignació de paleta de colors. Abans només hi havia una: Plotter, que hauria d'estar en desús ja que els colors no són cromàticament homogenis. Diverses paletes de colors, incloses les paletes de Brewer, amb gradació cromàtica per a dades semiquantitatives.
  • Nombre automàtic de decimals (cap o un) segons el nombre de dades per a cada càlcul.
  • Duplicitat de denominació dels paràmetres (opcions): català i anglès.
  • Afegit el TemplateData per a la inserció des de l'editor visual.
  • Afegits molts exemples a mode de tutorial en el document d'ús de la plantilla.

--Jmarchn (disc.) 17:51, 9 set 2019 (CEST)

Discussions noves no incloses[modifica]