Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir/Votacions

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:1000C/V

Articles ja afegits i eliminats[modifica]

Articles ja afegits[modifica]

Articles ja eliminats[modifica]

Articles per afegir[modifica]

Articles per eliminar[modifica]

Normativa[modifica]

S'obri la veda per afegir i llevar articles a la llista. Hem elaborat dues llistes (articles per afegir i articles per eliminar). Quan un article tengui cinc vots, s'afegirà o s'eliminarà, però només se'n podrà afegir un si se'n lleva abans un i viceversa. Aquesta norma té una excepció: com que tenim més de 1000 articles, primer se n'eliminaran els sobrants sense afegir-n'hi cap. Una vegada fet això, ja es procedirà a fer canvis per parelles d'articles (que no tenen perquè ser de la mateixa temàtica).

Posau la vostra abreviatura a dalt i al costat de cada article. Recordau que poden votar els usuaris amb dret a vot.

A més, podeu anar afegint articles a les dues llistes. Si un article és afegit o eliminat per votació i no hi estau d'acord, podeu afegir-lo a la llista d'articles per afegir o eliminar (segons el cas).

L'1 de setembre es publicarà una primera revisió d'aquesta llista, sobre la qual podrem començar a fer feina. Feis les vostres aportacions en forma de vot o en forma de comentari a la discussió.

Gràcies.

PS: Afegir que tenim 1007 articles (Recompte oficial d'en Pasqual) i que, els set primers articles per eliminar s'eliminaran sense afegir-ne cap. A partir d'aquí, s'aniran afegint i llevant per parelles. Pau Cabot · Discussió 18:25, 27 jul 2009 (CEST)

Abreviatures[modifica]