Viquiprojecte:Enginyeria Programari UdG

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikipedia Logo.png University of Girona, Polytechnic School Viquiprojecte Enginyeria Programari UdG
Cursos 2015-16, 2014-15
Amical Wikimedia logo.svg

Benvinguts al Viquiprojecte d'Enginyeria del programari. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Jordi Regincós Isern (Jordiregincos), professor de l'assignatura d'Enginyeria del Software II impartida a la Universitat de Girona, amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme des del curs 2014-2015.

Presentació[modifica]

Es proposa als estudiants de l'assignatura d'Enginyeria del Software II col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura. SI no teniu usuari a la viquipèdia cal que us en creeu un i que em digueu, via el formulari que prepararé al Moodle de l'assignatura, quin és el vostre nom d'usuari a la viquipèdia. La correcció de l'activitat es farà comprovant a l'historial les actualitzacions que heu anat fent cada un de vosaltres. N'hi ha prou en que editi un dels membres del grup.

Objectius[modifica]

  1. Repassar alguns dels coneixements adquirits a l'assignatura precedent d'Enginyeria del Software I
  2. Col·laborar a millorar la viquipèdia ampliant (o creant) articles de l'àmbit de l'enginyeria del programari. Podeu utilitzar com a referència el contingut dels articles en altres llengües i, sobre tot, no us oblideu de documentar bé amb referències el contingut dels articles. En l'avaluació no es tindrà tant en compte l'extensió dels canvis fets sinó la seva qualitat.

Relació d'articles que treballeu[modifica]

aneu indicant aquí l'article que treballeu i la parella que el fa (al final d'aquesta pàgina teniu un exemple de com fer-ho mirant el que van fer els companys vostres el curs passat)

Calendari[modifica]

  • 1a sessió de pràctiques, presentació de l'activitat.
  • Finals octubre es comprovarà la feina realitzada a partir de l'historial de les pàgines modificades.

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]

Històric (articles treballats altres cursos)[modifica]

Curs 2014/15 Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

politècnica

Aquí teniu un primer llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Anoteu a sota cada article el nom dels membres del grup que el treballareu (els vostres noms d'usuaris de la viquipèdia). A part d'aquests articles en podeu completar o crear altres que estiguin referenciats en aquests (anoteu-los al final de la llista)