Viquiprojecte:Gestió de la qualitat i Recursos Humans UJI

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Gestió de la qualitat i RRHH UJI
Universitat Jaume I Curs 2015-2016

Benvinguts al Viquiprojecte: Gestió de la qualitat i Recursos Humans UJI. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Ana Belen Escrig, professora de l'assignatura Gestió de la qualitat i Recursos Humans, Assignatura amb codi RL0944 del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat Jaume I, amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2015-2016.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura; i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

Conèixer bones pràctiques de gestió de la qualitat, buscar informació sobre les mateixes per a poder explicar el seu contingut.

Lista de artículos a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí tenéis la lista de artículos que se pueden crear y / o ampliar. Es una lista no cerrada, por lo que podrían proponerse nuevos temas. Seleccionad el tema elegido en la lista.

NOTA:Podéis trabajar el artículo en valenciano o castellano, como prefiráis. Aquí tenéis los enlaces correspondientes para realizarlo en cada idioma. Por favor, poned vuestro nombre de usuario al lado de cada artículo indicando el idioma elegido.

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]