Viquiprojecte:Gracmon

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:Gracmon
Viquipèdia
Wikimedia Commons
Amical Wikimedia
GRACMON


Drecera:
VP:GRACMON

Benvinguts i benvingudes al Viquiprojecte Gracmon, un projecte fet en col·laboració entre el Grup de recerca en Història de l'art i Disseny contemporani de la Universitat de Barcelona, més conegut com a Gracmon, i Amical Wikimedia.

Objectius generals[modifica]

Aquest Viquiprojecte té com a propòsit:

  1. Crear o millorar articles de temes relacionats amb la Història de l'Art i del Disseny Contemporanis, vinculant el projecte amb els grups de recerca Gracmon de la Universitat de Barcelona.
  2. Posar en valor i fer accessible a la xarxa el coneixement generat al grup de recerca.
  3. Millorar la presència de l'art contemporani i del disseny a la Viquipèdia, seguint els criteris de qualitat que aquesta marca.

Objectius específics[modifica]

  1. Fer un experiment per veure com des del món universitari es pot millorar sensiblement la informació existent a Viquipèdia, analitzant i millorant la presència del modernisme català a la coneguda enciclopèdia online, mitjançant la participació de viquipedistes, professors universitaris i estudiants.

Organitzadors[modifica]

  • Gracmon : El Grup de Recerca en Història de l’Art i del Disseny Contemporanis és un grup de recerca consolidat pertanyent a la Universitat de Barcelona, especialitzat en l’estudi del Modernisme, el Noucentisme i el Disseny a Catalunya. La seva investigació està fonamentada en una visió interdisciplinària de la història de l'art, tot abraçant diverses manifestacions artístiques, especialitzant-se en el modernisme.
  • Amical Wikimedia : L'Associació Amical Wikimedia és una associació de viquipedistes, col·laboradors dels diferents projectes germans de Wikimedia en català, i simpatitzants del projecte, constituïda legalment com a associació sense ànim de lucre.

Coordinació[modifica]

  1. Kippelboy: Àlex Hinojo. Coordinació Viquipèdia
  2. ESM: Esther Solé, Coordinació Viquipèdia
  3. Xurxo: Xurxo. Coordinació Gracmon

Assignatures[modifica]

Arxiu[modifica]

Utilitats[modifica]

Mentor[modifica]

Necessiteu un mentor? Cliqueu a l'enllaç: Contacta!

Enllaços externs[modifica]