Viquiprojecte:Gracmon/Últimes tendències de les arts (1960 fins a l'actualitat)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:Gracmon
Viquipèdia
Wikimedia Commons
Amical Wikimedia
GRACMON


Benvinguts al Viquiprojecte: Gracmon. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat pel Gracmon amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

  1. Conèixer els conceptes bàsics relacionats amb les Últimes tendències de les arts, per facilitar el seguiment dels temes introduïts en els mòduls de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí teniu el llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Seleccioneu el tema que més us agradi i poseu el vostre nom i nom d'usuari

Nota:Llista no completa ni definitiva
  • article 1
  • article 2
  • article 3

Calendari[modifica]

  • XX de novembre de 2014: Sessió de formació wiki
  • XX de desembre de 2014: Data límit primera avaluació
  • XX de gener de 2015: Data límit entrega

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]