Viquiprojecte:IFMuC

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Education icon white.svg
Viquiprojecte:IFMuC
Universitat Autònoma de Barcelona
Amb el suport de
Amical Wikimedia logo.svg
Mentor: ÀlexHinojo
Wikipedia Education Program with mini Wikipedia globe in the hands of Moka.png

Benvinguts al Viquiprojecte IFMuC. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat pels impulsors del projecte Inventari dels Fons Musicals de Catalunya (IFMuC) , del Departament d'Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el suport d'Amical Wikimedia .

Context[modifica]

Per tal de fomentar els treballs de difusió de la recerca musicològica aplicada a la recuperació de les dades historiogràfiques i musicals de mestres de capella, organistes, compositors i intèrprets catalans, es proposa als estudiants de l'assignatura de Patrimoni Musical del Grau de Musicologia de la UAB, col·laborar amb la Viquipèdia, mitjançant la redacció de nous epígrafs sobre músics catalans.

Objectius[modifica]

  1. Preparació de materials bio-bibliogràfics sobre compositors catalans inèdits per incorporar nous articles de referència a la Viquipèdia, a partir de les fonts de documentació històrica i repertori compositiu contingudes en els catàlegs IFMuC
  2. Revisió i actualitzar articles de referència sobre compositors catalans i temes relacionats amb el patrimoni musical català.

Criteris per a la introducció de la informació[modifica]

I. BIOGRAFIA

Per a la redacció d'aquest apartat ens servim de:

1.- Les dades contingudes en els capítols historiogràfics que precedeixen l'edició impresa dels inventaris IFMuC, accessibles des del DDD de la UAB.[1] Fem el buidatge de les dades sobre l'autor que puguin trobar-se en el capítol dedicat a la història de la capella i dels magisteris del centre objecte de cada llibre i en el capítol destinat a actualitzar les dades biogràfiques dels compositors relacionats amb el centre i/o presents en els mateixos.

La referència bibliogràfica s'introdueix com a Llibre (no com a Article) citem el títol del llibre, no el de l'estudi introductori, i, de la mateixa manera, en el camp URL hi introduïm l'enllaç amb el DDD de la UAB del llibre IFMuC, no el del pdf de l'estudi introductori; per ex.: la font bibliogràfica del catàleg TerC correspon a l'enllaç https://ddd.uab.cat/record/125763 i no al del pdf https://ddd.uab.cat/pub/caplli/2007/

Al terme de la redacció del o dels paràgrafs dedicats a la biografia de l'autor, hi inserim les citacions (referències) de les fonts bibliogràfiques amb les dades completes dels llibres o articles de les quals s'han extret, complimentant correctament els camps del desplegable Cita de tal manera que les fonts es visualitzin tal i com consten en els models de les veus Quirze Adrobau i Boix o Antoni Agramont i Quintana.

És necessari partir de la informació biogràfica continguda en els inventaris perquè ofereix una actualització de la mateixa fins a la data de la seva edició.

2.- Les entrades del Diccionario de la Música Española e Hispanoamericana (Madrid: SGAE, 1999-2002) permeten ampliar les ressenyes biogràfiques d'alguns autors i esdevé un bon punt de partida a l'hora d'endegar una cerca bio-bibliogràfica sobre algun compositor que no estigui present als catàlegs de l'IFMuC. Per citar les entrades del Diccionario, cal fer-ho amb les mateixes coordenades de qualsevol altre article: COGNOMS, Nom [de l'autor de l'entrada o veu del Diccionario]. «Títol de l'entrada o veu», Diccionario de la Música Española e Hispanoamericana. Madrid: SGAE, any, vol., p.), per ex.: BONASTRE, Francesc. «Suñol [Sunyol] Baulenas, Gregori M.», Diccionario de la Música Española e Hispanoamericana. Madrid: SGAE, 1999-2002, vol. 10, p. 100-101.

3.- És necessari dur a terme una actualització bibliogràfica sobre els autors que pugui haver aparegut després de l'edició dels respectius catàlegs IFMuC, en especial en l'àmbit de la bibliografia local o de proximitat amb el compositor i l'entorn on va treballar. Això ens condueix a explorar totes les publicacions que s'hagin pogut publicar dins del context socio-cultural proper a l'autor, ja sigui en forma d'opuscles, articles en revistes científiques de centres d'estudis locals o comarcals, resenyes de caràcter biogràfic dins de revistes divulgatives de l'entorn o de la premsa local, o d'altres tipus de publicacions relacionades amb l'autor i la seva obra.

4.- La bibliografia sobre els autors dels fons catalogats i publicats al web sense edició de catàleg imprès, cal cercar-la al terme de la visió completa de la pestanya <Fitxa de fons> de la pàgina web; és el cas dels fons Josep Soler i Guàrdia (CMarJS),[2] Artur Sitjà (GrAS),[3] Joan Vernet (GrJV),[4] Enric Pey (GrEP)[5] i Salvador d'Horta Bofarull (SHB).[6]

II. OBRES

En fer la descripció del repertori compositiu de l'autor parlem de música eclesiàstica (i no de música religiosa) quan es tracta d'obres escrites pels serveis litúrgics i religiosos dels centres eclesiàstics.

Quan es conserven diferents obres d'un mateix autor en diversos fons, fem esment de cadascun dels fons citant-los amb llur respectiva referència bibliogràfica. Model de redacció sobre com citar les fonts IFMuC on es conserven obres de l'autor biografiat: Es conserven obres seves als fons musicals de la catedral-basílica del Sant Esperit de Terrassa (TerC), de la basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries (CdE I) i de la catedral de Girona (GiC).

Al terme d'aquest paràgraf hi inserim una referència (lloc web) de les seves obres conservades a través de l'enllaç que amb el títol Obres de …… als fons musicals de Catalunya, ofereix el resultat de la cerca sobre el crepertori compositiu de l'autor a la base de dades del web de l'IFMuC (https://ifmuc.uab.cat/?ln=ca), amb la qual cosa tanquem la redacció de l'apartat biogràfic de cada autor amb una cerca sobre la presència del seu repertori compositiu a la base de dades IFMuC.

III. BIBLIOGRAFIA

Quan l'article ja conté en les citacions les referències bibliogràfiques dels catàlegs IFMuC, no és necessari tornar-les a citar a la bibliografia; sí, en canvi, tota la resta de publicacions que aportin dades sobre la biografia i el repertori compositiu que no estiguin incloses als pdf dels estudis introductoris dels catàlegs.

Contacte pàgina d'ajut a la Viquipèdia: Usuària:Unapeça/taller

Llista d'articles sobre compositors (mestres de capella, organistes, cantors, instrumentistes i intèrprets) per crear i/o ampliar[modifica]

Llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar:

Viquipèdia Alumne
Abarcat i Bosch, Joan Joan Abarcat i Bosch Marina Alcaraz Martínez
Abarcat i Sebastià, Josep Josep Abarcat i Sebastià Marina Alcaraz Martínez
Abat, Joan (DMEHA) [model] Joan Abat Maria Matias Pardo
Abella i Freixes, Pere Pere Abella i Freixes Joan Pereira i Irene Sánchez
Abreu i Boy Andreu Avel·lí Abreu i Boy
Abril, Raül (Josep Maria Juncosa Panadès) Raül Abril Olaia Rodríguez Haberli, Eduardo Fernández Pérez i Queralt Tortosa Dachs
Adrell, Felip (DMEHA) Felip Adrell Júlia París i Laura Roger
Adrobau i Boix, Quirze (SEO) [model] Quirze Adrobau i Boix Gregori Amengual
Agramont, Miquel (CdE I) Miquel Agramont Lorena Pérez Ruiz
Agramont i Quintana, Antoni [model] Antoni Agramont i Quintana Òscar Crespo
Agüeras, F. Juan Francisco Agüeras González Iannis Assimenidis
Aguilar i Clos, Trinitat Trinitat Aguilar i Clos Pere Portero
Aguilar i Ricart, Francesc Francesc Aguilar i Ricart Júlia París i Laura Roger
Aguilera, F. F. Aguilera Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Aguiló i Cortès, Tomàs Tomàs Aguiló i Cortès Núria Garcia
Agulló i Prats, Josep (TerC) Josep Agulló i Prats Núria Garcia
Ainaud i Sánchez, Enric Enric Ainaud i Sánchez Paula Posada Loarte
Airamed, Raimon (TerC) Raimon Airamed Raoul Gonell
Alabau i Simon, Joan Joan Alabau i Simon
Alaquer i Reyes, Jaume Jaume Alaquer i Reyes Marina Matilla, Marina Nieto i Laura Panisello
Albalat i Bernal, Sebastià Sebastià Albalat i Bernal Elisenda Guiolà i Anna Correa
Albareda, Francesc Francesc Albareda Daniel Ruiz
Albareda, Marcià Marcià Albareda Gala Sola
Albéniz, Isaac Isaac Albéniz Marina Matilla, Marina Nieto i Laura Panisello
Alberch, Pere Pere Alberch David Díaz i Fernández
Alberdi, A. Antonio Alberdi Aguirrezábal Rubén Fernández
Alberich i Corominas, Honorat (MatC, SEO) Honorat Alberich i Corominas Gabriel Guirao
Albert, Marià (GiC) Marià Albert Nuria Benegas
Alberti, J J. Alberti Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Albert i Rivas, Lluís Lluís Albert i Rivas Laia Audí Guinovart
Alberni, Maurici Maurici Alberni Adrià Sánchez Gel
Alboraya, D. Domingo de Guzmán María de Alboraya Alex Castell i Laura Levy
Alcántara, Felipe Felipe Alcántara David Díaz I Fernández
Alcorta, Marcos de Marcos de Alcorta Pablo Serrano i Marina Valls
Aldega, Giovanni Giovanni Aldega Fernando Maldonado Parrales
Aldomar, Pere Joan Pere Joan Aldomar
Alegret, Francesc Francesc Alegret Andrea Muñiz Royo y Marina López Álvarez
Aleix i Batlle, Ramon Ramon Aleix i Batlle
Alemany, Josep (CdE I) Josep Alemany Eric Hall
Alfonso i Ferrer, Frederic Frederic Alfonso i Ferrer
Algueró i Algueró, August August Algueró i Algueró David Díaz i Fernández
Aliaga, Manuel Manuel Aliaga Adrià Sánchez Gel (edició)
Alier, Ildefons Ildefons Alier Adrià Sánchez Gel
Alió i Brea, Francesc Francesc Alió i Brea Jan Marc Barredo
Altisent i Ceardí, Joan Joan Altisent i Ceardí
Altamira Motia, Francisco de Asís Francisco de Asís Altamira Motia Adrià Sánchez Gel
Altimir, Galcerà Galcerà Altimir Adrià Sánchez Gel
Alvarez Mediavilla, Fermín María Fermín María Alvarez Mediavilla
Alzina, Vicenç (SEO) Vicenç Alsina i Valls Gabriel Guirao i Martí Badia Gragés
Amat, Carme Carme Amat Adrià Sánchez Gel
Amatller, Francesc Francesc Amatller Jan Marc Barredo
Amer Oliver, José José Amer Oliver Apol·lònia I. Barceló
Ametller, Onofre (MatC) Onofre Ametller Carla Esteban
Ametller i Paguina, Maur Maur Ametller i Paguina Joan Pereira i Irene Sánchez
Amigó, Eduard Eduard Amigó de Lara David Díaz I Fernández
Amorós Sirvent, Amanci Amanci Amorós Sirvent
Amorós Sirvent, Eugenio Eugenio Amorós Sirvent Imma Sedano Garcia
Anadón, Elías Elías Anadón Lucas Ripoll Soler, Anna Blasco García
Andreu, Francesc Francesc Andreu
Andreu, Josep Josep Andreu i Figuerola Laia Audí Guinovart
Andreu, Tomàs (SEO) Tomàs Andreu Carla Esteban
Andreví i Castellà, Francesc Francesc Andreví i Castellà Noelia Sirat
Anglada, Jacint (SEO) Jacint Anglada Eric Hall
Anglada i Arrey, Josep (SEO) Josep Anglada i Arrey Paula Posada Loarte
Anglada i Arrey, Francesc (SEO) Francesc Anglada i Arrey Irene Augé i Maika Casalí
Anglada i Llovet, Josep

(CdE I)

Josep Anglada i Llovet Agnès Algueró
Anglada i Maranges, Josep (SEO) Josep Anglada i Maranges Itxasne Zabalza y Hector Botija
Antich, F. Francisco Antich Carbonell Pablo Serrano i Marina Valls
Aquino, Gaspar Gaspar de Aquino Alba Flores i Arnau Pérez
Arabaolaza, Gaspar de Gaspar de Arabaolaza Gorospe Fernando Maldonado Parrales
Aramburu, Luis de Luis de Aramburu Cristina Jiménez
Aranaz y Vides, Pedro Pedro Aranaz y Vides Gala Sola
Aranguren de Aviñarro, José José Aranguren de Aviñarro Gabriel Guirao
Aranyès, Joan Joan Aranyès Mariona Escalona
Arau i Montaner, Jaume (MatC) Jaume Arau i Montaner Marc Montané
Ardanaz, Pedro de Pedro de Ardanaz Valencia Jaume Juanola Para
Ardèvol i Gimbernat, Josep Josep Ardèvol i Gimbernat
Ardèvol i Miralles, Ferran Ferran Ardèvol i Miralles Olaia Rodríguez Haberli, Eduardo Fernández Pérez i Queralt Tortosa Dachs
Argany, Gabriel Gabriel Argany Pol Taltavull
Argemí i Casamada, Francesc d'Assís Francesc d'Assís Argemí i Casamada Hodei Unzue
Armengol Vidal, Joaquim Joaquim Armengol Vidal Marc Sales i Marc Mariner
Arnabat, Salvi (GiC, SEO) Salvi Arnabat Lorena Pérez Ruiz
Arnau i Palomar. Lluís Lluís Arnau i Palomar
Arnau i Riera, Pau (TerC) Pau Arnau i Riera Judit Pi
Arnaudas Larrodé, Miguel Miguel Arnaudas Larrodé Robert Madrid i Anna Sanmiquel
Arquimbau, Domènec (GiC) Domènec Arquimbau Gabriel Guirao
Arrieta Corera, Emilio Emilio Arrieta Corera
Arriola Jáuregui, Juan Ambrosio Juan Ambrosio Arriola Jáuregui Fernando Maldonado Parrales
Artau, Pere (GiC) Pere Artau Nuria Benegas
Arteaga i Pereira, Josep Maria d' Josep Maria d'Arteaga i Pereira David Díaz i Fernández
Artigas Pina, Javier Javier Artigas Pina Judith Ortega Vallvé
Artola Prats, Perfecto Perfecto Artola Prats Marc Sales i Marc Mariner
Astort i Ribas, Pere (Worsley Astort i Ribas) Pere Astort i Ribas

(vegeu Worsley Astort i Ribas)

Gala Solà
Asturiano, José José Asturiano de Zárate Pablo Serrano i Marina Valls
Augé, Miquel (SMI) Miquel Augé i Vila Gala Solà
Aulet, Francesc (CdE I) Francesc Aulet Nuria Benegas
Aulet i Fiol, Josep Josep Aulet i Fiol Laia Audí Guinovart
Aulí i Caldentey, Joan Baptista Joan Baptista Aulí i Caldentey Alba Duque
Aumatell, Esteve (SEO) Esteve Aumatell Marina Alcaraz
Avellana i Pujol, Ramon (SEO) Ramon Avellana i Pujol Clàudia Batlle
Ayné, Ignasi Ignasi Ayné Andrea Tortosa
Babán, Gracián Gracián Babán Laia Audí Guinovart
Baca i Reixach, Enriqueta Enriqueta Baca i Reixach Pere Portero
Bach i Joanetas, Josep Josep Bach i Joanetas Patrícia Rodríguez
Badia i Lloret, Eugeni Eugeni Badia i Lloret Laia Audí Guinovart
Badia i Planas, Josep Josep Badia i Planas Fernando Rodríguez
Badia, Joan Joan Badia
Badosa, Esteve (SEO) Esteve Badosa Agnès Algueró
Baguer, Carles Carles Baguer
Baixauli i Biguer, Marià Marià Baixauli i Biguer
Balaguer i Capella, Joan Joan Balaguer i Capella Núria Vilella Montes
Balart, Josep Josep Balart
Balart i Sobrevals, Gabriel Gabriel Balart i Sobrevals
Balcells i Garcia, Joan Joan Balcells i Garcia
Baldelló i Benosa, Francesc de Paula Francesc de Paula Baldelló i Benosa
Balius i Vila, Jaume (GiC) Jaume Balius i Vila Carla Vergés
Balla, Francesc Francesc Balla Miquel Castila i Marc Fité
Ballester, Adolfo Adolfo Ballester Aura Porta
Ballester, Bartomeu Bartomeu Ballester i Montserrat Apol·lònia I. Barceló
Ballester, Casimir Casimir Ballester Daniel Ruiz
Ballester, Ramon Ramon Ballester Ariadna Sánchez i Carles Segura
Ballester i Montserrat, Bartomeu Bartomeu Ballester i Montserrat Núria Vilella Montes
Ballesteros, Francisco Francisco Ballesteros Anna Fernández i Aïda Martínez
Ballvé, Josep Maria Josep Maria Ballvé Gemma Valls
Baltasar, Pelegrí (GiC) Pelegrí Baltasar Nuria Benegas
Baños, M. Baños, Gabriel Melitón Andrea López i Irene Vinent
Baratta de Valdivia, Artur Artur Baratta de Valdivia Gal·la Granados
Baraut, Josep (CdE I) Josep Baraut Marina Alcaraz
Barba i Bendad, Josep (CdE I, GiC) Josep Barba i Bendad Maria Tort
Barba i Hédiger, Marc (TerC) Marc Barba i Hédiger Laura Pont
Barba, Anselm Anselm Barba i Balanzó Maria Far
Barberà i Humbert, Josep Josep Barberà i Humbert David Díaz i Fernández
Barbieri, Francisco Asenjo Francisco Asenjo Barbieri Laia Audí Guinovart
Barco, Zacarias Zacarias Barco Martínez Pablo Serrano i Marina Valls
Barcos, Calixto Calixto Barcos
Barenas, Jordi (CdE I) Jordi Barenas Nuria Benegas
Barragué, J. Joan Barragué
Barrera, Enrique Enrique Barrera Gómez
Barrera, Pere (SEO) Pere Barrera Marina Alcaraz
Barter, Joan Joan Barter
Bartolí i Soler, Salvador Salvador Bartolí i Soler
Bartomeus, Ramon Ramon Bartomeus i Mola Silvia Segura
Basarte Alvero, Francisco Francisco Basarte Alvero Nerea Casanellas Nuin
Basarte y Gil, Alejo Alejo Basarte y Gil Ion Goikoetxea
Baseia, Joan Joan Baseia Marina Alcaraz Martínez
Bassas, Ramon (GiC) Ramon Bassas Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Bassa, José José Bassa Ariadna Sánchez i Carles Segura
Bassols i Gelabert, Miquel (MatC) Miquel Bassols i Gelabert Maria Lafuente Terrado - Mark Escudero Abad
Bassols i Soriano, Bonaventura Bonaventura Bassols i Soriano
Bataller i Blanch, J. J. Bataller i Blanch
Batlle, Francesc (SEO) Francesc Batlle Apol·lònia I. Barceló
Batlle, Josep (CdE I) Josep Batlle Maria Matias Pardo
Batlle i Valls, Joan Joan Batlle i Valls Laia Audí Guinovart
Bautista Monterde, Bernardino Bernardino Bautista Monterde Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Baylon, Anicet Gerònim Anicet Baylon Gala Sola
Belderrain Vicuña, Ruperto Ruperto Belderrain Vicuña Pablo Serrano i Marina Valls
Benaiges, Josep Maria Josep Maria Benaiges Pujol Ariadna Sánchez i Carles Segura
Benavente, Manuel Manuel Benavente Montalvo Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Benejam i Agell, Lluís Lluís Benejam i Agell
Bencini, Antonio Antonio Bencini Tànit Lòpez i Irene Vives
Beneyto, Patricio Patricio Beneyto Fontabella Pablo Serrano i Marina Valls
Benedito, R. Rafael Benedito Vives
Benet, Esteve (SEO) Esteve Benet Apol·lònia I. Barceló
Benet, Josep (MatC) Josep Benet Eduard Morell
Benito Barbero, Cosme José Damián de Cosme José Damián de Benito Barbero Fernando Maldonado Parrales
Benlloc Benlloc
Beobide Udaquiola, Feliciano Feliciano Beobide Udaquiola Maria Lafuente Terrado - Mark Escudero Abad
Beobide Goiburu, José María José María Beovide Goiburu Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Beovide, R. R. Beovide
Berenguer i Pou, Ernest Ernest Berenguer i Pou Oriol de Haro Pareras
Berga i Valart, Marià (MatC) Marià Berga i Valart Gerard Calvera
Bergamo, Davide da Davide da Bergamo Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Bernat, Josep Josep Bernat Júlia París i Laura Roger
Bernial, Pelegrí Pelegrí Bernial Oriol de Haro Pareras
Bernich, Jeroni (SEO) Jeroni Bernich Robert Maynou
Bernuy y Balda, Ignacia Ignacia Bernuy y Balda Gala Sola
Bertran i Sastre, Bernat (MatC, GiC) Bernat Bertran i Sastre Robert Maynou
Bessier, Andreu (SMI) Andreu Bessier Josep Forcada Valiente
Biosca i Barba, Marc (TerC) Marc Biosca i Barba Maria Rovira
Biosca i Parés, Joaquim (TerC) Joaquim Biosca i Arnella Irene Augé i Maika Casalí
Biscarri i Bonsom de Saga, Jaume Jaume Biscarri i Bonsom de Saga Júlia Camprubí
Blanch i Castells, Bartomeu (TerC) Bartomeu Blanch i Castells Marc Delgado
Blanch i Puig, Manuel (MatC) Manuel Blanch i Puig Silvia Segura
Blanch i Reynalt, Josep

(CdE I)

Josep Blanch i Reynalt Maria Matias Pardo
Blasco Compans, Justo Justo Blasco Compans Marina Viedma Font
Blay, R. R. Blay
Boada, Josep (SEO) Josep Boada Àngel Monasterio Garcia
Bofill, J. J. Bofill
Boix i Pujol, Jaume Jaume Boix i Pujol Oriol de Haro Pareras
Boldú, Josep (SMI) Josep Boldú Àlex Honrubia i Ramon Pera
Bonamich i Colomer, Francesc Francesc Bonamich i Colomer Arturo Doral
Bonaterra, Jaume Jaume Bonaterra Silvia Segura
Bonet, Sebastià (SEO) Sebastià Bonet (compositor) Maria Matias Pardo
Bonet i Vallverdú, Ramon Ramon Bonet i Vallverdú
Bonviu, L. L. Bonviu
Boqueras i Llort, Ramon Ramon Boqueras i Llort Alba Flores i Arnau Pérez
Boqueras i Puig, Ramon Ramon Boqueras i Puig Daniel Ruiz
Borgonyó, Baldiri (CdE I) Baldiri Borgunyó Maria Nogués
Borobia, Ramon Ramon Borobia Cetina Pau Canal
Borrás de Palau, Joan Joan Borrás de Palau Pau Canal
Borrell i Prats, Modest Modest Borrell i Prat
Bosch, Isidre (TerC) Isidre Bosch Marina Alcaraz
Bosch i Llonch, Fidel Fidel Bosch i Llonch Cristina Reynés
Bosch i Pi, Pau (TerC) Pau Bosch i Pi Iris Jiménez
Bosch i Pontius, Martí (MatC) Martí Bosch i Pontius Maria Nogués
Bosch i Verdalet, Joan (GiC) Joan Bosch i Verdalet Robert Maynou
Bou i Geli, Vicenç (TomB) Vicenç Bou i Geli Maria Matias Pardo
Brell i Clos, Benet Benet Brell i Clos Anna Fernández i Aïda Martínez
Brell, Antoni Antoni Brell
Brescó, Joan (GiC) Joan Brescó Robert Maynou
Bretón Hernández, Tomás Tomás Bretón Hernández
Broca, Armenter (GiC) Armenter Broca Robert Maynou
Bros i Bertomeu, Joan Joan Bros i Bertomeu
Brugarolas i Ventulà, Lluís Lluís Brugarolas i Ventulà Mieria Miralles
Brugarolas, Salvador Salvador Brugarolas
Bruguera i Codina, Bonaventura (CMar, TarC) Bonaventura Bruguera i Codina Jose David Martínez Esteban
Bruguera, Rafael Rafael Bruguera Anna Fernández i Aïda Martínez
Brunells, Ramon (SEO) Ramon Brunells Àngel Monasterio Garcia
Brunet, Miquel (GiC) Miquel Brunet Robert Maynou
Brunet i Recasens, Francesc Francesc Brunet i Recasens Arturo Doral
Buldain, Cándido Cándido Buldain Alba Flores i Arnau Pérez
Burgés, M. Manuel Burgès i Juanico
Busca de Sagastizábal, Ignacio Ignacio Busca de Sagastizábal Marina Viedma Font
Busquer, Pere Antoni (SMI) Pere Antoni Busquer Josep Forcada Valiente
Busquets i Xifré, Josep Josep Busquets i Xifré Fernando Sánchez-Pérez
Busquets, Pere (GiC) Pere Busquets Marina Alcaraz
Cabanilles, Joan Baptista Joan Baptista Cabanilles
Cabas Galván, José José Cabas Galvan Jose Valderrama Cabañas
Cabedo, Salvador Salvador Cabedo
Cabrero y Martínez de Ahumada, Paulina Paulina Cabrero y Martínez Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Calahorra, Remigio Remigio Ozcoz y Calahorra Paula Posada Loarte
Calderón, José Joaquín José Joaquín Calderón
Caldes, Damià (GiC) Damià Caldes Maria Nogués
Calvet i Taulé, Joan Joan Calvet i Taulé Carlota Tamayo
Calvila i Parra, Miquel (SEO) Miquel Calvila i Parra Apol·lònia I. Barceló
Calvo Nuin, Carmelo Carmelo Calvo Nuin Hodei Unzue
Camarasa, J. [?] Joan Camarasa Marsá
Camins, Josep (SMI) Josep Camins Àlex Honrubia i Ramon Pera
Camós, Manuel Manuel Camós i Bosch
Camprubí, M. Mariano Camprubí Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Camps, Martirià (CMar) Martirià Camps Maria Matias Pardo
Camps i Fullana, Antoni Antoni Camps i Fullana Joan Vidal Gomila i Guillem Ginovart
Camps i Arnau, Joan Joan Camps i Arnau Berta Coromina i Glòria Laforet
Camps, Ramon Ramon Camps
Canals, Pere Pere Canals (organista s. XIV)
Candi i Casanova, Càndid (CdE I) Càndid Candi i Casanova Olaia Brugada i Alex Martín
Caravantes Enguera, Pedro Pedro Caravantes Enguera Mariona Escalona
Carbonell, Joan (CMar) Joan Carbonell Josep Forcada Valiente
Carbonell, Josep Josep Carbonell Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Carbonell i Plana, Llorenç Llorenç Carbonell i Plana Daniel Ruiz
Carbonell, Lluís Lluís Carbonell Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Carcoler, Josep (SEO) Josep Carcoler i Gomis Maria Matias Pardo
Cardellach i Roca, Gabriel (TerC) Gabriel Cardellach i Roca Nuria Benegas
Carles, Josep (SMI) Josep Carles Maria Matias Pardo
Carnicer i Batlle, Ramon Ramon Carnicer i Batlle
Carpio Carpio
Carrafa, Bernabé Bernabé Carrafa Pablo Serrano i Marina Valls
Carrascón, F. Francisco Carrascón Aguado Pau Escobar i Clément Perez
Carreras i Dagas, Joan (GiC) Joan Carreras i Dagas
Carreras, Gabriel Gabriel Carreras Laia Sòria
Carreras, Joan Joan Carreras
Carreras, Ramon (CdE I) Ramon Carreras Àngel Monasterio Garcia
Casablanca, R. R. Casablanca
Casademont, L. L. Casademont
Casademont i Busquets, Josep Josep Casademont i Busquets Júlia París i Laura Roger
Casademont i Costa, Narcís

(CdE I)

Narcís Casademont i Costa Joaquim Gamero
Casademont i Serratosa, Joan Joan Casademont i Serratosa Paula Posada Loarte
Casadevall, Gaietà Gaietà Casadevall i Deparés
Casajús, Vicenç Vicenç Casajús i Mestres Pablo Serrano i Marina Valls
Casalins i Castanyer, Josep (CMar) Josep Casalins i Castanyer Josep Forcada Valiente
Casals, Galceran (SEO) Galceran Casals Apol·lònia I. Barceló
Casals i Aragonès, Miquel Miquel Casals i Aragonès
Casanova, Pere Pere Casanova
Casanovas, Jaume (CdE I, SMI) Jaume Casanovas Maria Nogués
Casanovas, Manuel (GiC) Manuel Casanovas Marina Alcaraz
Casanovas i Sargas, Ventura Ventura Casanovas i Sargas Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Casanoves i Bertran, Narcís Narcís Casanoves i Bertran Mar Cotaina Riera
Casans, Josep Josep Casans
Casares, J. M. José María Casares y Espinosa de los Monteros Daniel Ruiz
Casaus, Josep Josep Casaus
Cascante i Cusí, Ignasi Ignasi Cascante i Cusí Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Cáseda y Villamayor, José de José de Cáseda y Villamayor Fernando Maldonado Parrales
Cáseda y Zaldívar, Diego de Diego de Cáseda y Zaldívar Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández
Casellas i Genovart, Jaume Jaume Casellas i Genovart Marc Tost Brustenga
Casquer, Llorenç (GiC) Llorenç Casquer Robert Maynou
Cassadó i Valls, Joaquim Joaquim Cassadó i Valls Josep Maria Codina Fibla
Castanyer i Ferrer, Josep Josep Castanyer i Ferrer Júlia Duran
Castellano, Jesús Jesús Castellano
Castelló, Joan (GiC) Joan Catelló Robert Maynou
Castelló i Calafell, Josep (SEO) Josep Castelló i Calafell Agnès Algueró
Catà, Francesc (CMar) Francesc Catà Júlia Duran
Catafau i Salvó, Àngel Àngel Catafau i Salvó Oriol de Haro Pareras
Català i March, Esteve Esteve Català i March
Cau, Josep Josep Cau
Caudana, Federico Federico Caudana Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Cavallera, Cecilio Cecilio Cavallera
Cavalleria, Tomàs (GiC) Tomàs Cavalleria Astrid Badenas
Celler, Joan (CdE I) Joan Celler Carla Esteban
Cerdà, Àngel Àngel Cerdà Judith Ortega Vallvé
Cerdanya, Miquel (GiC) Miquel Cerdanya Robert Maynou
Cerdó i Carbonell, Bernat Maria Bernat Maria Cerdó i Carbonell Marina Solés
Cererols, Joan Joan Cererols Mar Cotaina Riera
Chulvi, Manuel Manuel Chulvi Jover Anna Xifró i Paula Lozano
Cimadevilla González, Francisco Francisco Cimadevilla González Pablo Serrano i Marina Valls
Cinna, Oscar de la Oscar de la Cinna Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Cirera, Tomàs (GiC) Tomàs Cirera Maria Nogués
Ciria Sanz, Evaristo Evaristo Ciria Sanz Joan Pereira i Irene Sánchez
Cisterna, Ramon (CdE I) Ramon Cisterna Anca Margina
Ciurach, Agustí (CdE I) Agustí Ciurach Anca Margina
Civil i Bogunyà, Miquel Miquel Civil i Bogunyà Alejandro Arribas
Civil i Castellví, Francesc Francesc Civil i Castellví David Díaz
Civil i Castellví, Josep Josep Civil i Castellví Pablo Serrano i Marina Valls
Clariana i Ricart, Frederic (TerC) Frederic Clariana i Ricart Daniel Rodríguez
Clausell i Llauger, Ramon (CMar) Ramon Clausell i Llauger Jose David Martínez Esteban
Clavé i Camps, Josep Anselm Josep Anselm Clavé i Camps
Claver, J. Antoni J. Antoni Claver
Coderch, Antoni (GiC) Antoni Coderch Nuria Benegas
Codina, Marià (MatC) Marià Codina Carla Esteban
Codina i Torrecilla, Jordi Jordi Codina i Torrecilla Miquel Castilla i Marc Fité
Codinyach i Oliana, Carmel (SEO) Carmel Codinyach i Oliana Elena Rodríguez
Codolar, Pere Pere Codolar Diego Galdón
Cogul, Josep M. Josep M. Cogul Aina Vicens Salvador
Colell, Pere Pere Colell Diego Galdón
Coll, Joan (SMI) Joan Coll Anca Margina
Collell i Colomer, Josep Josep Collell i Colomer
Collell i Regolí, Tomàs Tomàs Collell i Regolí Anna Xifró i Paula Lozano
Colomé i Rius, Joan Joan Colomé i Rius Àngel Monasterio Garcia
Colomer, Joan (CdE I) Joan Colomer Jorge Ernesto Guarín Núñez
Colomer, Joaquim (GiC) Joaquim Colomer Marina Alcaraz
Colomer, Josep Josep Colomer
Comas, Vicenç (GiC) Vicenç Comas Nuria Benegas
Comella i Calsina, Antoni Antoni Comella i Calsina Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Comella i Fàbrega, Josep Maria Josep Maria Comella i Fàbrega Maria Nogués
Comeres, Manuel Manuel Comeres Maria Nogués
Compta Batllés, Pere Antoni Pere Antoni Compta Batllés Àngel Monasterio Garcia
Compta, Rafael (GiC) Rafael Compta
Conill, Benvingut Benvingut Conill Nidia Capafons
Contreras, Agustín Agustín Contreras Hodei Unzue
Cornell, Bartomeu (CdE I) Bartomeu Cornell Daniel Ruiz
Cornet, L. L. Cornet
Coromina i Colomer, Josep Josep Coromina i Colomer
Coromina, Josep Josep Coromina
Corominas, Josep Josep Corominas
Corretger, Josep (MatC, SMI) Josep Corretger Àlex Honrubia i Ramon Pera
Cortada, Francesc Francesc Cortada Miquel Castilla i Marc Fité
Corte y Delgado, Francisco de la Francisco de la Corte y Delgado
Cortès i Aguiló, Rafael Rafel Cortès i Aguiló Diego Galdón
Cortina Gallego, Rigoberto Rigoberto Cortina Gallego Mariona Escalona
Cortinas, J. J. Cortinas
Costa, Gabriel (SEO) Gabriel Costa Apol·lònia I. Barceló
Costa i Nogueras, Vicenç Vicenç Costa i Nogueras
Costa Pereira, F. F. Costa Pereira
Cotó, Albert Albert Cotó David Díaz i Fernández
Cotó, Francesc (CdE I) Francesc Cotó
Cots, Bartomeu (GiC) Bartomeu Cots Jorge Ernesto Guarín Núñez
Crehuet, Francesc (GiC) Francesc Crehuet Jorge Ernesto Guarín Núñez
Cribillers i Gasó, Joan (SMI) Joan Cribillers i Gasó Lorena Pérez Ruiz
Cristóbal, Joan (TerC) Joan Cristobal Nuria Benegas
Cuebas, Juan Juan Cuebas
Cuenca , Cuenca (músic)
Culí i Soler, Agustí (CdE I) Agustí Culí i Soler Nuria Benegas
Cumellas i Ribó, Josep Josep Cumellas i Ribó Itxasne Zabalza y Hector Botija
Cupido - Cupidón , Cupido - Cupidón
Currià i Caelles, Ramon Ramon Currià i Caelles Josep Lluís Viladot
Cuyàs, I. I. Cuyàs
Dachs, Mercè Mercè Dachs
Dachs, Salvador (SEO) Salvador Dachs Laura López i Miguel Ángel Targa
Dalmau i Blanch, Manuel (SEO) Manuel Dalmau i Blanch Gerard Calvera
Daura i Oller, Emili (TerC) Emili Daura i Oller Pol Taltavull
Derch i Sales, Lluís Lluís Derch i Sales Diego Galdón
Desplan, Juan Juan Desplan Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández
Días, V. R. V. R. Días
Diaz Giles, Francisco Francisco Diaz Giles
Díaz, Enrique Enrique Díaz Alejandro Martínez, Maria Molina, Aleksandra Tylek
Dimas i González, Josep Josep Dimas i González
Dinarés, Josep (TerC) Josep Dinarés Gala Sola
Diruelo [Duruelo], Benito Francisco Benito Francisco Diruelo o Benito Francisco Duruelo Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández
Diumerí i Saurí, Cristòfol (MatC) Cristòfol Diumeró i Saurí Eduard Morell
Diumeró i Saurí, Josep (MatC) Josep Diumeró i Saurí
Dolç, Narcís (GiC) Narcís Dolç Eduard Morell
Domènech, Rafael Rafael Domènech Anna Fernández i Aïda Martínez
Domènech i Español, Miquel Miquel Domènech i Español Diego Galdón
Domingo, Felipe Felipe Domingo
Domingo de Santa Teresa, Francisco José Francisco José Domingo de Santa Teresa Cristina Jiménez
Domingo i Vidal, Josep Josep Domingo i Vidal
Dominguez de Gironella, Eduard Eduard Dominguez de Gironella Marina Solés; Miriam Martín i Oriol Cervera
Domínguez, F. F. Domínguez
Donas, F. G. F. G. Donas
Donosti, José Antonio de José Antonio de Donosti Eduardo Fernández Pérez, Queralt Tortosa Dachs i Olaia Rodriguez Haberli
Dorca, Josep (CdE I) Josep Dorca Carla Esteban
Dorda i Lloveres, Baltasar (MatC, GiC) Baltasar Dorda i Lloveres David Díaz
Dotart, Gaspar Gaspar Dotart Diego Galdón
Dressayre i Maroles, Maurici (CdE I) Maurici Dressayre i Marolas Pau Canal
Duloch, Josep (TerC) Josep Duloch Maria Matias Pardo
Duran i Bach, Joaquim Joaquim Duran i Bach
Duran i Pejoán, Josep Josep Duran i Pejoán Jordi Ruiz i Tabita Vicens
Durango , Durango
Durón, Sebastián Sebastián Durón
Echegoyen Visiers, Teodoro Teodoro Echegoyen Visiers Rubén Fernández
Echegoyen, B. B. Echegoyen
Echeveste Arrieta, Miguel Miguel Echeveste Arrieta Ion Goikoetxea
Elduayen, Tomás Tomás Elduayen Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Eleizgaray, T. T. Eleizgaray Hodei Unzue
Elias i Pagès, Antoni (CdE I) Antoni Elias i Pagès Àngel Monasterio Garcia
Elias, Isidre Isidre Elias Àngel Monasterio Garcia
Elias i Armengol, Joan (CdE I) Joan Elias i Armengol Eric Poveda
Elíes, Josep Josep Elíes
Elizondo, Esteban Esteban Elizondo Judith Ortega Vallvé
Enciso, Pedro Ventura Pedro Ventura Enciso Andrea López i Irene Vinent
Escalas, Joan Joan Escalas Marina Matilla, Marina Nieto i Laura Panisello
Escaregui, Mendiola, Andrés de Andrés de Escaregui Mendiola Ion Goikoetxea
Escofet, Ramir Ramir Escofet Maite Deosdat i Marc Mercader
Escorihuela, Josep (TarC) Josep Escorihuela Maria Nogués
Escorihuela, Isidre Isidre Escorihuela Maria Nogués
Escorsell i Martori, Josep (TerC) Josep Escorsell i Martori Pol Taltavull
Escorsell, Francesc Francesc Escorsell
Escubós i Ricart, Agustí (SEO) Agustí Escubós i Ricart Nidia Capafons
Eslava Elizondo, Hilarión Hilarión Eslava Elizondo
Eslava, Bonifacio Bonifacio Eslava Anna Fernández i Aïda Martínez
Espadaler, Joan Joan Espadaler Miquel Castilla i Marc Fité
Espasa i Pere, A. A. Espasa i Pere
Espelt, Francesc (MatC) Francesc Espelt Maria Nogués
Espona, Benet Benet Espona Sara Ripoll
Espona, Maurici Maurici Espona Mar Cotaina Riera
Estada, Salvador (GiC, SMI) Salvador Estada Iván Marcos López
Esteban, Julio Julio Esteban
Estebanell, J. J. Estebanell
Estorch i Siqués, Francesc Xavier (SEO) Francesc Xavier Estorch i Siqués Elena Rodríguez
Estradé, Joan Joan Estradé
Estradé, Salvi (CdE I) Salvi Estradé Maria Matias Pardo
Eurasquin, J. A. J. A. Eurasquin
Fàbrega, Josep Josep Fàbrega
Fabrellas, Joaquim Joaquim Fabrellas
Falcó i Torró, Josep Josep Falcó i Torró Maika Casalí i Irene Augé
Fargas i Heras, Joan (MatC) Joan Fargas i Heras Júlia Moyano Marsal i Maria Sol Cadena
Farré, Cristòfol (SMI) Cristòfol Farré Maria Matias Pardo
Farrés, Josep (SEO) Josep Farrés Maria Matias Pardo
Farró i Vilanova, Fèlix (SEO) Fèlix Farró i Vilanova Elena Rodríguez
Fayos, J. M. J. M. Fayos
Feixes, Joan (MatC) Joan Feixes Jan Marc Barredo
Felipe, Jeroni Jeroni Felipe Diego Galdón
Feliu, Bonaventura (SEO) Bonaventura Feliu Apol·lònia I. Barceló
Ferran i Ferrament àlias Vila, Lluís Lluís Ferran Caterina Cerdà i Jordi Clos
Fernández, José José Fernández
Ferrando, Joan (GiC) Joan Ferrando Maria Nogués
Ferrari, Carles Carles Ferrari Paula Posada Loarte
Ferré, Lluís Lluís Ferré
Ferreñac, Ramon Ramón Ferreñac David Díaz i Fernández
Ferrer, Joan Joan Ferrer Diego Galdón
Ferrer, Salvador (CMar) Salvador Ferrer Marta Solà
Ferrer i Clausell, Llorenç (CMar) Llorenç Ferrer i Clausell Eduard Morell
Ferrer i Manresa, Melcior de Melcior de Ferrer i Manresa
Ferrer i Oller, Mateu Mateu Ferrer i Oller Míriam Martin i Oriol Cervera
Ferrer i Ramonatxo, Miquel Miquel Ferrer i Ramonatxo Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Ferrer i Viñolas, Josep Josep Ferrer i Viñolas Daniel Ruiz
Ferrer i Bargalló, Anselm Anselm Ferrer i Bargalló Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Ferrer, Enric Enric Ferrer Jan Marc Barredo
Ferrer, G. G. Ferrer
Ferrer i Arquimbau, Domènec (GiC) Domènec Ferrer i Arquimbau Eduard Morell
Ferrer i Tramuja, Jaume (CMar) Jaume Ferrer i Tramuja Lorena Pérez Ruiz
Ferrer, Josep Josep Ferrer
Ferreras i Escarràs, Pere Pasqual Pere Pasqual Ferreras i Escarràs Fernando Maldonado Parrales
Figuera, Salvador (SEO) Salvador Figuera Gala Sola
Figueres, Antoni Antoni Figueres Laura López i Miguel Ángel Targa
Figueres i Caselles, Narcís Narcís Figueres i Caselles
Figueras i Palà, Josep Josep Figueras i Palà Pere Portero
Filibert, E. E. Filibert
Fita, Narcís Narcís Fita
Fleta Polo, Francisco Francisco Fleta Polo Judith Ortega Vallvé
Florensa i Artigues, Miquel (TagF) Miquel Florensa i Artigues Jordi Puig
Florensa i Candàlia, Ramon (TagF) Ramon Florensa i Candàlia Pol Taltavull
Florit i Coll, Antoni Antoni Florit i Coll Joan Vidal Gomila i Guillem Ginovart
Folch, Andreu (TerC) Andreu Folch Eirc Poveda
Font, Josep Josep Font Laia Audí Guinovart
Font, M. M. Font
Font, Pere (GiC) Pere Font Eric Poveda
Fontanals, Jaume Salvador (GiC) Jaume Salvador Fontanals Eduard Morell
Fontanals, Narcís Narcís Fontanals Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Fontfreda, Baltasar (SEO) Baltasar Fontfreda Apol·lònia I. Barceló
Fontseca, Pere Egidi Pere Egidi Fontseca Roc Vela
Forcada, Jaume Jaume Forcada Daniel Ruiz
Fornelio, Josep Josep Fornelio Paula Posada Loarte
Fornet, J. J. Fornet Roc Vela
Forns, Ferran (GiC) Ferran Forns Anca Margina
Fors i Deàs, Antoni Antoni Fors i Deàs
Francesch, J. J. Francesch Mar Cotaina Riera
Frexes, Francesc Francesc Frexes Anna Xifró i Paula Lozano
Frigola, Ramon (CdE I) Ramon Frigola Astrid Badenas
Frigola i Frigola, Bonaventura (CdE I) Bonaventura Frigola i Frigola Marina Solés
Frigola i Frigola, Eduard Eduard Frigola i Frigola
Frigola i Fajula, Bonaventura

(CdE I)

Bonaventura Frigola i Fajula Silvia Rincón
Frigola i Fajula, Narcís (CdE I) Narcís Frigola i Fajula Olaia Brugada i Alejandro Martín
Fuentes, Pasqual Pasqual Fuentes Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Furés, Salvador Salvador Furés
Furió, Pere Pere Furió Paula Posada Loarte
Fuster, Sebastià (GiC) Sebastià Fuster Jorge Ernesto Guarín Núñez
Fuxà i Gelabert, Joan Joan Fuxà i Gelabert Diego Galdón
Gabaldà i Bel, Josep Josep Gabaldà i Bel Arnau Bilbao - Miquel Rios
Gabriel i Cardona, Enric Enric Gabriel i Cardona Joan Vidal Gomila i Guillem Ginovart
Gabriel i Carreras, Pere (TerC) Pere Gabriel i Carreras
Garaizábal, Alberto Alberto Garaizábal Mariona Escalona
Galán, Cristóbal Cristóbal Galán Andrea López i Irene Vinent
Galí, Ignasi Ignasi Galí Ramoneda Guillem Guinovart i Joan Vidal
Galter, Jaume (CdE I) Jaume Galter Eric Poveda
Galter, Narcís (CdE I) Narcís Galter Eric Poveda
Garcés i Garcés, Enric Enric Garcés i Garcés Pere Portero
García i Muní, Enric Enric García i Muní
García Vilamala, Francisco Francisco García Vilamala Anna Blasco Garcia i Lucas Ripoll
García Zalba, Mariano Mariano García Zalba Cristina Jiménez
García, Consuelo Consuelo García
García, Lázaro Lázaro García Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Gargallo, Lluís Vicenç Lluís Vicenç Gargallo
Garrigoles, Pere (CdE I) Pere Garrigoles Lorena Pérez Ruiz
Garrigoles i Vinyals, Cici

(CdE I)

Cici Garrigoles i Vinyals Astrid Badenas
Garrós i Torrals, Francesc (CdE I) Francesc Garrós i Torrals Astrid Badenas
Garsín, Agustín Agustín Garsín
Garvía Serrano, María Isabel María Isabel Garvía Serrano Marta Solà
Gas, Josep (MatC, GiC) Josep Gaz (ampliat) Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Gastaldon, Estanislao Estanislao Gastaldon
Gaudí, Antoni (GiC) Antoni Gaudí Marta Solà
Gaudier i Parella, Josep Anton (SEO) Josep Anton Gaudier i Parella Eduard Morell
Gaztambide Barbayo, Joaquín Romualdo Joaquín Romualdo Gaztambide Barbayo Fernando Maldonado Parrales
Gelabert i Alart, Concordi Concordi Gelabert i Alart
Gelabert, Josep (SEO) Josep Gelabert Nidia Capafons
Gelambí, Francesc Francesc Gelambí Enric Pellicer
Geli, Francesc (GiC) Francesc Geli Eric Poveda
Gené i Vidal, Pau Pau Gené i Vidal Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Geronella, Raimon (GiC) Raimon Geronella Astrid Badenas
Gibert i Camins, Joan Joan Gibert Camins Guillem Guinovart i Joan Vidal
Gibert i Serra, Vicenç Maria de Vicenç Maria de Gibert i Serra
Gil, Bonaventura (CMar) Bonaventura Gil Lorena Pérez Ruiz
Gil, Antoni (CMar) Antoni Gil Eduard Morell
Gil Lasheras, Luis Luis Gil Lasheras Nerea Casanellas Nuin
Gil Ramos, José José Gil Ramos Marc Sales i Marc Mariner
Giménez Hugalde, Ciríaco Ciríaco Giménez Hugalde
Gimeno , Gimeno
Giralt i Lleys, Ignasi (CdE I) Ignasi Giralt i Lleys Lorena Pérez Ruiz
Giró, Ramon (SEO) Ramon Giró Robert Maynou
Goberna i Franchi, Robert Robert Goberna i Franchi
Godó i Dagas, Ramon (CdE I) Ramon Godó i Dagas Marc Montané
Goicoa Iriarte, Honoria Luisa Honoria Luisa Goicoa Nerea Casanellas Nuin
Goicoechea Errasti, Vicente Vicente Goicoechea Errasti Carla Ayllón
Gols, Josep Josep Gols Gala Sola
Gomar i Moll, Josep Maria Josep Maria Gomar i Moll Marta Solà
Gómez Carrión, Eugenio Eugenio Gómez Carrión Robert Madrid i Anna Sanmiquel
Gómez Navarro, Juan Antonio Juan Antonio Gómez Navarro Maria Molina, Aleksandra Tylek i Alejandro Martínez
Gómez, Bernardo Bernardo Gómez Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Gomis, José Melchor José Melchor Gomis Víctor Corralero
Gomis, Josep Ramon Josep Ramon Gomis Marta Leal
Gomis, Ramon (GiC) Ramon Gomis Eric Poveda
Gònima, Emmanuel (GiC) Emmanuel Gònima Maria Roigé Ordóñez
González Martínez, N. N. González Martínez
Gorgs i Rabat, Ferran (MatC) Ferran Gorgs i Rabat Maria Roigé Ordóñez
Gorostiza, P. P. Gorostiza
Gorriti Osambela, Felipe Felipe Gorriti Osambela Nerea Casanellas Nuin
Gou, Josep (SEO) Josep Gou Eric Poveda
Guanter, Gregori (CdE I) Gregori Guanter Eric Poveda
Guanter i Rossinyol, Pau

(CdE I)

Pau Guanter i Rossinyol Marc Montané
Guasch, Francesc Francesc Guasch
Guerrero, Juan José Juan José Guerrero
Guillamet i Coma, Pere (SEO) Pere Guillamet i Coma Gabriel Guirao, David Díaz
Guinart, Antoni (CdE I) Antoni Guinart Jan Marc Barredo
Guinovart i Rubiella, Carles Carles Guinovart i Rubiella Roger Ubach
Guiteras i Guiu, Eusebi Eusebi Guiteras i Guiu
Guiu, Antoni (GiC) Antoni Guiu Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández, Anna Xifró i Paula Lozano
Guiu, Esteve (SEO) Esteve Guiu
Guridi, J. J. Guridi
Gustavino Moreno, Antonio Antonio Gustavino Moreno Marta Solà
Guzman Martínez, Joan Baptista Joan Baptista Guzman Martínez Víctor Corralero
Hernandez Salces, Pablo Pablo Hernández Salces Míriam Martin i Oriol Cervera
Hernández, Leandro Leandro Hernández Helena Mas Goñalons
Hernández, Vicente Vicente Hernández
Herrasti Bernal, Venancio de Venancio de Herrasti Bernal Fernando Maldonado Parrales
Hidalgo, Juan Juan Hidalgo
Hidalgo Aguado, Juan Miguel Juan Miguel Hidalgo Aguado Judith Ortega Vallvé
Huerta, Francisco de la Francisco de la Huerta Ion Goikoetxea
Hurtado Soler, Agustín Agustín Hurtado Soler Helena Mas Goñalons
Ibañez, Baltasar Baltasar Ibañez
Iglesias, Joan (CdE I) Joan Iglesias Maria Matias Pardo
Illa, Miquel (TerC) Miquel Illa Maria Matias Pardo
Inchausti, Arturo María de Arturo María de Inchausti Maria Garcia Nicolàs
Invers, Josep Josep Invers
Iráizoz Unciti, Bonifacio Bonifacio Iráizoz Unciti Nerea Casanellas Nuin
Iruarrizaga Aguirre, Luis Luis Iruarrizaga Aguirre Arturo Doral
Isern i Colomer, Jaume (MatC) Jaume Isern i Colomer Arturo Doral
Iturralde, Pedro Pedro Iturralde Jose Valderrama Cabañas
Jaraba Bruna, Diego Diego Jaraba Bruna Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Jimeno, Ildefonso Ildefonso Jimeno
Jimeno Ibañez, Román Román Jimeno Ibañez Andrea López i Irene Vinent
Jofra, Agustí Agustí Jofra
Jordà i Rosell, Lluís Gimeno Lluís Gimeno Jordà i Rosell Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Jordá, Ignasi Ignasi Jordá Judith Ortega Vallvé
Jordà, J. J. Jordà Maite Deosdat i Marc Mercader
Jordana i Buch, Salvador (CMar) Salvador Jordana i Buch Jose David Martínez Esteban
Jordi, Antoni (SEO) Antoni Jordi Irene Augé i Maika Casalí
Jorgia i Terno, Felipe Felipe Jorgia i Terno
Jovenet i Bosch, Joaquim (CMar) Joaquim Jovenet i Bosch Elena Rodríguez
Jover i Lavera, Isidre (CMar) Isidre Jover i Lavera Laura López i Miguel Ángel Targa
Juanola, J. J. Juanola
Juan Banasco, Joan Baptista Joan Baptista Juan Banasco Patrícia Rodríguez López
Jubert, Manuel (GiC) Manuel Jubert Iván Marcos López
Julià i Ros, Benet Benet Julià i Ros Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Juncà i Ferré, Melcior Melcior Juncà i Ferré
Juncà i Querol, Francesc (GiC) Francesc Juncà i Querol
Juncosa, Juncosa
Justo, Josep Josep Justo
Karr Alfonsetti, Carme Carme Karr Alfonsetti
Labassa, Joan Joan Labassa
Lacavalleria, Tomàs Tomàs Lacavalleria
Lagarda, P. S. P. S. Lagarda
Laguàrdia, Cosme (CdE I) Cosme Laguàrdia Carla Esteban
Lahoz Otal, Florencio Florencio Lahoz Otal Helena Mas Goñalons
Lajarriga , Lajarriga
Lamarca Esteva, Josep Josep Lamarca Esteva Patrícia Rodríguez López
Lambert i Caminal, Joan Baptista Joan Baptista Lambert i Caminal
Lamote de Grignon, Joan Joan Lamote de Grignon Rubén Fernández
Laporta i Mercader, Francesc Francesc Laporta i Mercader
Laporta, Francesc de Paula Francesc de Paula Laporta
Larroca, A. A. Larroca
Larruga, Cándido Cándido Larruga Pablo Serrano i Marina Valls
Lasa, Lorenzo (GiC) Lorenzo Lasa Iván Marcos López
Laverni, Salvador (MatC) Salvador Laverni Ariadna Illa
Learte, Agustín M. Agustín M. Learte
Ledesma García, Nicolás Nicolás Ledesma García Núria Vilella Montes
Lidón, José José Lidón Daïna Mateu
Llauger, Josep (CMar) Josep Llauger Lorena Pérez Ruiz
LLauger, Francesc (CMar) Francesc Llauger Jan Marc Barredo
Llauger, Pau (CMar) Pau Llauger Laia Santamarta i Naiara Burgos
Llauradó, Ignasi Ignasi Llauradó
Lleys i Agramont, Jaume Joan (CdE I, GiC) Jaume Joan Lleys i Agramont Gala Sola
Llobet, Josep (SMI) Josep Llobet Silvia Rincón
Llonell, Pere Joan Pere Joan Llonell
Llor, Ignasi Ignasi Llor Patrícia Rodríguez
Llorens i Ventura, Josep Maria Josep Maria Llorens i Ventura
Llorente, C. C. Llorente
Lluc, Joan (SMI) Joan Lluch Alejandro Arribas
Llupart, Carles Carles Llupart
López Almagro, Antonio Antonio López Almagro
López de Guevara, Gregorio Gregorio López de Guevara Helena Mas Goñalons
López Juarranz, Eduardo Eduardo López Juarranz
López Sebastián, Miquel Miquel López Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
López, J. B. J. B. López
Lozano, A. A. Lozano
Lozano, Rafael Rafael Lozano
Lozano, V. V. Lozano
Luna Ramon, Estanislao Estanislao Luna Ramon Fernando Maldonado Parrales
Luna, Pablo Pablo Luna
Lupresti i Fernando, Antoni Antoni Lupresti i Fernando
Maideu i Auguet, Josep Josep Maideu i Auguet
Malagrida, J. J. Malagrida
Maldà, P. de P. de Maldà
Maneja i Casades, Rafael Rafael Maneja i Casades Andrea López i Irene Vinent
Manent i Maurant, Nicolau Nicolau Manent i Maurant
Manén i Planas, Joan Joan Manén i Planas Olaia Brugada i Alex Martín
Maragui, Ciriaco Ciriaco Maragui
March i March, Joan Joan March i March Mariona Escalona
Marimon, Josep Josep Marimon
Marinel·lo i Guardiola, Josep (TerC) Josep Marinel·lo i Guardiola Maria Garcia Nicolàs
Mariner, Francesc Francesc Mariner
Mario, A. A. Mario
Maronda, Miquel (SMI) Miquel Maronda Àlex Honrubia i Ramon Pera
Marquès, Josep (MatC) Josep Marquès Jan Marc Barredo
Marquès, Melcior (MatC) Melcior Marquès Biel Mayans, Gil Codina i Albert Font
Maquès Garcia, Pere Miquel Pere Miquel Marquès Garcia
Marraco i Xauxas, Josep Josep Marraco i Xauxas Arturo Doral
Marsal i Bogunyà, Pau (TerC) Pau Marsal i Bogunyà Cristina Romero
Marsals i Prats, Jacint (SEO) Jacint Marsals i Prats Jorge Ernesto Guarín Núñez
Martí, Joan (GiC) Joan Martí Eric Poveda
Martí, Tomàs (SEO) Tomàs Martí
Martí i Catà, Joan Baptista Joan Baptista Martí i Catà
Martí i Puig, Pere (CMar) Pere Martí i Puig Eric Poveda
Martí i Rosselló, Josep Josep Martí i Rosselló Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Martí, R. R. Martí
Martí, Tomàs Tomàs Martí Laura López i Miguel Ángel Targa
Martín i Soler, Vicenç Vicenç Martín i Soler
Martínez Abades, Juan Juan Martínez Abades Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Martínez i Imbert, Claudi Claudi Martínez i Imbert
Martínez Peñalver, Epifanio Epifanio Martínez Peñalver Fernando Maldonado Parrales
Martorell, Joan Joan Martorell
Martorell, Simó Simó Martorell
Martorell, V. V. Martorell
Martorell i Salvat, Jaume (SEO) Jaume Martorell i Salvat Jordi Puig
Martra i Baixeras, Agustí (SEO) Agustí Martra i Baixeras Elena Rodríguez
Marull i Feliu, Josep Josep Marull i Feliu Patrícia Rodríguez
Mas, Antoni (GiC) Antoni Mas
Mas, Francesc Francesc Mas Laia Audí Guinovart
Mas, Joan (SEO) Joan Mas Carla Esteban
Mas i Biosca, Joan (GiC) Joan Mas i Biosca Jan Marc Barredo
Mas i Oliver, Francesc (MatC) Francesc Mas i Oliver David Díaz i Fernández
Mas i Serracant, Domènec Domènec Mas i Serracant
Masarnau, Santiago de Santiago de Masarnau David Díaz i Fernández
Masoliver i González, Ramon Ramon Masoliver i González
Masramon i Godó, Miquel Miquel Masramon i Godó Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Massana i Bertran, Antoni Antoni Massana i Bertran
Massip, Joan Baptista (SEO) Joan Baptista Massip Iván Marcos López
Massip, Miquel (GiC) Miquel Massip Iván Marcos López
Massot i Planes, Josep Josep Massot i Planes Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Masvidal i Soteras, Josep Josep Masvidal i Soteras Jose Valderrama Cabañas
Matarrodona, Josep (MatC) Josep Matarrodona Iván Marcos López
Maymó i Martí, Ignasi (TagF) Ignasi Maymó i Martí Ariadna Illa
Mayral i Doz, Marià Marià Mayral i Doz Berta Coromina i Gloria Laforet
Medina Ferrer, Josep Josep Medina Ferrer Elisenda Guiolà i Anna Correa
Medir, Miquel (CMar) Miquel Medir Silvia Rincón
Méndez, Luis (GiC) Luis Méndez Josep Forcada Valiente
Menéndez, Josep (MatC) Josep Menéndez Silvia Segura
Mercé de Fontdevila, Antoni Antoni Mercé de Fontdevila Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Mestre, Joan (SMI) Joan Mestre Àlex Honrubia i Ramon Pera
Mestre Gargallo, Josep Josep Mestre Gragallo Marc Sales i Marc Mariner
Mestres, Antoni (SMI, GiC) Antoni Mestres Adriana Dïaz i Bernat Miranda [completar]
Mestres, Francesc Francesc Mestres
Mestres, Josep (GiC) Josep Mestres Josep Forcada Valiente
Mestres, S. S. Mestres
Mestres Quadreny, Josep Maria Josep Mª Mestres Quadreny Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Milà, Antoni Antoni Milà Pablo Serrano i Marina Valls
Milà, Francesc Francesc Milà Pablo Serrano i Marina Valls
Milà, Ramon Ramon Milà
Milans i Campús, Tomàs (CMar) Tomàs Milans i Campús Neus Borrell
Milans i Godayol, Carles (CMar, GiC) Carles Milans i Godayol Clara Enrich Genestar
Milans i Godayol, Tomàs (CMar) Tomàs Milans i Godayol Arturo Doral
Milans i Roig, Bernat (CMar) Bernat Milans i Roig Maria Garcia Nicolàs
Millet i Pagès, Lluís Lluís Millet i Pagès
Milsocós, Ramon (CdE I) Ramon Milsocós Maria Garcia Nicolàs
Mingote, E. E. Mingote
Mingote Lorente, Ángel Ángel Mingote Lorente Anna Fernández i Aïda Martínez
Minguell, Antoni (CMar, SEO) Antoni Minguell Astrid Badenas
Mir i Llussà, Josep Josep Mir i Llussà
Miralles, Antonio Pedro Antonio Pedro Miralles Anna Fernández i Aïda Martínez
Miró Noguera, Gaspar Gaspar Miró Noguera Apol·lònia I. Barceló
Mirosa, Maurici (CdE I) Maurici Mirosa Pau Canal
Misser, Pau (CMar) Pau Misser Neus Borrell
Misón, Luís Luis de Misón Ibán Cordovilla
Mitjà i Franquesa, Josep Josep Mitjà i Franquesa
Mitjans, Antoni (MatC, TarC) Antoni Mitjans Silvia Segura
Mitjans, Francesc (TerC) Francesc Mitjans
Mocoroa, Eduardo Eduardo Mocoroa Anna Fernández i Aïda Martínez
Mogas i Palet, Isidre (TerC) Isidre Mogas i Palet Daniel Rodríguez
Molas i Trasfí, Esteve Esteve Molas i Trasfí
Molé i Gelabert, Josep Josep Molé i Gelabert Maria Molina, Aleksandra Tylek i Alejandro Martínez
Molera, Rosend Rosend Molera
Molina, Jaume (GiC) Jaume Molina Josep Forcada Valiente
Monlius, Francesc (SMI) Francesc Monlius Silvia Rincón
Monasterio, Jesús de Jesús de Monasterio
Monlleó, Pere Antoni Pere Antoni Monlleó Miquel Castilla i Marc Fité
Monné i Bataller, Feliu Feliu Monné i Bataller
Monné, J. J. Monné
Montells, Antoni (SMI) Antoni Montells
Montiu, Cristòfol (SMI) Cristòfol Montiu
Montlleó, Pere Antoni Pere Antoni Montlleó
Montserrat i Boada, Josep Josep Montserrat i Boada Silvia Segura
Montserrat, N. N. Montserrat
Montserrat, Pau Pau Montserrat
Montserrat, Roc Roc Montserrat
Moragas i Ravell, Josep Josep Moragas i Ravell
Moral Leon, Francisco de P. Francisco de P. Moral Leon Joana Sales
Moreno Ballesteros, José José Moreno Ballesteros Joana Sales
Moreno i Noguera, R. R. Moreno i Noguera
Moreno Polo, Juan i Valero] Juan i Valero Moreno Polo Marina Viedma
Moreno y Escudero, Esteban Esteban Moreno y Escudero Ion Goikoetxea
Morera i Viura, Enric Enric Morera i Viura
Morera, Emili Emili Morera
Morondo Urra, Luis Luis Morondo Urra (castellano) Nerea Casanellas Nuin
Mosteiro i Sabaté, Esperança Esperança Mosteiro i Sabaté Pere Portero
Moy, Josep (SEO) Josep Moy Pau Canal
Múgica, Juan Antonio Juan Antonio Múgica Ion Goikoetxea
Muguerza Ereño, José Luis de José Luis de Muguerza Ereño Helena Mas Goñalons
Munárriz Armendáriz, Felisa Felisa Munárriz Armendáriz Nerea Casanellas Nuin
Munárriz Urquía, Eleuterio Eleuterio Munárriz Urquía Ion Goikoetxea
Mundí, Abdó Abdó Mundí
Muñoz de Sus, Alberto Alberto Muñoz de Sus Judith Ortega Vallvé
Murtra, Domènec Domènec Murtra Joana Sales
Muset i Ferrer, Josep Josep Muset i Ferrer
Nadal, Gabriel (SEO) Gabriel Nadal Eduard Morell
Nadal, Josep Maria Josep Maria Nadal
Nasplers, Pere (GiC) Pere Nasplers Jan Marc Barredo
Navas, Francisco de Francisco de Navas
Navas, Juan de Juan de Navas Anna Sanmiquel i Robert Madrid
Neira, M. M. Neira
Néstor, Manuel Manuel Néstor
Nicolau i Carreño, Ramon (TagF) Ramon Nicolau i Carreño Laia Santamarta i Naiara Burgos
Nicolau i Parera, Antoni Antoni Nicolau i Parera
Nin i Serra, Joan Antoni Joan Antoni Nin i Serra
Noguer , Noguer
Nogués i Torras, Antoni Antoni Nogués i Torras Elisenda Guiolà i Anna Correa
Nogués i Pon, Joan Joan Nogués i Pon Elisenda Guiolà i Anna Correa
Nonó i Roca, Joan Joan Nonó i Roca
Nonó, Dolors Dolors Nonó Nidia Capafons
Noyer, Alfred Alfred Noyer
Nuñez Robres, Lázaro Lázaro Nuñez Robres Joana Sales
Obiols i Palau, Àngel Àngel Obiols i Palau Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Obiols i Tramullas, Marià Marià Obiols i Tramullas
Obradors i Camprubí, Joan (MatC) Joan Obradors i Camprubí Josep Forcada Valiente
Oliva, Bernat (GiC) Bernat Oliva Paula Posada Loarte
Oliva, M. M. Oliva
Olivellas, Felip Felip Olivellas
Ollé, Teodor Teodor Ollé
Ollé i Ollé, Josep Josep Ollé i Ollé Pere Portero
Oller i Matas, Joan (CMar) Joan Oller i Matas Lorena Pérez Ruiz
Oller i Biosca, Antoni (TerC, SMI) Antoni Oller i Biosca Silvia Segura
Oller i Fontanet, Joaquín (TerC) Joaquín Oller i Fontanet Gal·la Benito
Oller, Miquel (CMar) Miquel Oller Neus Borrell
Olleta Mombiela, Domingo Domingo Olleta Mombiela Berta Coromina i Gloria Laforet
Olmeda, Federico Federico Olmeda
Ordeitg, Francesc (DMEHA) Francesc Ordeitg Maria Garcia Nicolàs
Ordeig, Joan Joan Ordeig Maria Garcia Nicolàs
Orejón Garrido, Felipe Felipe Orejón Garrido Pol Pérez i Emma España
Orpinell, J. J. Orpinell
Ortells, Antoni Teodor Antoni Teodor Ortells Daïna Mateu
Otaño Eguino, José Maria Nemesio José Maria Nemesio Otaño Eguino
Oyanarte, Pedro Pedro Oyanarte
Padró i Farré, Josep Maria Josep Maria Padró i Farré Núria Vilella Montes
Pagana, Guillem (GiC) Guillem Pagana Astrid Badenas
Pagano, J. B. J. B. Pagano
Pagès, Domènec (CdE I) Domènec Pagès Maria Roigé Ordóñez
Pagès, M. M. Pagès
Pagès i Ramiro, Narcís (MatC) Narcís Pagès i Ramiro Maria Roigé Ordóñez
Pagueras, Bru Bru Pagueras Adriana Díaz i Bernat Miranda
Pagueras, Gaietà (CMar) Gaietà Pagueras
Palau i March, Rafael Rafael Palau i March
Palol, Antoni (SEO) Antoni Palol
Papell i Carreras, Bernat (GiC) Bernat Papell i Carreras Arturo Doral
Paradell, Vicenç (GiC) Vicenç Paradell
Pardàs i Font, Primitiu Primitiu Pardàs i Font Olaia Brugada i Alex Martín
Paredes, Juan de Juan de Paredes Núria Vilella Montes
Parella i Basaganyas, Ignasi (SEO) Ignasi Parella i Basaganyas Nidia Capafons
Parella i Rufet, Ignasi (SEO) Ignasi Parella i Rufet Patrícia Rodríguez López
Parellada, Felip Felip Parellada Adriana Díaz i Bernat Miranda
Parera, Francesc Francesc Parera
Parera, Jeroni Jeroni Parera
Parera, Lluís (MatC) Lluís Parera Maria Roigé Ordóñez
Parera, Pasqual Pasqual Parera
Passarell, Antoni Antoni Passarell
Pastallé, V. Vicenç Pastallé i Comellas
Pasteller i Casanovas, Damià (CdE I) Damià Pastaller i Casanovas Maria Roigé Ordóñez
Pastells, Baldomer (CdE I) Baldomer Pastells i Ribera Lorena Pérez Ruiz
Pastó i Benvenuto, Manuel Manuel Pastó i Benvenuto Elisenda Guiolà i Anna Correa
Patiño, Carlos Carlos Patiño
Payá, R. R. Payá
Paysà, Francesc Vicenç Francesc Vicenç Paysà
Pedrell i Sabaté, Felip Felip Pedrell i Sabaté Marina Matilla, Laura Panisello, Marina Nieto
Peiró, Francesc (GiC) Francesc Peiró Maria Roigé Ordóñez
Peitx, Josep Josep Peitx
Pellicer, Jaume Jaume Pellicer Naiara Burgos i Laia Santamarta
Peña y Goñi, Antonio Antonio Peña y Goñi Pol Pérez i Emma España
Perales, Roque Roque Perales
Perales, V. V. Perales
Pérez i Moya, Antoni Antoni Pérez i Moya
Pérez de Viñaspre Ortiz, Francisco Francisco Pérez de Viñaspre Ortiz Pol Pérez i Emma España
Perpiñán Artíguez, J. J. Perpiñán Artíguez Pau Escobar i Clément Perez
Perramon, Joan (GiC) Joan Perramon Jorge Ernesto Guarín Núñez
Pi, Gabriel Gabriel Pi Marc Castilla i Marc Fité
Pi i Pascual, Josep (TomP) Josep Pi i Pascual David Díaz i Fernández
Pibernat, Martí (CMar) Martí Pibernat Alejandro Arribas
Pica, Joan (CMar) Joan Pica Neus Borrell
Picanyol, Josep Josep Picanyol Aina Vicens Salvador
Pié Burguès, Domènec Domènec Pié Burguès Gerard Calvera
Pinadella i Guardiola, Josep (SEO) Josep Pinadella i Guardiola Agnès Algueró
Pinilla Pascual, José José Pinilla Pascual Pol Pérez i Emma España
Piques, Joan Joan Piques
Plà, Joan Joan Plà
Planas, J. J. Planas
Plantada, Francesc Francesc Plantada
Plantada i Viola, Felip Felip Plantada i Viola
Poch i Alom, Marià (CdE I) Marià Poch i Alom Maria Garcia Nicolàs
Policarpi, Miguel Miguel Policarpi
Pons, Josep (GiC) Josep Pons Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Pons, Pere (GiC) Pere Pons
Ponsatí, Joan (CdE I) Joan Ponsatí Maria Roigé Ordóñez
Pont i Cos, Joan (SMI) Joan Pont i Cos Clàudia Cabanas
Pontí i Ferrer, Magí Magí Pontí i Ferrer
Portas, Joaquim Joaquim Portas Cecilia Royo Bonaterra, Marc Doladé Ribes
Portell, Antoni (MatC) Antoni Portell Biel Mayans, Gil Codina, Albert Font
Portell, Josep Josep Portell Judith Ortega Vallvé
Porterias, Jaume Jaume Porterias
Portugal, Marcos Antonio Marcos Antonio Portugal
Posas, Pau (SEO) Pau Posas Carla Esteban
Pou, J. J. Pou
Prado, José Ramón José Ramón Prado
Prat, Esteve (CdE I) Esteve Prat Marta Solà
Prat, Francesc (GiC) Francesc Prat Maria Roigé Ordóñez
Prat, Josep (GiC) Josep Prat Maria Roigé Ordóñez
Prats, Jaume Jaume Prats
Pratsevall , Pratsevall
Preciado Fourniers, José José Preciado Fourniers
Prieto, Julián Julián Prieto
Prim i Segarra, Joan Joan Prim i Segarra Marta Leal
Puig, Agustí Agustí Puig
Puig, Antoni Antoni Puig Arturo Doral
Puig, Geraldus (GiC) Geraldus Puig
Puig, Josep (MatC) Josep Puig (organista) Iván Marcos López
Puig, Narcís Jeroni (GiC) Narcís Jeroni Puig
Puig i Capdevila, Bernat Calbó Bernat Calbó Puig i Capdevila
Puig i Danés, Joan (SEO) Joan Puig i Danés Maite Deosdat i Marc Mercader
Puig i Matas, Lluís Lluís Puig i Matas Pere Portero
Puig i Petit, Josep (TerC) Josep Puig i Petit Júlia Duran
Puig i Torrents, Jaume Jaume Puig i Torrents Anna Xifró i Paula Lozano
Puigsech i Comelles, Salvador (MatC, SMI) Salvador Puigsech i Comelles Anca Margina
Pujol, Felip (MatC) Felip Pujol Biel Mayans, Gil Codina, Albert Font
Pujol, Francesc Francesc Pujol
Pujol, Joan Joan Pujol
Pujol, Salvador (SMI) Salvador Pujol Silvia Rincón
Pujolar, Josep (MatC) Josep Pujolar Marc Montané
Pumarola, Josep Maria (GiC) Josep Maria Pumarola
Pusalgues, Joan (SEO) Joan Pusalgues Marina Viedma Font
Quer, Pere Joan (TerC) Pere Joan Quer Pau Canal
Queralt, Francesc Francesc Queralt Jordi Clos i Caterina Cerdà
Queralt, J. (TerC) J. Queralt Eduard Morell
Querubí, Fra Fra Querubí
Quilmetes, Josep (GiC) Josep Quilmetes Jorge Ernesto Guarín Núñez
Quintana, Joan Joan Quintana
Rabassa (GiC) Rabassa
Rabassa, Pere Pere Rabassa Laia Audí Guinovart
Rafael Pérez, Carlos Carlos Rafael Pérez Judith Ortega Vallvé
Ramentol i Cadevall, Magí (TerC) Magí Ramentol i Cadevall
Ramoneda i Busquets, Francesc (TerC) Francesc Ramoneda i Busquets Fernando Sánchez-Pérez
Regordosa, Josep (SEO, SMI) Josep Regordosa Clara Enrich Genestar
Reig, Josep Josep Reig Arturo Doral
Reñé Castella, Enric Enric Reñé Castella Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Reñé, T. T. Reñé
Reventós i Truch, Josep Josep Reventós i Truch
Reverte, A. A. Reverte
Rial, Joaquim Joaquim Rial Tànit Lòpez i Irene Vives
Riba, Robert de la Robert de la Riba
Riba, Tomàs (SEO) Tomàs Riba Silvia Rincón
Riba i Aurich, Joan Joan Riba i Aurich Fernando Sánchez-Pérez
Ribas, Joan Pere (CdE I) Joan Pere Ribas Marta Solà
Ribé, Joan Joan Ribé
Ribera i Miró, Cosme Cosme Ribera i Miró
Ribera i Miró, Josep Josep Ribera i Miró
Rigau i Poch, Pere (TomR) Pere Rigau i Poch
Rigau i Poch, Rogeli Rogeli Rigau i Poch Jordi Puig
Ripollès, Joan Crisòstom Joan Crisòstom Ripollès Marta Leal
Ripollès Pérez, Vicenç Vicenç Ripollès Pérez Jose David Martínez Esteban
Ritort i Faus, Salvador Salvador Ritort i Faus
Roca, Amadeu Amadeu Roca Judith Ortega Vallvé
Roca, Jaume (CMar) Jaume Roca Alejandro Arribas
Roca, Ignasi (SEO) Ignasi Roca Fernando Sánchez-Pérez
Roca, Sebastià (SMI) Sebastià Roca Astrid Badenas
Roca i Royo, Joan Joan Roca i Royo Fernando Sánchez-Pérez
Roca i Royo, Manuel (SEO) Manuel Roca i Royo Rubén Fernández
Rodamilans, Àngel (TerC) Àngel Rodamilans
Rodoreda i Santigós, Josep Josep Rodoreda i Santigós
Rodriguez, Francesc Francesc Rodriguez
Rodríguez, Martín Martín Rodríguez
Roger, Josep (SEO) Josep Roger Alejandro Arribas
Roig, Antoni de la Creu Antoni de la Creu Roig
Roig, Josep Josep Roig
Roig, Julià Julià Roig Maria Garcia Nicolàs
Roig i Olivé, Jaume (CMar) Jaume Roig i Olivé Alejandro Arribas
Roma i Puig, Josep Maria Josep Maria Roma i Roig Ibán Cordovilla Albarral
Romaguera, Jeroni (GiC) Jeroni Romaguera Fernando Sánchez-Pérez
Romero, Josep (SEO) Josep Romero Carla Esteban
Romero Andía, Antonio Antonio Romero Andía Cristina Jiménez
Romeu i Corominas, Lluís Lluís Romeu i Corominas Rubén Fernández
Ronsó, Pau Pau Ronsó
Roquet, Joan Maria (GiC) Joan Maria Roquet Anca Margina
Ros, Pau (TerC) Pau Ros Eric Hall
Ros, Salvador Salvador Ros Alejandro Arribas
Rosés, Josep Josep Rosés Gala Sola
Rosés, Pau (CdE I) Pau Rosés Maite Deosdat i Marc Mercader
Rosquelles, Miquel Miquel Rosquelles
Rossell, Francesc Francesc Rossell
Rossell, Pau (GiC) Pau Rossell Alejandro Arribas
Rossell i Argelagós, Joan Joan Rossell i Argelagós Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Roure i Mesclans, Jaume (MatC) Jaume Roure i Mesclans Marta Leal
Rovira, Jaume (TerC) Jaume Rovira Maria Matias
Rovira, Josep, àlies Bapichs Josep Rovira, àlies Bapichs Patrícia Rodríguez López
Rubió i Bertran, Ignasi (SEO) Ignasi Rubió i Bertran Agnès Algueró
Rubio Piqueras, Felipe Felipe Rubio Piqueras Pol Pérez i Emma España
Rubla del Frago, Pablo Pablo Rubla del Frago Nerea Casanellas Nuin
Rué i Rubió, Miquel (GiC) Miquel Rué i Rubió Arturo Doral
Rufet i Rosa, Josep (SEO) Josep Rufet i Rosa Ariadna Duran Torrent
Ruiz Escobés, Fermín Fermín Ruiz Escobés Alba Flores i Arnau Pérez
Ruiz, Matias Matias Ruiz
Sabater, Joan (CdE I) Joan Sabater Pau Canal
Sabater i Parera, Rosa Rosa Sabater i Parera
Sabates i Estaper, Josep Josep Sabates i Estaper Jordi Clos i Caterina Cerdà
Saborit, Josep Josep Saborit Martí Badia Gragés
Saborit, Miquel Miquel Saborit Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Saderra i Vilallonga, Narcís Narcís Saderra i Vilallonga Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Saderra i Puigferrer, Josep Josep Saderra i Puigferrer
Sáenz, Víctor Víctor Sáenz
Sagristà, Gaspar (GiC) Gaspar Sagristà Astrid Badenas
Saizár-Vitoria, Francisco Francisco Saizár-Vitoria
Sala, Antoni (SEO) Antolni Sala Pau Canal
Sala, Jaume (SEO) Jaume Sala Marta Solà
Sala, Manuel (SEO) Manuel Sala i Crehuet Patrícia Rodríguez
Sala, Ramon (SEO) Ramon Sala Eric Hall
Sala i Illa, Esteve Esteve Sala i Illa Silvia Segura
Sala i Pasqual, Francesc

(CdE I)

Francesc Sala i Pasqual Eric Hall
Salazar, Diego José de Diego José de Salazar Berta Coromina i Gloria Laforet
Salcedo, Julián Julián Salcedo Maria Molina, Alexandra Tylek, Alejandro Martínez
Sales, Mariano Mariano Sales Marc Sales i Marc Mariner
Salsés, Josep Josep Salsés
Salvador i Fontanals, Jaume (MatC) Jaume Salvador i Fontanals Josep Forcada Valiente
Salvans, Agustí Lluís (TerC) Agustí Lluís Salvans Júlia Duran
Salvat, Francesc Francesc Salvat Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Sambeat, Perico Perico Sambeat
Sampere, Francesc Francesc Sampere Martí Badia Gragés
Sánchez-Gavagnach, Francesc de Paula Francesc de Paula Sánchez-Gavagnach
Sancho i Marraco, Josep Josep Sancho i Marraco
Sancho, Mariano Mariano Sancho
Sangenís, Silvestre (CdE I) Silvestre Sangenís Eric Hall
Sans i Salellas, Enric Enric Sans i Salellas Silvia Segura
Sans, Magí Magí Sans Aaron de la Fuente
Santa María, Agustín de Agustín de Santa María
Santiago i Espert, Joan Joan Santiago i Espert Enric Pellicer
Sanz, Baltasar Baltasar Sanz Marta Leal
Sanz, Francisco Francisco Sanz
Sanz Batista, Josefa Josefa Sanz Batista Nerea Casanellas Nuin
Sarasate, Pablo de Pablo de Sarasate Marina Matilla, Marina Nieto, Laura Panisello
Sardà, Félix Félix Sardà
Sariols i Porta, Joan Joan Sariols i Porta
Saurí i Vergés, Josep (CMar) Josep Saurí i Vergés Iván Marcos López
Says i Casadellà, Ferran Ferran Says i Casadellà Silvia Segura
Segarra i Colom, Josep Josep Segarra i Colom Fernando Sánchez-Pérez
Seguí, Antoni (GiC) Antoni Seguí Eric Hall
Selma, Miquel Miquel Selma
Sempere Esteve, Marcelino Marcelino Sempere Esteve Alba Flores i Arnau Pérez/ Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Serch, Ramon Ramon Serch
Serqueira de Lima, Juan Juan Serqueira de Lima Fernando Maldonado Parrales
Serra, Francesc (CMar) Francesc Serra
Serra i Bonal, Josep Josep Serra i Bonal
Serra i Rafart, Andreu Andreu Serra i Rafart Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Serra, Eudald Eudald Serra
Serra, Lluís Lluís Serra
Serrada, Isidre Isidre Serrada Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández/ Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Serrano i Simeón, Josep Josep Serrano i Simeón
Serrano, Pere Pere Serrano Anna Fernández i Aïda Martínez
Serrano, Pere (GiC) Pere Serrano Silvia Rincón
Serrat, Francesc (CdE I) Francesc Serrat Eric Hall
Serrat, Joan (SEO) Joan Serrat Silvia Rincón
Serratosa i Dalmau, Joaquim (CdE I) Joaquim Serratosa i Dalmau Marc Montané
Serrers, Josep (TerC) Josep Serres Jose David Martínez Esteban
Serribes, Josep Josep Serribes Maria Garcia Nicolàs
Servià, Joan (GiC) Joan Servià
Sierra, M. M. Sierra
Simó, A. A. Simó
Simó, Bartolomé Bartolomé Simó Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Simó, Rafael (MatC) Rafael Simó Biel Mayans, Gil Codina i Albert Font
Simón, Andrés Andrés Simón
Simón, Emilio Emilio Simón
Simon, Joan Joan Simon
Simó i Ramis, Llop (MatC) Llop Simó Biel Mayans, Gil Codina i Albert Font
Sitjà, Amadeu (CdE I) Amadeu Sitjà Eric Hall
Soca, Josep (SEO) Josep Soca Silvia Rincón
Socías i Mercader, Benvingut Benvingut Socías i Mercader
Sol, Josep Josep Sol
Solà, Antoni Antoni Solà
Solà, Jaume Jaume Solà
Soldevila, Pau (CdE I) Pau Soldevila Anca Margina
Soler, Antoni Antoni Soler
Soler, Benet Benet Soler Nil Franco
Soler, Esteve Esteve Soler
Soler, Francesc (GiC) Francesc Soler
Soler, Joan Joan Soler
Soler, Josep (SMI) Josep Soler Carla Esteban
Soler, M. M. Soler
Soler i Diffent, Joan (TerC) Joan Soler i Diffent Gal·la Benito
Soler i Ramos, Antoni Antoni Soler i Ramos Daïna Mateu
Soler i Soler, Narcís Narcís Soler i Soler Iván Marcos López
Sor i Muntades, Ferran Ferran Sor i Muntades
Soriano Fuertes, Indalecio Indalecio Soriano Fuertes
Sorribes i Ruiz del Castillo, Josep Josep Sorribes i Ruiz del Castillo
Sorribes, L. L. Sorribes
Subies, Ignasi (SEO) Ignasi Subies Marta Solà
Subias, Jaume Jaume Subias
Sunyer, Raimon Raimon Sunyer Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Suñé i Font, Antoni Antoni Suñé i Font Oriol de Haro Pareras, Iván Marcos López
Suñol i Gibert, P. P. Suñol i Gibert
Suñol, J. Salvador J. Salvador Suñol
Suriol i Juvé, Rogeli Rogeli Suriol i Juvé Rubén Fernández
Tafall Abad, Santiago Santiago Tafall Abad Adriana Díaz i Bernat Miranda
Tafalla, Pedro de Pedro de Tafalla Ion Goikoetxea
Tapiola i Gironella, Rafael (GiC) Rafael Tapiola i Gironella Silvia Rincón
Tarazona, Victoriano Victoriano Tarazona
Teixidor, Elíes Elíes Teixidor
Tello, Miguel Miguel Tello Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Terrades i Torrents, Josep (TerC) Josep Terrades i Torrents Astrid Badenas
Terraza, Ignasi Ignasi Terraza Clàudia Urbano, Borja Comino i Júlia Galobart
Terx, Narcís (GiC) Narcís Terx Jan Marc Barredo
Toldrà, Eduard Eduard Toldrà
Tolosa i Noguera, Joan Joan Tolosa i Noguera
Tolosa, F. F. Tolosa
Tolosa, Nicolás de Nicolás de Tolosa Marina Viedma Font
Tomàs, Joan Joan Tomàs
Tomás, Juan Bautista Juan Bautista Tomás Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Tomàs, Ramon Ramon Tomàs Ariadna Serra Nicolàs
Tomàs i Homs, Antoni Antoni Tomàs i Homs
Torelló, A. Antoni Torelló i Ros Ariadna Serra Nicolàs
Torices, Alonso de Alonso de Torices Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Torrablanca, Josep Josep Torrablanca
Torre, Jeroni de la Jeroni de la Torre Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Torrens Boqué, Eduard Eduard Torrens Boqué Pau Canal
Torrens i Busquets, Andreu Andreu Torrens i Busquets Marta Solà
Torres, Lluís (SMI) Lluís Torres Anca Margina
Torres Pérez, Eduardo Eduardo Torres Pérez
Torroba, Federico Federico Torroba
Tort, Joan Joan Tort
Tortell i Simó, Miquel Miquel Tortell i Simó Dolores Maria González
Tria, Bernat Bernat Tria Joan Pereira i Irene Sánchez
Trullol, Sebastià Sebastià Trullol Anna Blasco Garcia i Lucas Ripoll
Úbeda, Josep Maria Josep Maria Úbeda Olaia Brugada i Alex Martín
Ugarte Leturia, Alfonso Alfonso Ugarte Leturia Anna Fernández i Aïda Martínez
Urgellès i Granell, Antoni Antoni Urgellès i Granell Ariadna Serra Nicolàs
Uriarte, Begoña Begoña Uriarte Clàudia Masagué Recio
Uriarte, Manuel Manuel Uriarte
Urteaga Iturrioz, Luis Luis Urteaga Iturrioz Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Usobiaga, Luis Luis Usobiaga Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Valart , Valart
Valderrain, Ruperto Ruperto Valderrain
Valdés Goicoechea, Julio Julio Valdés Goicoechea Alex Castell i Laura Levy
Valdés, Marta Marta Valdés
Valdés Perlasia, Emili Emili Valdés Perlasia Clàudia Masagué Recio
Valentí, Pere Màrtir Pere Màrtir Valentí
Vallès, Francesc Francesc Vallès Jose Valderrama Cabañas
Vallespí i Pòlit, Joaquim Joaquim Vallespí i Pòlit
Vall-llosera, Lluís (GiC) Lluís Vall-llosera Jan Marc Barredo
Valls, Francesc Francesc Valls Daïna Mateu
Valls, Miguel Miguel Valls Ion Goikoetxea
Valls, Pere (CdE I) Pere Valls Marta Solà
Vancells i Barba, Maria Maria Vancells i Barba Pere Portero
Vancells i Vieta, Francesc Francesc Vancells i Vieta Lucas Ripoll Soler, Anna Blasco García
Vaqué, A. A. Vaqué Laura López i Miguel Ángel Targa
Vaquedano, José de José de Vaquedano Roc Vela
Vargas, Urbán de Urbán de Vargas Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Veana, Matías Juan de Matías Juan de Veana Ariadna Serra Nicolàs
Vedruna i Minguella, Maria Dolors de Maria Dolors de Vedruna i Minguella Irene Augé i Maika Casalí
Vehils i Fuchs, Joaquim Joaquim Vehils i Fuchs Roger Ubach Riera
Vela Marqueta, Cayo Cayo Vela Marqueta Ariadna Serra Nicolàs
Velaustegui, J. J. J. J. Velaustegui
Velazquez, Juan Juan Velazquez
Ventura i Llandrich, Benet Benet Ventura i Llandrich Roger Ubach Riera
Verdaguer, Honorat (GiC) Honorat Verdaguer Itxasne Zabalza y Hector Botija
Verdalet, Joan (SEO) Joan Verdalet Ariadna Serra Nicolàs
Verge, Francesc Francesc Verge Paula Posada Loarte
Vergès i Gilabert, Jacint Jacint Vergès i Gilabert Tànit Lòpez i Irene Vives
Vergés, Miquel Miquel Vergés
Verguilla, Estanislao Estanislao Verguilla Daïna Mateu
Viada i Castellà, Lluís Lluís Viada i Castellà Rubén Fernández
Viader, Baldiri (CdE I) Baldiri Viader Alejandro Arribas
Viaplana, José José Viaplana
Vicens, Antoni Antoni Vicens Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Vicente, Felip Felip Vicente
Victoria, Tomás Luis de Tomás Luis de Victoria Ariadna Serra Nicolàs
Vidal i Roda, Joan Joan Vidal i Roda Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Vidal, Albert Albert Vidal
Vidal, Ignasi (MatC) Ignasi Vidal Eric Hall
Vidal, Jaume (CdE I) Jaume Vidal Adrià Sánchez Gel
Vidal, Jaume Jaume Vidal Míriam Martin i Oriol Cervera
Vidal, Salvador Salvador Vidal Ariadna Serra Nicolàs
Vidal i Codina, Francesc Francesc Vidal i Codina Roger Ubach Riera, Caterina Cerdà, Jordi Clos
Vidal i Lax, Antoni Antoni Vidal i Lax Pere Portero
Vidaurreta, Antonio Antonio Vidaurreta Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Vila de Forns, Celestí Celestí Vila de Forns Fanny Hébrand
Vilà i Domènech, Miquel Miquel Vilà i Domènech Jose Valderrama Cabañas
Vilà i Figueras, Jaume Jaume Vilà i Figueras Àngel Monasterio Garcia
Vilà i Figueras, Josep Josep Vilà i Figueras Àngel Monasterio Garcia
Vila i Firat, Narcís (GiC) Narcís Vila i Firat Jorge Ernesto Guarín Núñez
Vila, Benet (SMI) Benet Vila Josep Forcada Valiente
Vila, Jaume Jaume Vila
Vila, Joan Joan Vila
Vila, Josep (MatC) Josep Vila David Díaz i Fernández
Vila, Pere Pere Vila
Vila i Clariana, Josep Josep Vila i Clariana
Vilà i Gallego, Jordi Jordi Vilà i Gallego Roger Ubach Riera
Vilà i Mèlich, Jaume Jaume Vilà i Mèlich Àngel Monasterio Garcia
Vilà i Moragues, Dídac Dídac Vilà i Moragues Àngel Monasterio Garcia
Vilà i Priu, Diego Diego Vilà i Priu Àngel Monasterio Garcia
Viladomat, Joan Joan Viladomat Ariadna Serra Nicolàs
Vilalta, Emili Emili Vilalta
Vilanova, Joan (SMI) Joan Vilanova Anca Margina
Vilanova, Josep (SMI) Josep Vilanova Anca Margina
Vilanova, Ranieri Ranieri Vilanova Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Vilanova i Barrera, Ramon Ramon Vilanova i Barrera Míriam Martin i Oriol Cervera
Vilar, Jacint Jacint Vilar Tànit Lòpez i Irene Vives
Vilar, Josep Josep Vilar
Vilaseca, Julià Julià Vilaseca Clàudia Masagué Recio
Vilaseca, Ramon Ramon Vilaseca Marc Castilla i Marc Fité
Villaflor, Manuel de Manuel de Villaflor Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Villalba Muñoz, Enrique Enrique Villalba Muñoz
Villalba Muñoz, Luis Luis Villalba Muñoz
Villalba Muñoz, Marcelino Marcelino Villalba Muñoz
Villalba Muñoz, Remedios Remedios Villalba Muñoz Clàudia Masagué Recio
Villar Jiménez, Manuel Manuel Villar Jiménez Nerea Casanellas Nuin
Vinyals, Francesc (SEO) Francesc Vinyals
Vinyals i Galí, Josep (TerC) Josep Vinyals i Galí Ariadna Serra Nicolàs
Vinyes, Agustí (SMI) Agustí Vinyes
Vinyeta, Josep Josep Vinyeta Fernando Sánchez-Pérez
Viñas Díaz, Josep Josep Viñas Díaz Ariadna Serra Nicolàs
Viñas i Dordal, Marià Marià Viñas i Dordal
Viola i Valentí, Anselm Anselm Viola i Valentí Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Viorda, Salvador Salvador Viorda Fernando Sánchez-Pérez
Virgili i Claret, Francesc Francesc Virgili i Claret Daniel Ruiz
Viudes Sevilla, José José Viudes Sevilla Adriana Díaz i Bernat Miranda
Viver i Pasqual, Matilde Matilde Viver i Pasqual Pere Portero
Vives i Roig, Amadeu Amadeu Vives i Roig
Vives, Antoni Antoni Vives Clàudia Masagué Recio
Vives, Rafael (1) 372 Rafael Vives Tànit Lòpez i Irene Vives
Worsley, Clifton (Astort i Ribas) Clifton Worsley
Xaparrillo Xaparrillo Maria Garcia Nicolàs
Xarlan, Narcís Narcís Xarlan Fernando Sánchez-Pérez
Xaudiera, Antoni Antoni Xaudiera
Xifreu, Josep (CdE I) Josep Xifreu Pau Canal
Ximenes i Brufal, Antoni Antoni Ximenes i Brufal Roger Ubach Riera
Yñiguez, Buenaventura Buenaventura Yñiguez Fernando Maldonado Parrales
Zarzoso Zarzoso Joan Pereira i Irene Sánchez
Zorita (Çorita), Nicasi Nicasi Çorita Diego Galdón
Zubiaurre Urionabarrenechea, Valentín María Valentín María Zubiaurre Urionabarrenechea Gregori Amengual
Josep Bassó Josep Bassó Miquel Alcalde i Núria Adrover
Eduard Baixauli Morales Eduard Baixauli Morales Miquel Alcalde i Núria Adrover
Amadeu Cristià i Roches Amadeu Cristià i Roches Miquel Alcalde i Núria Adrover
Lluís Gàsser i Laguna Lluís Gàsser i Laguna Miquel Alcalde i Núria Adrover
Marco Mezquida Marco Mezquida Clàudia Urbano, Borja Comino i Júlia Galobart
Rosquelles i Bagà, Jaume Jaume Rosquelles i Bagà Alba Lora i Pedro Pablo Polo
de Olagüe, Bartolomé Bartolomé de Olagüe Alba Lora i Pedro Pablo Polo
Orellana, Joaquin Joaquin Orellana Alba Lora i Pedro Pablo Polo
Olm i Plana, Marcel Marcel Olm i Plana Alba Lora i Pedro Pablo Polo
de Nueda i Llisiana, Daniel Daniel de Nueda i Llisiana Alba Lora i Pedro Pablo Polo

Calendari[modifica]

  • 23 octubre de 2020: Sessió de formació Wiki
  • 30 de desembre de 2020: entrega dels articles de la Wiki

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]