Viquiprojecte:IFMuC

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte:IFMuC
Universitat Autònoma de Barcelona
Amb el suport de
Mentor:

Benvinguts al Viquiprojecte IFMuC. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat pels impulsors del projecte Inventari dels Fons Musicals de Catalunya (IFMuC), del Departament d'Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el suport d'Amical Wikimedia .

Context[modifica]

Per tal de fomentar els treballs de difusió de la recerca musicològica aplicada a la recuperació de les dades historiogràfiques i musicals de mestres de capella, organistes, compositors i intèrprets catalans, es proposa als estudiants de l'assignatura de Patrimoni Musical del Grau de Musicologia de la UAB, col·laborar amb la Viquipèdia, mitjançant la redacció de nous epígrafs sobre músics catalans.

Objectius[modifica]

  1. Preparació de materials bio-bibliogràfics sobre compositors catalans inèdits a fi d'incorporar nous articles de referència a la Viquipèdia, a partir de fonts de documentació històrica i de repertori compositiu contingudes en els catàlegs i bases de dades IFMuC.
  2. Revisió i actualització d'articles de referència sobre compositors catalans i temes relacionats amb el patrimoni musical de Catalunya.

Criteris per a la introducció de la informació[modifica]

I. BIOGRAFIA

Per a la redacció d'aquest apartat ens servim de:

1.- Les dades contingudes en els capítols historiogràfics que precedeixen l'edició impresa dels inventaris IFMuC, accessibles des del DDD de la UAB.[1] Fem el buidatge de les dades sobre l'autor que puguin localitzar-se tant en el capítol dedicat a la història de la capella i dels magisteris del centre objecte de cada llibre, com en el capítol destinat a actualitzar les dades biogràfiques dels compositors relacionats amb el centre i/o presents en els mateixos.

La referència bibliogràfica s'introdueix com a llibre (no com a article), és a dir, se cita el títol del llibre, no el de l'estudi introductori, i, de la mateixa manera, en el camp URL s'hi introdueix l'enllaç amb el DDD de la UAB corresponent al llibre de l'IFMuC, no el del pdf de l'estudi introductori; per ex.: la font bibliogràfica del catàleg TerC correspon a l'enllaç https://ddd.uab.cat/record/125763 i no al del pdf https://ddd.uab.cat/record/125763

Al terme de la redacció del o dels paràgrafs dedicats a la biografia de l'autor, s'hi insereixen les citacions (referències) de les fonts bibliogràfiques amb les dades completes dels llibres o articles de les quals s'han extret, complimentant correctament els camps del desplegable Cita de tal manera que les fonts es visualitzin tal i com consten en els models de les veus Quirze Adrobau i Boix o Antoni Agramont i Quintana.

És necessari partir de la informació biogràfica continguda en els inventaris perquè ofereix una actualització de la mateixa fins la data de la seva edició.

2.- Les entrades del Diccionario de la Música Española e Hispanoamericana (Madrid: SGAE, 1999-2002) (DMEHA) permeten ampliar les ressenyes biogràfiques d'alguns autors i esdevé un bon punt de partida a l'hora d'endegar una cerca bio-bibliogràfica sobre algun compositor que no estigui present als catàlegs IFMuC. Per citar les entrades del DMEHA, cal fer-ho amb les mateixes coordenades de qualsevol altre article: COGNOMS, Nom [de l'autor de l'entrada o veu]. «Títol de l'entrada o veu», Diccionario de la Música Española e Hispanoamericana. Madrid: SGAE, any, vol., p., per ex.: BONASTRE, Francesc. «Suñol [Sunyol] Baulenas, Gregori M.», Diccionario de la Música Española e Hispanoamericana. Madrid: SGAE, 1999-2002, vol. 10, p. 100-101.

3.- Els mateix s'esdevé altres obres de referència que, a mode de petits diccionaris biogràfics de caràcter local, contenen informació sobre els compositors de l'entorn objecte del seu estudi. Aquest és el cas dels llibres de Josep Freixas i Vivó. Musique terrassenc. Terrassa: Àmfora, 2011 i de Lluis Marc Herrera. Música en silenci. Fons musicals dels arxius de Lleida. Lleida: Institut d'Estudis Ilerdencs, 2012, que trobareu citats amb les respectives abreviatures (TER) i (LLE) a continuació dels noms del llistat de veus de compositors per crear/ampliar.

4.- És necessari dur a terme una actualització bibliogràfica sobre els autors que pugui haver aparegut després de l'edició dels respectius catàlegs IFMuC, en especial en l'àmbit de la bibliografia local o de proximitat amb el compositor i de l'entorn on va treballar. Això condueix a explorar totes les publicacions que s'hagin pogut editar dins del context socio-cultural proper a l'autor, ja sigui en forma d'opuscles, articles en revistes científiques de centres d'estudis locals o comarcals, ressenyes de caràcter biogràfic dins de diccionaris biogràfics de caràcter generalista —com per ex.: Inés Padros Gorgot. Diccionari biogràfic de l'Alt Empordà.Girona: Diputació de Girona, 2009, que trobareu en el llistat amb l'abreviatura (DBAE)—, revistes divulgatives de l'entorn o de la premsa local, o d'altres tipus de publicacions relacionades amb l'autor i la seva obra.

5.- La bibliografia sobre els autors dels fons catalogats i publicats al web sense edició de catàleg imprès, cal cercar-la al terme de la visió completa de la pestanya <Fitxa de fons> de la pàgina web; és el cas dels fons Josep Soler i Guàrdia (CMarJS),[2] Artur Sitjà (GrAS),[3] Joan Vernet (GrJV),[4] Enric Pey (GrEP)[5] i Salvador d'Horta Bofarull (SHB).[6]

II. OBRES

En fer la descripció del repertori compositiu de l'autor fem ús de la locució música eclesiàstica (i no música religiosa) quan es tracta d'obres escrites pels serveis litúrgics i religiosos dels centres eclesiàstics.

Quan es conserven diferents obres d'un mateix autor en diversos fons, fem esment de cadascun dels fons citant-los amb llurs respectives referències bibliogràfiques. Model de redacció sobre com citar les fonts IFMuC on es conserven obres de l'autor biografiat: Es conserven obres seves als fons musicals de la catedral-basílica del Sant Esperit de Terrassa (TerC), de la basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries (CdE I) i de la catedral de Girona (GiC).

Al terme d'aquest paràgraf s'hi insereix una referència (lloc web) de les seves obres conservades a través de l'enllaç que amb el títol Obres de [cognom de l'autor] a l'IFMuC. Base de dades dels fons musicals de Catalunya, ofereix el resultat de la cerca sobre el repertori compositiu de l'autor a l'esmentada base de dades (https://ifmuc.uab.cat/?ln=ca), d'aquesta manera es clou la redacció de l'apartat biogràfic de cada autor.

III. BIBLIOGRAFIA

Quan l'article ja conté en les citacions les referències bibliogràfiques dels catàlegs IFMuC, no és necessari tornar-les a citar a la bibliografia; sí, en canvi, tota la resta de publicacions que aportin dades sobre la biografia i el repertori compositiu que no estiguin incloses als pdf dels estudis introductoris dels catàlegs.

Llista d'articles sobre compositors (mestres de capella, organistes, cantors, instrumentistes i intèrprets) per crear i/o ampliar[modifica]

Viquipèdia Alumne Estat
Abarcat i Bosch, Joan Joan Abarcat i Bosch Marina Alcaraz Martínez / Ariadna Serra Nicolàs (21-22) Revisat (8/23)
Abarcat i Sebastià, Josep Josep Abarcat i Sebastià Marina Alcaraz Martínez Revisat (8/23)
Abat, Joan (DMEHA) [model] Joan Abat Maria Matias Pardo Revisat (8/23)
Abella i Freixes, Pere Pere Abella i Freixes Joan Pereira i Irene Sánchez Revisat (8/23)
Abreu i Boy Andreu Avel·lí Abreu i Boy Revisat (8/23)
Abril, Raül (Josep Maria Juncosa Panadès) Raül Abril Olaia Rodríguez Haberli, Eduardo Fernández Pérez i Queralt Tortosa Dachs Revisat (8/23)
Adrell, Felip (DMEHA) Felip Adrell Júlia París i Laura Roger Revisat (8/23)
Adrobau i Boix, Quirze (SEO) [model] Quirze Adrobau i Boix Gregori Amengual Revisat (8/23)
Agramont, Miquel (CdE I) Miquel Agramont Lorena Pérez Ruiz Revisat (8/23)
Agramont i Quintana, Antoni [model] Antoni Agramont i Quintana Òscar Crespo (r) Revisat (8/23)
Agüeras, F. (DMEHA) Juan Francisco Agüeras González Iannis Assimenidis (r) Revisat (8/23)
Aguilar i Clos, Trinitat Trinitat Aguilar i Clos Pere Portero (r) Revisat (8/23)
Aguilar i Ricart, Francesc Francesc Aguilar i Ricart Laia Talarn Sans (r) Revisat (8/23)
Aguilera, F. F. Aguilera Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré Revisat (8/23)
Aguiló i Cortès, Tomàs Tomàs Aguiló i Cortès Núria Garcia Revisat (8/23)
Agulló i Prats, Josep (TerC) Josep Agulló i Prats Núria Garcia (r) Revisat (8/23)
Ainaud i Sánchez, Enric Enric Ainaud i Sánchez Paula Posada Loarte (r) Revisat (8/23)
Airamed, Raimon (TerC) Raimon Airamed Raoul Gonell (r) Revisat (8/23)
Alabau i Simon, Joan (DMEH) Joan Alabau i Simon Ariadna Tolós (22-23) Revisat (8/23)
Alaquer i Reyes, Jaume Jaume Alaquer i Reyes Marina Matilla, Marina Nieto i Laura Panisello

Júlia Mesquida Llufriu (r)

Revisat (8/23)
Albalat i Bernal, Sebastià Sebastià Albalat i Bernal Elisenda Guiolà i Anna Correa Revisat (8/23)
Albareda, Francesc Francesc Albareda Daniel Ruiz Revisat (8/23)
Albareda, Marcià Marcià Albareda Gala Sola (ampliar) Revisat (8/23)
Albéniz, Isaac Isaac Albéniz Marina Matilla, Marina Nieto i Laura Panisello Revisat (8/23)
Alberch, Pere Pere Alberch David Díaz i Fernández (…) Revisat (8/23)
Alberdi, A. Antonio Alberdi Aguirrezábal Rubén Fernández Revisat (8/23)
Alberich i Corominas, Honorat (MatC, SEO) Honorat Alberich i Corominas Gabriel Guirao Revisat (8/23)
Albert, Marià (GiC) Marià Albert Nuria Benegas Revisat (8/23)
Alberti, J J. Alberti Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré Revisat (8/23)
Albert i Rivas, Lluís Lluís Albert i Rivas Laia Audí Guinovart Revisat (8/23)
Alberni, Maurici Maurici Alberni Adrià Sánchez Gel Revisat (8/23)
Alboraya, D. Domingo de Guzmán María de Alboraya Alejandro Castell Moliner i Laura Levy Revisat (8/23)
Alcàntara i Puig, Felip (DMEH) Felip Alcàntara i Puig Ariadna Tolós (22-23) Revisat (8/23)
Alcorta Galarre, Marcos de Marcos de Alcorta Galarre Pablo Serrano i Marina Valls Revisat (8/23)
Aldomar, Pere Joan Pere Joan Aldomar Alex Rebollar Guasch Revisat (8/23)
Alegre i Puig, Martí (TER) Martí Alegre i Puig Eric Montero Vilaseca Revisat (8/23)
Alegret, Francesc Francesc Alegret Andrea Muñiz Royo y Marina López Álvarez Revisat (8/23)
Aleix i Batlle, Ramon Ramon Aleix i Batlle| Revisat (8/23)
Alemany, Josep (CdE I) Josep Alemany Eric Hall Revisat (8/23)
Alfonso i Ferrer, Frederic (DMEH) Frederic Alfonso i Ferrer Odette Castro Rodríguez Revisat (8/23)
Algueró i Algueró, August August Algueró i Algueró David Díaz i Fernández Revisat (8/23)
Aliaga, Manuel Manuel Aliaga Adrià Sánchez Gel (edició) Revisat (8/23)
Alier i Martra, Ildefons Ildefons Alier i Martra Adrià Sánchez Gel Revisat (8/23)
Alió i Brea, Francesc Francesc Alió i Brea Jan Marc Barredo Revisat (8/23)
Alius, Eusebi (LLE) Eusebi Alius
Altisent i Ceardí, Joan Joan Altisent i Ceardí Revisat (8/23)
Altamira Motia, Francisco de Asís Francisco de Asís Altamira Motia Adrià Sánchez Gel Revisat (8/23)
Altimir, Galcerà Galcerà Altimir Adrià Sánchez Gel Revisat (8/23)
Alvarez Mediavilla, Fermín María Fermín María Alvarez Mediavilla En revisió
Alzina, Vicenç (SEO) Vicenç Alsina i Valls Gabriel Guirao i Martí Badia Gragés Revisat (8/23)
Amat, Carme Carme Amat Adrià Sánchez Gel Revisat (8/23)
Amatller, Francesc Francesc Amatller Jan Marc Barredo Revisat (8/23)
Amengual, Guillem (DMEHA) Guillem Amengual Maria Mir (r) Revisat (8/23)
Amengual, Miquel (DMEHA) Miquel Amengual Maria Mir (r) Revisat (8/23)
Amengual i Abraham, Francesc (DMEHA) Francesc Amengual i Abraham Maria Mir (r) Revisat (8/23)
Amer i Oliver, José José Amer Oliver Apol·lònia I. Barceló Revisat (8/23)
Amer i Servera, Miquel (DMEHA) Miquel Amer i Servera Maria Mir (r) Revisat (8/23)
Ametller, Onofre (MatC) Onofre Ametller Carla Esteban Revisat (8/23)
Ametller i Cabrera, Narcís d' (DMEHA) Narcís d'Ametller i Cabrera Anna Fusté Labaila (r) Revisat (8/23)
Ametller i Paguina, Maur Maur Ametller i Paguina Joan Pereira i Irene Sánchez Revisat (8/23)
Amigó, Eduard Eduard Amigó de Lara David Díaz I Fernández Revisat (8/23)
Amiguet, Josep (DMEHA) Josep Amiguet Ainhoa Montero (r) Revisat (8/23)
Amill, Gabriel (DMEHA) Gabriel Amill Ainhoa Montero (21/22) Revisat (8/23)
Amill, Pere (DMEHA) Pere Amill Ainhoa Montero (21/22) Revisat (8/23)
Amorós, Mateu (DMEHA) Mateu Amorós Maria Mir 21/22 Revisat (8/23)
Amorós Sirvent, Amanci Amanci Amorós Sirvent Revisat (8/23)
Amorós Sirvent, Eugenio Eugenio Amorós Sirvent Imma Sedano Garcia Revisat (8/23)
Anadón, Elías Elías Anadón Lucas Ripoll Soler, Anna Blasco García Revisat (8/23)
Andreu, Benet (DMEHA) Benet Andreu i Pons Revisat (8/23)
Andreu, Felip (DMEHA) Felip Andreu Màrius Alfambra (22/23) Revisat (8/23)
Andreu, Francesc (DMEHA) Francesc Andreu Àngela Martín Guitart (21/22) Revisat (8/23)
Andreu, Gaspar (DMEHA) Gaspar Andreu Àngela Martín Guitart (21/22) Revisat (8/23)
Andreu, Josep Josep Andreu i Figuerola Rosa Díaz (21-22) Revisat (8/23)
Andreu, Marià (DMEHA) Marià Andreu i Estrany Rosa Díaz (21-22) Revisat (8/23)
Andreu, Miquel (DMEHA) Miquel Andreu Àngela Martín Guitart (21/22) Revisat (8/23)
Andreu, Tomàs (SEO) Tomàs Andreu Carla Esteban Revisat (8/23)
Andreví i Castellà, Francesc Francesc Andreví i Castellà Noelia Sirat Revisat (8/23)
Anglada, Jacint (SEO) Jacint Anglada Eric Hall Revisat (8/23)
Anglada i Arrey, Josep (SEO) Josep Anglada i Arrey Paula Posada Loarte Revisat (8/23)
Anglada i Arrey, Francesc (SEO) Francesc Anglada i Arrey Irene Augé i Maika Casalí Revisat (8/23)
Anglada i Llovet, Josep

(CdE I)

Josep Anglada i Llovet Agnès Algueró Revisat (8/23)
Anglada i Maranges, Josep (SEO) Josep Anglada i Maranges Itxasne Zabalza y Hector Botija Revisat (8/23)
Anguera, Joan (LLE) Joan Anguera Eric Montero Vilaseca Revisat (8/23)
Anguerri i Profitós, Jordi (DMEHA) (LLE) Jordi Anguerri i Profitós Ana Martínez Ballesteros (21-22) Revisat (8/23)
Antich, Andreu (DMEHA) Andreu Antich Lorena Illanes Ruiz En revisió
Antich, Francesc Francisco Antich Carbonell Pablo Serrano i Marina Valls Revisat (8/23)
Antoni Llull, Pere Pere Antoni Llull Júlia Mesquida Llufriu 21/22 Revisat (8/23)
Aparicio, Agustí (DMEHA) Agustí Aparicio Anna Fusté Labaila (r) Revisat (8/23)
Aquino, Gaspar Gaspar de Aquino Alba Flores i Arnau Pérez Revisat (8/23)
Aramburu, Luis de Luis de Aramburu Cristina Jiménez Revisat (8/23)
Aranaz y Vides, Pedro Pedro Aranaz y Vides Gala Sola Revisat (8/23)
Aranguren de Aviñarro, José José Aranguren de Aviñarro Gabriel Guirao Revisat (8/23)
Aranyès, Joan (DMEHA) Joan Aranyès Mariona Escalona

Lucía Delgado (21-22)

Revisat

(8/23)

Arau i Montaner, Jaume (MatC) Jaume Arau i Montaner Marc Montané Revisat (8/23)
Ardanaz, Pedro de Pedro de Ardanaz Valencia Jaume Juanola Para Revisat (8/23)
Ardèvol i Gimbernat, Josep (DMEHA) Josep Ardèvol i Gimbernat Carla Cuscó (r) Revisat (9/23)
Ardèvol i Miralles, Ferran (DMEHA) AMPLIACIÓ Ferran Ardèvol Miralles Sara Uribe En revisió
Argany, Gabriel (DMEHA) Gabriel Argany Pol Taltavull En revisió
Argemí i Casamada, Francesc d'Assís (DMEHA) Francesc d'Assís Argemí i Casamada Hodei Unzue En revisió
Ariet, Joan (DMEHA) (LLE) Joan Ariet Odette Castro Rodríguez En revisió
Armengol Vidal, Joaquim (DMEHA) Joaquim Armengol Vidal Marc Sales i Marc Mariner En revisió
Armengol i Ballbé, Marc (TER) Marc Armengol i Ballbé Ariadna Gregori Ferré En revisió
Armenter, Pere (DMEHA) Pere Armenter Estel Pou Prim (r) En revisió
Arnabat, Salvi (GiC, SEO) Salvi Arnabat Lorena Pérez Ruiz En revisió
Arnau i Palomar. Lluís Lluís Arnau i Palomar Alex Rebollar Guasch En revisió
Arnau i Riera, Pau (TerC) (TER) Pau Arnau i Riera Judit Pi En revisió
Arnaudas Larrodé, Miguel Miguel Arnaudas Larrodé Robert Madrid i Anna Sanmiquel En revisió
Arquimbau, Domènec (GiC) (DMEHA) Domènec Arquimbau Gabriel Guirao i Mireia Malet Garcia 21/22 En revisió
Arrieta Corera, Emilio Emilio Arrieta Corera En revisió
Arroyo i Herrera, Carles de (LLE) Carles de Arroyo i Herrera Ariadna Gregori Ferré En revisió
Artau, Pere (GiC) Pere Artau Nuria Benegas En revisió
Arteaga i Pereira, Josep Maria d' Josep Maria d'Arteaga i Pereira David Díaz i Fernández En revisió
Artés i Tapiol, Josep Maria Josep Maria Artés i Tapiol Laia Talarn Sans (r) En revisió
Artigas Pina, Javier Javier Artigas Pina Judith Ortega Vallvé En revisió
Artola Prats, Perfecto Perfecto Artola Prats Marc Sales i Marc Mariner En revisió
Asperans, Ponç (DMEHA) Ponç Asperans Adrià Veres (r) En revisió
Astol i Artés, Fèlix (DMEHA) Fèlix Astol i Artés Aylen Celina Nuzzi (21-22) En revisió
Astort i Ribas, Pere (Worsley Astort i Ribas) (DMEHA) Pere Astort i Ribas

(vegeu Worsley Astort i Ribas)

Gala Solà En revisió
Asturiano, José José Asturiano de Zárate Pablo Serrano i Marina Valls En revisió
Atmetller, Esteve (DMEHA) Esteve Atmetller Salomé Martín En revisió
Augé, Miquel (SMI) Miquel Augé i Vila Gala Solà En revisió
Aulet, Francesc (CdE I) Francesc Aulet Nuria Benegas En revisió
Aulet i Fiol, Josep Josep Aulet i Fiol Laia Audí Guinovart En revisió
Aulí i Caldentey, Joan Baptista Joan Baptista Aulí i Caldentey Alba Duque En revisió
Aulí i Padró, Joan (DMEHA) Joan Aulí i Padró Sergio Reina Prieto (r) En revisió
Aumatell, Esteve (SEO) Esteve Aumatell Marina Alcaraz En revisió
Avellana i Pujol, Ramon (SEO) Ramon Avellana i Pujol Clàudia Batlle En revisió
Avinent Tirado, Francesc (DMEHA) Francesc Avinent Tirado Màrius Alfambra (22/23) En revisió
Ayné, Ignasi Ignasi Ayné Andrea Tortosa En revisió
Babán, Gracián Gracián Babán Laia Audí Guinovart

Joan Martí Cros (23/24R)

En revisió
Baca i Reixach, Enriqueta Enriqueta Baca i Reixach Pere Portero

Alex Sánchez Mira (23/24)

En revisió
Bach i Baixeras, Lea (DMEHA) Lea Bach i Baixeras Xavi Bas Monferrer (22/23)

Judit Gallego Garcia (23-24) R

Bach i Joanetas, Josep Josep Bach i Joanetas Patrícia Rodríguez

Ane Morentin (23/24 R)

En revisió
Badia i Graells, Miquel (DMEHA)

(enciclopèdia.cat)

Miquel Badia i Graells Patrícia Martínez (22/23)

Monica Forés (23/24 R)

Badia i Lloret, Eugeni (DMEHA) (LLE) Eugeni Badia i LLoret Màrius Alfambra (22/23)

Carla Alomà Jiménez (23-24) R

En revisió
Badia i Planas, Josep Josep Badia i Planas Fernando Rodríguez

Monica Forés (23/24) R

Badia i Ribalta, Pere (DMEHA) (LLE) Pere Badia i Ribalta Maria Boix Irla (21/22) Maria Torrens(23/24)
Badia, Joan Joan Badia
Badiella i Ribas, Emili (TER) Emili Badiella i Ribas Elia Villegas Rodríguez (22-23)

Alejandro Blanco (23-24)

En revisió
Badosa i Ventura Esteve (SEO) Esteve Badosa i Ventura
Badosa i Padrosa, Lluís Lluís Badosa i Padrosa Maria Boix Irla (r)

Gisela Pacheco (23/24R)

Badrinas i Escudé, Antoni (TER) Antoni Badrinas i Escudé Sergi Pita (23/24) r En revisió
Badrinas i Falguera, Jacint (TER) Jacint Badrinas i Falguera Elia Villegas Rodríguez (22-23)
Baguer, Carles Carles Baguer Salomé Martín

Nerea Serrano García (23/24) r |

En revisió
Baiget i Bassi, Dionís (LLE) Dionís Baiget i Bassi Maria Boix Irla (21/22)

Marta Galera (23-24 R)

En revisió
Bails, Benet (DMEHA) Benet Bails Maria Boix Irla (21-22)

Natàlia Balboa (23-24)

Baixas i Cuyàs, Climent (DMEHA) Climent Baixas i Cuyàs Maria Boix Irla (21-22)

Marta Galera (23-24 R)

En revisió
Baixet, Sebastià (DMEHA) Sebastià Baixet Aylen Celina Nuzzi (21/22), Jordi Coll (23/24 R)
Balaguer i Capella, Joan Joan Balaguer i Capella Núria Vilella Montes i Laia Talarn Sans (21-22)

Ana Li (23/24 R)

En revisió
Balaguer i Vallès, Josep Josep Balaguer i Vallès Laia Bàrboles (21-22)

Júlia Regué (23/24 R)

En revisió
Balart, Josep (DMEHA) Josep Balart Patrícia Martínez (22/23)

Alejandro Blanco (23-24)

En revisió
Balart, Gabriel (DMEHA) Gabriel Balart Daniel González Salgado (21/22)

Manel Mosquero Gamiz (23/24)

En revisió
Balcells i Garcia, Joan (DMEHA) Joan Balcells i Garcia Daniel González Salgado (21/22)

Aina Oliva Sarabia (23/24R)

Balcells i Llastarry, Rosa (DMEHA) Rosa Balcells i Llastarry Daniel González Salgado (21/22)

Aina Oliva Sarabia (23/24R)

Baldelló i Benosa, Francesc de Paula (DMEHA) Francesc de Paula Baldelló i Benosa Daniel González Salgado (21/22)
Balius i Vila, Jaume (GiC) Jaume Balius i Vila Carla Vergés

Daniel Luke Smith (23/24R)

Balla, Francesc Francesc Balla Miquel Castila i Marc Fité

Monica Forés (23/24) R

Ballester, Adolfo Adolfo Ballester Aura Porta

Pau Samper Escudero (23-24) R

Ballester, Bartomeu Bartomeu Ballester i Montserrat Apol·lònia I. Barceló

Judit Gallego Garcia (23-24) R

Ballester, Casimir Casimir Ballester Daniel Ruiz

Jose Sotomayor (23-24) R

Ballester, Jaume Jaume Ballester Estel Pou Prim 21/22

Alejandro Blanco (23-24)

En revisió
Ballester, Ramon Ramon Ballester Ariadna Sánchez i Carles Segura

Sergi Sardà (23-34)

Ballester i Montserrat, Bartomeu Bartomeu Ballester i Montserrat Núria Vilella Montes
Ballesteros, Francisco Francisco Ballesteros Anna Fernández i Aïda Martínez
Ballvé, Josep Maria Josep Maria Ballvé Gemma Valls

Núria Cirera Panyella (23/24) R

Baltasar, Pelegrí (GiC) Pelegrí Baltasar Nuria Benegas

Judit Gallego Garcia (23-24) R

Baños, M. Baños, Gabriel Melitón Andrea López i Irene Vinent

Maurizio Chirca (23/24) R

Banyeres i Torres, Francesc (DMEHA) Francesc Banyeres i Torres Patrícia Martínez (22/23)

Núria Cirera Panyella (23/24) R

Baralló, Antoni (DMEHA) Antoni Baralló Rosa Díaz (21-22)

Ane Morentin (23/24)

En revisió
Baratta de Valdivia, Artur Artur Baratta de Valdivia Gal·la Granados

Jose Sotomayor (23-24) R

Baraut, Josep (CdE I) Josep Baraut Marina Alcaraz, Jordi Coll (23/24 R)
Barba i Bendad, Josep (CdE I, GiC) Josep Barba i Bendad Maria Tort

Natàlia Balboa (23-24)

Barba i Figueres, Josep (TER) Josep Barba i Figueres Sergi Pita (23/24) r En revisió
Barba i Hédiger, Marc (TerC) Marc Barba i Hédiger Laura Pont

Natàlia Balboa (23/24)

Barba, Anselm Anselm Barba i Balanzó Maria Far

Nerea Serrano García (23/24) r

En revisió
Barberà, Mateu (DBE, DMEHA) Mateu Barberà Josep Quintana (23-24) En revisió
Barberà i Humbert, Josep Josep Barberà i Humbert David Díaz i Fernández
Barbieri, Francisco Asenjo Francisco Asenjo Barbieri Laia Audí Guinovart
Barco, Zacarias Zacarias Barco Martínez Pablo Serrano i Marina Valls

Sergi Sardà (23-34)

Barenas, Jordi (CdE I) Jordi Barenas Nuria Benegas, Jordi Coll (23/24 R)
Bargalló, Antoni (DMEHA) Antoni Bargalló Daniel González Salgado (21/22)

Núria Cirera Panyella (23/24) R

Bargere, Andrés Andres Bargere Lucía Delgado (21-22)

Júlia Regué (23/24 R)

Baró i Güell, Josep (DMEHA) Josep Baró i Güell Aylen Celina Nuzzi (21-22)
Barrau i Esplugues, Joan (DMEH)

(enciclopèdia.cat)

Joan Barrau i Esplugues Màrius Alfambra (22/23)

Noel Medina (23-24 R)

Barrera, Pere (SEO) Pere Barrera Marina Alcaraz

Sergi Pita (23/24) r

Barris i Perramon, Carles Ignasi (DMEHA) Carles Ignasi Barris i Perramon Ana Martínez Ballesteros (21-22) / Josep Quintana (23-24) En revisió
Barrull, Miquel (LLE) Miquel Barrull
Barter, Joan (DMEHA) Joan Barter Leyre Ibarz Torres (21-22)
Bartolí i Soler, Salvador Salvador Bartolí i Soler
Bartomeus, Ramon Ramon Bartomeus i Mola

Silvia Segura Ana Li (23/24 R)

En revisió
Basarte Alvero, Francisco Francisco Basarte Alvero Nerea Casanellas Nuin

Ane Morentin (23/24)

En revisió
Basachs, Llorenç (DMEHA) Llorenç Basachs Ana Martínez Ballesteros (21-22)

Laura Marbà (23/34 R)

Basachs, Segimon (DMEHA) Segimon Basachs Ana Martínez Ballesteros (21-22)

Bernat Guàrdia (23-24 R)

Baseia, Joan (DMEHA) Joan Baseia Marina Alcaraz Martínez

Daniel Luke Smith (23/24R)

Bassas, Ramon (GiC) Ramon Bassas Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes

Bernat Guàrdia (23-24 R)

Bassa, José José Bassa Ariadna Sánchez i Carles Segura

Bernat Guàrdia (23-24 R)

Bassó, Josep (DMEHA) Josep Bassó Xavier Bas Monferrer

Jazmin Milagros Tempo Ledesma (23/24 R)

En revisió
Bassols i Gelabert, Miquel (MatC) Miquel Bassols i Gelabert Maria Lafuente Terrado - Mark Escudero Abad

Núria Llos Nogués (23/24)

Bassols i Soriano, Bonaventura (DMEHA) Bonaventura Bassols i Soriano Patrícia Martínez (22/23)

Ana Li (23/24 R)

En revisió
Bataller i Blanch, J. J. Bataller i Blanch Maria Torrens (23/24)
Batlle, Francesc (SEO) Francesc Batlle Apol·lònia I. Barceló / Maria Torrens (23/24)
Batlle, Josep (CdE I) Josep Batlle Maria Matias Pardo
Batlle i Valls, Joan Joan Batlle i Valls Laia Audí Guinovart

Sabela Padín Baúlo (23/24)R

En revisió
Bautista Monterde, Bernardino Bernardino Bautista Monterde Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Baylach i Planas, Jordi (DMEHA) Jordi Baylach i Planas Albert Costa (22/23)
Baylon, Anicet Gerònim Anicet Baylon Gala Sola
Belart i Albinyana, Bonaventura Bonaventura Belart i Albiñana Rosa Díaz (21/22)
Belderrain Vicuña, Ruperto Ruperto Belderrain Vicuña Pablo Serrano i Marina Valls
Bellapart i Roca, Francesc (DMEHA) Francesc Bellapart i Roca Carla Cuscó Olivella (21-22)

Manel Mosquero Gamiz (23-24)

En revisió
Bellot i Taltavull, Joan Joan Bellot i Taltavull Júlia Mesquida Llufriu 21/22
Belmonte, Carles (DMEHA) Carles Belmonte Patrícia Martínez (22/23)
Benaiges, Josep Maria (DMEHA) Josep Maria Benaiges Pujol Ariadna Sánchez i Carles Segura / Àngela Martín Guitart (21/22)

Gisela Pacheco (23/24R)

Benavent i Estivil, Ricard (DMEHA) Ricard Benavent i Estivil Albert Costa (22/23)

Sabela Padín Baulo (23/24)R

En revisió
Benavent i Feliu, Ricard (DMEHA) Ricard Benavent i Feliu Albert Costa (22/23) / Maria Torrens (23/24)
Benavente, Manuel Manuel Benavente Montalvo Sara García i Yelyzaveta Gayduck

Manel Mosquero Gamiz (23-24)

En revisió
Benejam i Agell, Lluís Lluís Benejam i Agell Roger Solé Montlleó (23/24) En revisió
Bencini, Antonio Antonio Bencini Tànit Lòpez i Irene Vives
Bendixo, Domènec (DMEHA) Domènec Bendixo Adrià Veres (21-22)
Beneyto, Patricio Patricio Beneyto Fontabella Pablo Serrano i Marina Valls
Benet, Esteve (SEO) Esteve Benet Apol·lònia I. Barceló

Laura Marbà (23/24 R)

Benet, Francesc (LLE) Francesc Benet Salomé Martín
Benet, Josep (MatC) Josep Benet Eduard Morell
Benito Barbero, Cosme José Damián de Cosme José Damián de Benito Barbero Fernando Maldonado Parrales
Berenguer, Jaume Bru (DMEHA) Jaume Bru i Berenguer Leyre Ibarz Torres (21-22)

Adrián Mascaró Benavides (23/24) R

Berenguer i Pou, Ernest Ernest Berenguer i Pou Oriol de Haro Pareras

Jose Sotomayor (23-24) R

Berga i Valart, Marià (MatC) Marià Berga i Valart Gerard Calvera

Adrián Mascaró Benavides (23/24) R

Bergamo, Davide da Davide da Bergamo Pilar Gastou i Antoni Llofriu

Txell Bel (23-24)

Bernat, Joan (DMEHA) Joan Bernat Adrià Veres (21-22)
Bernat, Josep Josep Bernat Júlia París i Laura Roger

Laura Fernández Serrano (23/24R)

Bernet i Sala, Joan (DMEHA) Joan Bernet i Sala Adrià Veres (21-22)

Daniel Luke Smith (23/24R)

Bernial, Pelegrí Pelegrí Bernial Oriol de Haro Pareras

Sergi Sardà (23-34)

Bernich, Jeroni (SEO) Jeroni Bernich Robert Maynou

Júlia Regué (23/24 R)

Bernuy y Balda, Ignacia Ignacia Bernuy y Balda Gala Sola
Bernuz i Vives, Patrici (DMEHA) Patrici Bernuz i Vives Rita Salvadó Montalbán (23/24 R) En revisió
Bertran, Enric (DMEHA) Enric Bertran Odette Castro Rodríguez (22/23)
Bertran, Joan (LLE) Joan Bertran Elia Villegas Rodríguez (22-23)
Bertran i Sastre, Bernat (DMEHA / MatC, GiC) Bernat Bertran i Sastre Bernat Maynou / Josep Quintana (23-24) En revisió
Bertran i Tintorer, Marc Jesus (DMEHA) Marc Jesús Bertran i Tintorer Núria Plans Mas (22/23)

Júlia Regué (23/24 R)

Besa i Cantarell, Francesc (LLE) Francesc Besa i Cantarell
Besa i Cantarell, Joan (LLE) Joan Besa i Cantarell Claudia García (22/23) i Clara Rovira (22/23)
Bessier, Andreu (SMI) Andreu Bessier Josep Forcada Valiente
Biosca, Antoni (DMEHA) Antoni Biosca i Sagristà Adrià Veres (21-22)
Biosca i Barba, Marc (TerC) Marc Biosca i Barba Maria Rovira

Gisela Pacheco (23/24R)

Biosca i Parés, Joaquim (TerC) Joaquim Biosca i Arnella Irene Augé i Maika Casalí
Biosca i Vila, Josep (TER) Josep Biosca i Vila Naila De Swardt
Biscarri i Bonsom de Saga, Jaume Jaume Biscarri i Bonsom de Saga Júlia Camprubí
Blanch, Agustí Agustí Blanch Laia Bàrboles Casanovas (21/22)

Alex Sánchez Mira (23/24)

En revisió
Blanch i Batlle, Anselm (DMEHA) Anselm Blanch i Batlle Estel Pou Prim 21/22

Maurizio Chirca (23/24) R

Blanch i Castells, Bartomeu (TerC) Bartomeu Blanch i Castells Marc Delgado

Maurizio Chirca (23/24) R

Blanch i Graells, Josep (DMEHA) Josep Blanch i Graells Estel Pou Prim 21/22
Blanch i Puig, Manuel (MatC) Manuel Blanch i Puig Silvia Segura

Laura Marbà (23/24 R)

Blanch i Reynalt, Josep

(CdE I)

Josep Blanch i Reynalt Maria Matias Pardo

Noel Medina (23/24 R)

Blanch i Roig, Miquel (DMEHA) Miquel Blanch i Roig Estel Pou Prim 21/22
Blasco Compans, Justo Justo Blasco Compans Marina Viedma Font

Laura Jiménez Boix (23/24)

En Revisió
Boada, Josep (SEO) Josep Boada Àngel Monasterio Garcia
Boada i Casanoves, Jacint (DMEHA) Jacint Boada i Casanoves Oscar Covisa Sepúlveda (22-23)

Gabriel Cabanillas Maya (23/24) R

Bofarull i Miró, Jaume (DMEHA) Jaume Bofarull i Miró Odette Castro Rodríguez

Jazmin Milagros Tempo Ledesma (23/24)R

En revisió
Bofarull i Soronellas, Salvador d'Horta Salvador d'Horta Bofarull i Soronellas Mireia Malet Garcia 21/22
Boix, Josep Francesc Josep Francesc Boix Roger Solé Montlleó (23/24) En revisió
Boix i Pujol, Jaume Jaume Boix i Pujol Oriol de Haro Pareras
Boixet, Lluís (DMEHA) Lluís Boixet Andrea Ferrer Bermúdez (21 - 22)
Boixet i Balaguer, Francesc (LLE) Francesc Boixet i Balaguer Paula Benitez Benavides 22-23
Boldú, Josep (SMI) Josep Boldú Àlex Honrubia i Ramon Pera
Bonal, Agustí Agustí Bonal Sergio Reina Prieto (21-22)
Bonamich i Colomer, Francesc Francesc Bonamich i Colomer Arturo Doral / Sergio Reina Prieto (21-22)
Bonastre, Rafael (DMEHA) Rafael Bonastre Lucía Delgado (21-22)
Bonastre i Canosa, Pere Pere Bonastre i Canosa Andrea Ferrer Bermúdez (21 - 22)
Bonaterra, Jaume Jaume Bonaterra Silvia Segura
Bonaterra i Gras, Lluís (DMEHA) (DBAE) Lluís Bonaterra i Gras Xavi Bas Monferrer (22/23)
Bonell i Chanut, Ramon (DMEHA) Ramon Bonell i Chanut Sergio Reina Prieto (21-22)
Bonet, Sebastià (SEO) Sebastià Bonet (compositor) Maria Matias Pardo

Laura Fernández Serrano (23/24R)

Bonet i Espasa, Domènec (DMEHA) (LLE) Domènec Bonet i Espasa Xavi Bas Monferrer (22/23)

Alex Sánchez Mira (23/24)

En revisió
Bonet i Vallverdú, Ramon (DMEHA) Ramon Bonet i Vallverdú Oscar Covisa Sepúlveda (22-23)

Gabriel Cabanillas Maya (23-24) R

Boqueras i Llort, Ramon Ramon Boqueras i Llort Alba Flores i Arnau Pérez

Carla Alomà Jiménez (23-24) R

En revisió
Boqueras i Puig, Ramon Ramon Boqueras i Puig Daniel Ruiz
Bordalba, Concepció (DMEHA) Concepció Bordalba Sara Uribe
Bordas, Jeroni (DMEHA) Jeroni Bordas Xavi Bas Monferrer (22/23)
Bordas, Manuel (DMEHA) Manuel Bordas Xavi Bas Monferrer (22/23)
Borgonyó, Baldiri (CdE I) Baldiri Borgunyó Maria Nogués
Borgueres, Joan (DMEHA) Joan Borgueres Salomé Martín

Iván Sáez (23/24) R

Borrás de Palau, Joan Joan Borrás de Palau Pau Canal

Nerea Serrano García (23/24) r

En revisió
Borràs i Prim, Ramon (DMEHA) Ramon Borràs i Prim Ana Martínez (21-22)

Laura Jiménez Boix (23/24)

En Revisió
Borrell i Prats, Modest Modest Borrell i Prat Pau Samper Escudero (23-24) R
Bort i Barbosa, Vicenç (DMEHA) Vicenç Bort i Barbosa Aina Vila Quintana
Bosch, Isidre (TerC) Isidre Bosch Marina Alcaraz

Alba Comasòlivas (23-24) R

En revisió
Bosch, Magí (DMEHA, AMM, AMV) Magí Bosch Laia Bàrboles Casanovas (21/22)

Joel Padullés Pubill (23/24)

En revisió
Bosch i Humet, Eusebi (DMEHA) Eusebi Bosch i Humet Laia Bàrboles Casanovas (21/22)
Bosch i Llonch, Fidel Fidel Bosch i Llonch Cristina Reynés
Bosch i Moncunill, Pere (DMEHA) Pere Bosch i Moncunill Laia Bàrboles Casanovas (21/22)
Bosch i Pi, Pau (TerC) Pau Bosch i Pi Iris Jiménez

Adrián Mascaró Benavides (23/24) R

Bosch i Pontius, Martí (MatC) Martí Bosch i Pontius Maria Nogués

Carla Alomà Jiménez (23-24) R

En revisió
Bosch i Renard, Jaume (DMEHA) Jaume Bosch i Renard Sara Uribe

Gabriel Cabanillas Maya (23/24) R

Bosch i Verdalet, Joan (GiC) Joan Bosch i Verdalet Robert Maynou

Sabela Padín Baúlo (23/24)R

En revisió
Bosom i Cairol, Antoni (DMEHA, DEM) Antoni Bosom i Cairol Carla Cuscó Olivella (21-22)
Bosser, Manuel (DMEHA) Manuel Bosser Carla Cuscó Olivella (21-22)
Botey i Badia, Antoni (DMEHA) Antoni Botey i Badia Sara Uribe
Bou i Geli, Vicenç (TomB) Vicenç Bou i Geli Maria Matias Pardo
Brau, Josep (DMEHA) Josep Brau Mireia Malet Garcia 21/22

Jazmin Milagros Tempo Ledesma (23/24)R

En revisió
Brauguet i Massanet, Joan Joan Brauguet i Massanet Mireia Malet Garcia 21/22
Brell i Clos, Benet Benet Brell i Clos Anna Fernández i Aïda Martínez

Sergi Sardà (23-24R)

Brell, Antoni Antoni Brell Roger Solé Montlleó (23/24) En revisió
Brescó, Joan (GiC) Joan Brescó Robert Maynou
Bretón Hernández, Tomás Tomás Bretón Hernández
Bril, Carles (DMEHA) Carles Bril Ainhoa Montero (21/22)

Mireia Aranda (23/24) R

Broca, Armenter (GiC) Armenter Broca Robert Maynou

Mireia Aranda (23-24) R

Brocà i Casanovas, Pere (DMEHA) Pere Brocà i Casanovas Jordi Hortal (22-23)
Brocà i Codina, Josep (DMEHA) Josep Brocà i Codina Núria Plans Mas (22-23)

Sergi Sardà (23-24R)

Bros i Bertomeu, Joan Joan Bros i Bertomeu Lucía Delgado (21-22)

Laura Fernández Serrano (23-24R)

Brossa i Roger, Jaume (DMEHA) Jaume Brossa i Roger Núria Plans Mas (22-23)

Noel Medina (23/24 R)

Brudieu, Joan (DMEHA) Joan Brudieu Salomé Martín

Pau Samper Escudero (23-24) R

Brugalla, Joan (DMEHA) Joan Brugalla Paula Cano Castillo (2021-2022)

Iván Sáez (23/24) R

Brugarolas i Ventulà, Lluís Lluís Brugarolas i Ventulà Mieria Miralles, Paula Cano Castillo (21-22)
Bruguera i Codina, Bonaventura (DMEHA, CMar, TarC) Bonaventura Bruguera i Codina Jose David Martínez Esteban, Paula Cano Castillo (21-22)

Sergi Sardà (23-24 R)

Bruguera i Morreras, Joan Baptista Joan Baptista Bruguera i Morreras Paula Cano Castillo (21-22)
Bruguera i Morreras, Pere Pere Bruguera Morreras Paula Cano Castillo (21-22)
Bruguera, Rafael (DMEHA, SEO) Rafael Bruguera Anna Fernández i Aïda Martínez

Joel Padullés Pubill (23/24)

En revisió
Brunells, Ramon (SEO) Ramon Brunells Àngel Monasterio Garcia

Iván Sáez (23/24) R

Brunet, Miquel (GiC) Miquel Brunet Robert Maynou

Núria Llos Nogués (23/24)

Brunet i Recasens, Francesc Francesc Brunet i Recasens Arturo Doral

Aina Oliva Sarabia (23/24R)

Brusca, Pere (DMEHA) Pere Brusca Sara Uribe

Núria Llos Nogués (23/24)

Budó i Martí, Joan (DMEHA) Joan Budó i Martí Paula Cano Castillo (21-22)

Joan Martí Cros (23/24R)

En revisió
Buldain, Cándido Cándido Buldain Alba Flores i Arnau Pérez

Ane Morentin (23/24)

En revisió
Burés i Rosal, Esteve (DMEHA) Esteve Burés i Rosal Aina Vila Quintana

Joel Padullés Pubill (23/24)

En revisió
Burgarolas i Casassas, Vicenç (DMEHA) Vicenç Burgarolas i Casassas Aina Vila Quintana

Alba Comasòlivas Bonshoms (23-24) R

En revisió
Burgés, Manuel (DMEHA) Manuel Burgès i Juanico Salomé Martín

Martina Martínez Solsona (23/24)

En revisió
Burrull i Soteras, Joan Joan Burrull i Soteras Andrea Ferrer Bermúdez (21 - 22)
Busca de Sagastizábal, Ignacio Ignacio Busca de Sagastizábal Marina Viedma Font

Mireia Aranda (23/24) R

Buscarons, Benet (DMEHA) Benet Buscarons Júlia Balañà Pruna

Joan Martí Cros (23/24R)

En revisió
Busquer, Pere Antoni (SMI) Pere Antoni Busquer Rita Salvadó Montalbán (23/24 R) En revisió
Busquets i Xifré, Josep Josep Busquets i Xifré Fernando Sánchez-Pérez
Busquets, Pere (GiC) Pere Busquets Marina Alcaraz

Alba Comasòlivas Bonshoms (23-24) R

En revisió
Cabanilles, Joan Baptista Joan Baptista Cabanilles
Cabas Galván, José José Cabas Galvan Jose Valderrama Cabañas
Cabrero y Martínez de Ahumada, Paulina Paulina Cabrero y Martínez Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Calado, Mario (DMEHA) Mario Calado Lorena Illanes
Calahorra, Remigio Remigio Ozcoz y Calahorra Paula Posada Loarte
Caldentey Sancho, Sebastià (DMEHA) Sebastià Caldentey Sancho Aina Vila Quintana
Caldes, Damià (GiC) Damià Caldes Maria Nogués
Calvet, Pere Joan (SMI, DMEHA) Pere Joan Calvet Aina vila Quintana
Calvet i Taulé, Joan Joan Calvet i Taulé Carlota Tamayo
Calvila i Parra, Miquel (SEO) Miquel Calvila i Parra Apol·lònia I. Barceló
Calvo Nuin, Carmelo Carmelo Calvo Nuin Hodei Unzue
Camarasa, J. [?] Joan Camarasa Marsá
Caminals i Oliveres, Josep (DMEHA) Josep Caminals i Oliveres Júlia Balañà Pruna
Camins, Josep (SMI) Josep Camins Àlex Honrubia i Ramon Pera
Camó i Alsina, Enric (DMEHA) Enric Camó i Alsina Laia Talarn Sans (21-22)
Camós, Manuel (TagF i TarC) Manuel Camós i Bosch Claudia García (22/23) i Clara Rovira (22/23)
Campabadal i Calvet, Josep (DMEHA) (LLE) Josep Campabadal i Calvet Laia Talarn Sans (21-22)
Campderrós i Pascual, Josep (DMEHA) Josep Campderrós i Pascual Leyre Ibarz Torres (21-22)
Campeny, Salvador (DMEHA) Salvador Campeny Leyre Ibarz Torres (21-22)
Camprubí, M. Mariano Camprubí Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Camps, Josep (DMEHA) Josep Camps Aylen Celina Nuzzi (21-22)
Camps, Martirià (CMar) Martirià Camps Maria Matias Pardo
Camps i Fullana, Antoni Antoni Camps i Fullana Joan Vidal Gomila i Guillem Ginovart
Camps i Arnau, Joan Joan Camps i Arnau Berta Coromina i Glòria Laforet
Camps i Castellví, Manuel (DMEHA) Manuel Camps i Castellví Aylen Celina Nuzzi (21-22)
Camps i Miró, Ramon (TerC) Ramon Camps i Miró Claudia García (22/23) i Ariadna Gregori Ferré
Canal i Alsina, Antoni (TER) Antoni Canal i Alsina
Canals, Pere Pere Canals (organista s. XIV)
Candi i Casanova, Càndid (CdE I) Càndid Candi i Casanova Olaia Brugada i Alex Martín
Cantallops (DMEHA) Cantallops Leyre Ibarz Torres (21-22)
Capdevila i Casals, Joan (DMEHA) Joan Capdevila i Casals David Caballero (21/22)
Capell i Blanc, Joan Baptista (DMEHA) (LLE) Joan Baptista Capell i Blanc Maider Ruiz i Solaní (21-22)
Capell i Hernández, Josep (LLE) Josep Capell i Hernández Maider Ruiz i Solaní (21-22)
Capella, Josep Maria (DMEHA) Josep Maria Capella Ainhoa Montero (21/22)
Caravantes Enguera, Pedro Pedro Caravantes Enguera Mariona Escalona
Carbonell, Joan (CMar) Joan Carbonell Josep Forcada Valiente
Carbonell, Josep Josep Carbonell Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Carbonell, Lluís Lluís Carbonell Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Carbonell, Pere (DMEHA) Pere Carbonell Lucía Delgado (21-22)
Carbonell i Giménez, Julià Julià Carbonell i Giménez Maider Ruiz i Solaní
Carbonell i Plana, Llorenç Llorenç Carbonell i Plana Daniel Ruiz
Carbonell i Reñé, Alexandre (LLE) Alexandre Carbonell i Reñé Maider Ruiz i Solaní (21-22)
Carceller i Galindo, Pere (DMEHA) Pere Carceller i Galindo María Rivas (21/22)
Càrceres, Bartomeu (DMEHA) Bartomeu Càrceres Salomé Martín
Carcoler, Josep (SEO)

AMPLIAR (DMEHA)

Josep Carcoler i Gomis Núria Plans Mas (22/23)
Cardellach i Galí, Miquel (DMEHA) Miquel Cardellach Galí A. V. Blanco (r)
Cardellach i Roca, Gabriel (TerC) Gabriel Cardellach i Roca Nuria Benegas
Cardona i Espinach, Maties (DMEHA) Maties Cardona i Espinach María Rivas (21-22)
Carles, Josep (SMI) Josep Carles
Carnicer i Batlle, Miquel (DMEHA) (LLE) Miquel Carnicer i Batlle María Rivas (21-22) i Maider Ruiz Solaní (21-22)
Carnicer i Batlle, Ramon Ramon Carnicer i Batlle
Carrafa, Bernabé Bernabé Carrafa Pablo Serrano i Marina Valls
Carrascón, F. Francisco Carrascón Aguado Pau Escobar i Clément Perez
Carreras, Gabriel Gabriel Carreras Laia Sòria
Carreras, Joan Joan Carreras
Carreras, Ramon (CdE I) Ramon Carreras Àngel Monasterio Garcia
Carreras i Bulbena, Josep (DMEHA) Josep Carreras i Bulbena Aylén Celina Nuzzi (21/22)
Carreras i Costajussà, Francesc (DMEHA) Francesc Carreras i Costajussà Aylen Celina Nuzzi (21-22)
Carreras i Dagas, Joan (GiC) Joan Carreras i Dagas
Carreras i Desclou. Joan (TER) Joan Carreras i Desclou Eric Montero Vilaseca
Carreras i Esclusa, Lluís (LLE) Lluís Carreras i Esclusa
Casademont i Busquets, Josep Josep Casademont i Busquets Júlia París i Laura Roger
Casademont i Costa, Narcís

(CdE I) (SolC)

Narcís Casademont i Costa Joaquim Gamero (r)
Casademont i Serratosa, Joan Joan Casademont i Serratosa Paula Posada Loarte
Casadevall i Deparés, Gaietà (DMEHA) Gaietà Casadevall i Deparés David Caballero (21/22)
Casajús, Vicenç Vicenç Casajús i Mestres Pablo Serrano i Marina Valls
Casalins i Castanyer, Josep (CMar) Josep Casalins i Castanyer Josep Forcada Valiente
Casals, Galceran (SEO) Galceran Casals Apol·lònia I. Barceló
Casals i Aragonès, Miquel Miquel Casals i Aragonès Jazmin Milagros Tempo Ledesma (23/24) En revisió
Csamitjana i Alsina, Joan (DMEHA) Joan Casamitjana i Alsina David Caballero (21/22)
Casanovas, Jaume (CdE I, SMI) Jaume Casanovas Maria Nogués
Casanovas, Joaquim (DMEHA) Joaquim Casanovas María Rivas (21/22)
Casanovas, Manuel (GiC) Manuel Casanovas Marina Alcaraz
Casanovas i Puig, Josep (DMEHA) Josep Casanovas i Puig María Rivas (2/22)
Casanovas i Sargas, Ventura Ventura Casanovas i Sargas Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Casanoves i Bertran, Narcís Narcís Casanoves i Bertran Mar Cotaina Riera
Casares, J. M. José María Casares y Espinosa de los Monteros Daniel Ruiz
Cascante i Cusí, Ignasi Ignasi Cascante i Cusí Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Cáseda y Villamayor, José de José de Cáseda y Villamayor Fernando Maldonado Parrales
Cáseda y Zaldívar, Diego de Diego de Cáseda y Zaldívar Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández
Casellas i Genovart, Jaume (DMEHA) Jaume Casellas i Genovart Marc Tost Brustenga
Casquer, Llorenç (GiC) Llorenç Casquer Robert Maynou
Cassadó i Valls, Joaquim (DMEHA) (DHMCVB)

(https://www.raco.cat/index.php/FullsMASMM/article/view/116275/147155)

Joaquim Cassadó i Valls Màrius Alfambra (22/23)
Castanyer i Ferrer, Josep Josep Castanyer i Ferrer Júlia Duran
Castell de Pons, Antoni (DMEHA) Antoni Castell de Pons Aleix Molina (21/22)
Castelló, Joan (GiC) Joan Castelló Robert Maynou
Castelló i Calafell, Josep (SEO) Josep Castelló i Calafell Agnès Algueró
Catà, Francesc (CMar) Francesc Catà Júlia Duran
Catafau i Salvó, Àngel Àngel Catafau i Salvó Oriol de Haro Pareras
Català i March, Esteve Esteve Català i March
Català i Vidal, Antoni (DMEHA) Antoni Català i Vidal Júlia Balañà Pruna
Cau, Josep Josep Cau
Caudana, Federico Federico Caudana Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Cavalleria, Tomàs (GiC) Tomàs Cavalleria Astrid Badenas
Celler, Joan (CdE I) Joan Celler Carla Esteban
Cerdà, Àngel Àngel Cerdà Judith Ortega Vallvé
Cerdanya, Miquel (GiC) Miquel Cerdanya Robert Maynou
Cerdó i Carbonell, Bernat Maria Bernat Maria Cerdó i Carbonell Marina Solés
Cererols, Joan Joan Cererols Mar Cotaina Riera
Chía, Julián de (DMEHA) Julián de Chía Núria Plans Mas (22/23)
Chimeno i Magriñà, Manuel (LLE) Manuel Chimeno i Magriñà
Chulvi, Manuel Manuel Chulvi Jover Anna Xifró i Paula Lozano
Cimadevilla González, Francisco Francisco Cimadevilla González Pablo Serrano i Marina Valls
Cinna, Oscar de la Oscar de la Cinna Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Cirera, Tomàs (GiC) Tomàs Cirera Maria Nogués
Ciria Sanz, Evaristo Evaristo Ciria Sanz Joan Pereira i Irene Sánchez
Cisterna, Ramon (CdE I) Ramon Cisterna Anca Margina
Ciurach, Agustí (CdE I) Agustí Ciurach Anca Margina
Civil i Bogunyà, Miquel Miquel Civil i Bogunyà Alejandro Arribas
Civil i Castellví, Francesc Francesc Civil i Castellví David Díaz
Civil i Castellví, Josep Josep Civil i Castellví Pablo Serrano i Marina Valls
Clariana i Alguer, Josep (DMEHA) Josep Clariana i Alguer Júlia Balañà Pruna
Clariana i Pinyol, Salvador (DMEHA) Salvador Clariana i Pinyol Raimon Varela Balanyà (23-24) R
Clariana i Ricart, Frederic (TerC) (TER) Frederic Clariana i Ricart Daniel Rodríguez
Clausell i Llauger, Ramon (CMar) (DMEHA) Ramon Clausell i Llauger Jose David Martínez Esteban
Clausells, Gregori (DMEHA) Gregori Clausells Eva Franco
Clausells, Josep Josep Clausells Eva Franco
Clavé i Camps, Josep Anselm Josep Anselm Clavé i Camps
Coderch, Antoni (GiC) (DMEHA) Antoni Coderch Nuria Benegas, A. V. Blanco (r)
Codina, Gregori (DMEHA) Gregori Codina A. V. Blanco (r)
Codina, Marià (MatC) Marià Codina Carla Esteban
Codina i Torrecilla, Jordi Jordi Codina i Torrecilla Miquel Castilla i Marc Fité
Codinyach i Oliana, Carmel (SEO) Carmel Codinyach i Oliana Elena Rodríguez
Codolar, Pere (DMEHA) Pere Codolar Diego Galdón A. V. Blanco (r)
Cogul, Josep M. Josep M. Cogul Aina Vicens Salvador
Colell, Pere Pere Colell Diego Galdón
Coll, Joan (SMI) Joan Coll Anca Margina
Coll, Pere (DMEHA) Pere Coll Ariadna Tolós (22-23)
Collell i Regolí, Tomàs Tomàs Collell i Regolí Anna Xifró i Paula Lozano
Colomé i Bosomba, Antoni (DMEHA) Antoni Colomé i Bosomba A. V. Blanco (r)
Colomé i Rius, Joan Joan Colomé i Rius Àngel Monasterio Garcia
Colomer, Joan (CdE I) Joan Colomer Jorge Ernesto Guarín Núñez
Colomer, Joaquim (GiC) Joaquim Colomer Marina Alcaraz
Colomer, Josep (DMEHA) (LLE) Josep Colomer
Coma, Francesc (LLE) Francesc Coma
Comas, Aleix (TER) Aleix Comas
Comas, Vicenç (GiC) Vicenç Comas Nuria Benegas
Comas i Llonch, Joan (TER) Joan Comas i Llonch
Comella i Calsina, Antoni (DMEHA) Antoni Comella i Calsina Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Comella i Fàbrega, Josep Maria Josep Maria Comella i Fàbrega Maria Nogués
Comellas i Maristany, Joan (DMEHA) Joan Comellas i Maristany
Comeres, Manuel Manuel Comeres Maria Nogués
Comes i Faus, Josep (LLE) Josep Comes i Faus Andrea Ferrer Bermúdez (21 - 22)
Comes i Puig, Bernat (DMEHA) Bernat Comes i Puig Eva Franco
Compta Batllés, Pere Antoni Pere Antoni Compta Batllés Àngel Monasterio Garcia
Compta, Rafael (GiC) Rafael Compta Clara Rovira (22/23) i Claudia García (22/23)
Contreras, Agustín Agustín Contreras Hodei Unzue
Corberó i Not, Francesc (LLE) Francesc Corberó i Not Andrea Ferrer Bermúdez (21 - 22)
Cornell, Bartomeu (CdE I) Bartomeu Cornell Daniel Ruiz
Coromina, Josep Josep Coromina
Corominas, Josep Josep Corominas
Corretger, Josep (MatC, SMI) Josep Corretger Àlex Honrubia i Ramon Pera
Corretjer, Leopold (DMEHA) Leopold Corretjer Joan Tarrats i Duran (21-22)
Cortada, Francesc Francesc Cortada Miquel Castilla i Marc Fité
Cortada, Jaume (DMEHA) Jaume Cortada Víctor Porras López (21 - 22)
Cortada, Pau (DMEHA) Pau Cortada Víctor Porras López (21 - 22)
Cortada i Ramos, Ricard (DMEHA) Ricard Cortada i Ramos Lorena Illanes
Cortadellas, Antoni (DMEHA) Antoni Cortadellas Joan Tarrats i Duran (21-22)
Corte y Delgado, Francisco de la Francisco de la Corte y Delgado
Cortès i Aguiló, Rafael Rafel Cortès i Aguiló Diego Galdón
Cortina Gallego, Rigoberto Rigoberto Cortina Gallego Mariona Escalona
Cosme, Joan (DMEHA) Joan Cosme Víctor Porras López (21 - 22)
Costa, Gabriel (SEO) Gabriel Costa Apol·lònia I. Barceló
Costa, Jaume (DMEHA) Jaume Costa Víctor Porras López (21 - 22)
Costa i Hugas, Josep (DMEHA) Josep Costa i Hugas Víctor Porras López (21 - 22)
Costa i Nogueras, Vicenç Vicenç Costa i Nogueras
Cotó i Fita, Albert Albert Cotó i Fita David Díaz i Fernández /
Cotó, Francesc (CdE I) Francesc Cotó
Cots, Bartomeu (GiC) Bartomeu Cots Jorge Ernesto Guarín Núñez
Crehuet, Francesc (GiC) Francesc Crehuet Jorge Ernesto Guarín Núñez
Creixell, Joan (DMEHA) Joan Creixell
Crest, Rafael (DMEHA) Rafael Crest
Cribillers i Gasó, Joan (SMI) Joan Cribillers i Gasó Lorena Pérez Ruiz
Cristià i Rotches, Amadeu Amadeu Cristià i Rotches Àngel Monasterio
Cristóbal, Joan (TerC) Joan Cristobal Nuria Benegas
Cruells, Plàcid (DMEHA) Plàcid Cruells
Culí i Soler, Agustí (CdE I) Agustí Culí i Soler Nuria Benegas
Cullell, Agustí (DMEHA) Agustí Cullell Sílvia Torres 22/23
Cullell i Teixidó, Maria Clara (DMEHA) Maria Clara Cullell i Teixidó
Cumellas i Ribó, Josep Josep Cumellas i Ribó Itxasne Zabalza y Hector Botija
Currià i Caelles, Ramon (LLE) Ramon Currià i Caelles Josep Lluís Viladot
Currià i Juanós, Josep (DMEHA) (LLE) Josep Currià i Juanós Guillem Deu
Cuscó i Panadès, Amadeu Amadeu Cuscó i Panadès Aleix Martínez
Cuspinera i Oller, Climent (DMEHA) Climent Cuspinera i Oller
Dachs i Alier, Mercè Mercè Dachs i Alier
Dachs, Salvador (SEO) Salvador Dachs Laura López i Miguel Ángel Targa
Dalmau, Eusebi (DMEHA) Eusebi Dalmau i Mas
Dalmau i Blanch, Manuel (SEO) Manuel Dalmau i Blanch Gerard Calvera
Dalmau i Mayol, Joan Baptista (DMEHA) Joan Baptista Dalmau i Mayol
Daniel i Campalans, Eusebi (DMEHA) (LLE) Eusebi Daniel i Campalans
Daura i Oller, Emili (TerC) (TER) Emili Daura i Oller Pol Taltavull
Degollada i Bernola, Antoni (DMEHA) Antoni Degollada i Barnola David Caballero (21-22)
Derch i Sales, Lluís (LLE) Lluís Derch i Sales Diego Galdón
Desplan, Juan Juan Desplan Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández
Devesa, Josep (DMEHA) Josep Devesa Elisabet Damas 22/23
Devesa, Pere (DMEHA) Pere Devesa Sílvia Torres 22/23
Devesa Parés, Joan (DMEHA) Joan Devesa Parés Sílvia Torres 22/23
Díaz, Enrique Enrique Díaz Alejandro Martínez, Maria Molina, Aleksandra Tylek
Dinarés, Josep (TerC) Josep Dinarés Gala Sola
Dini, Bonaventura (DMEHA) Bonaventura Dini
Diruelo [Duruelo], Benito Francisco Benito Francisco Diruelo o Benito Francisco Duruelo Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández
Diumerí i Saurí, Cristòfol (MatC) Cristòfol Diumeró i Saurí Eduard Morell
Diumeró i Saurí, Josep (MatC) Josep Diumeró i Saurí
Dolç, Narcís (GiC) Narcís Dolç Eduard Morell
Dolcet i Rodríguez, Josep Josep Dolcet i Rodríguez Ariadna Gregori Ferré
Domènech, Antoni (LLE) Antoni Domènech
Domènech, Jaume (DMEHA) Jaume Domènech Sílvia Torres 22/23
Domènech, Rafael Rafael Domènech Anna Fernández i Aïda Martínez
Domènech i Español, Miquel Miquel Domènech i Español Diego Galdón
Domènech i Morera, Antoni (DMEHA) Antoni Domènech i Morera Lorena Illanes
Domingo, Felipe Felipe Domingo
Domingo de Santa Teresa, Francisco José Francisco José Domingo de Santa Teresa Cristina Jiménez
Domínguez, Hermenegildo (LLE) Hermenegildo Domínguez
Dominguez de Gironella, Eduard Eduard Dominguez de Gironella Marina Solés; Miriam Martín i Oriol Cervera
Donosti, José Antonio de José Antonio de Donosti Eduardo Fernández Pérez, Queralt Tortosa Dachs i Olaia Rodriguez Haberli
Dorca, Josep (CdE I) Josep Dorca Carla Esteban
Dorda i Lloveres, Baltasar (MatC, GiC) Baltasar Dorda i Lloveres David Díaz
Dotart, Gaspar Gaspar Dotart Diego Galdón
Draper, Joaquim (DMEHA) Joaquim Draper Guillem Deu
Dressayre i Maroles, Maurici (CdE I) Maurici Dressayre i Marolas Pau Canal
Ducassi i Ojeda, Ignasi (DMEHA) AMPLIAR Ignasi Ducassi i Ojeda Josep Batlle Martí i Bet Gomez 22/23
Duloch, Josep (TerC) Josep Duloch Maria Matias Pardo
Duran, Jaume (DMEHA) Jaume Duran Aina Perarnau (22-23)
Duran, Josep (DMEHA) (s. XX) Josep Duran Elisabet Damas 22/23
Duran, Manuel (DMEHA) Manuel Duran Sílvia Torres 22/23
Duran i Bach, Joaquim Joaquim Duran i Bach Naila De Swardt
Duran i Pejoán, Josep Josep Duran i Pejoán Jordi Ruiz i Tabita Vicens
Durón, Sebastián Sebastián Durón
Echegoyen Visiers, Teodoro Teodoro Echegoyen Visiers Rubén Fernández
Elduayen, Tomás Tomás Elduayen Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Eleizgaray, T. T. Eleizgaray Hodei Unzue
Elias, Isidre (LLE) Isidre Elias Àngel Monasterio Garcia
Elías, Josep Josep Elías Àlex Jáuregui
Elías, Pere (DMEHA) Pere Elías Aleix Martínez
Elias i Armengol, Joan (CdE I) Joan Elias i Armengol Eric Poveda
Elias i Pagès, Antoni (CdE I) Antoni Elias i Pagès Àngel Monasterio Garcia
Elíes, Josep Josep Elíes Elisabet Damas 22/23
Elizondo, Esteban Esteban Elizondo Judith Ortega Vallvé
Enciso, Pedro Ventura Pedro Ventura Enciso Andrea López i Irene Vinent
Engronyat Estarelles, Joaquim (DMEHA) Joaquim Engronyat Estarelles Elisabet Damas 22/23
Escalas, Joan Joan Escalas Marina Matilla, Marina Nieto i Laura Panisello
Escalona, Joan Anton (LLE) Joan Anton Escalona
Escalona González, Isabel (DMEHA) Isabel Escalona González Pol Martín Carmona
Escofet, Ramir Ramir Escofet Maite Deosdat i Marc Mercader
Escorihuela, Josep (TarC) Josep Escorihuela Maria Nogués
Escorihuela, Isidre Isidre Escorihuela Maria Nogués
Escorsell i Martori, Josep (TerC) (TER) Josep Escorsell i Martori Pol Taltavull
Escorsell, Francesc (DMEHA) Francesc Escorsell Aleix Martínez
Escubós i Ricart, Agustí (SEO) Agustí Escubós i Ricart Nidia Capafons
Eslava Elizondo, Hilarión Hilarión Eslava Elizondo
Eslava, Bonifacio Bonifacio Eslava Anna Fernández i Aïda Martínez
Espadaler, Joan Joan Espadaler Miquel Castilla i Marc Fité
Esparbé i Dinarés, Manuel (DMEHA) Manuel Esparbé i Dinarés Raquel Benavente
Espelt, Francesc (MatC) Francesc Espelt Maria Nogués
Espona, Benet Benet Espona Sara Ripoll
Espona, Manuel (DMEHA) https://www.enciclopedia.cat/gran-enciclopedia-catalana/manuel-espona Manuel Espona Raquel Benavente
Espona, Maurici (DMEHA) (LLE) Maurici Espona Mar Cotaina Riera
Estada, Salvador (GiC, SMI) Salvador Estada Iván Marcos López
Esteve i Carulla, Ramon (LLE) Ramon Esteve i Carulla Raquel Benavente
Estorch i Siqués, Francesc Xavier (SEO) Francesc Xavier Estorch i Siqués Elena Rodríguez
Estradé, Salvi (CdE I) Salvi Estradé Maria Matias Pardo
Estruch i Vives, Dionís (DMEHA: Igualada, Francisco de) Dionís Estruch i Vives Marina Palau Rico (22-23)
Fàbrega, Josep Josep Fàbrega Aleix Martínez
Fàbregas, Felicià (DMEHA) Felicià Fàbregas Ariadna Tolós (22-23)
Fabregat i Jodar, Enric (DMEHA) Enric Fabregat i Jodar Guillem Deu
Fadre, Francesc (DMEHA) Francesc Fadre Pol Martín Carmona
Falcó i Torró, Josep Josep Falcó i Torró Maika Casalí i Irene Augé
Falguera, Josep (DMEHA) (TER) Josep Falguera Joan Marc Marques i Carreras 22-23
Farcha, Vicenç Vicenç Farcha
Fargas i Heras, Joan (MatC) Joan Fargas i Heras Júlia Moyano Marsal i Maria Sol Cadena
Farré, Cristòfol (SMI) Cristòfol Farré Maria Matias Pardo
Farrés, Josep (SEO) Josep Farrés Maria Matias Pardo
Farrés, Pere (DMEHA) Pere Farrés Albert Costa (22/23)
Farró i Vilanova, Fèlix (SEO) Fèlix Farró i Vilanova Elena Rodríguez
Feixes, Joan (MatC) Joan Feixes Jan Marc Barredo
Felipe, Jeroni Jeroni Felipe Diego Galdón
Feliu, Bonaventura (SEO) Bonaventura Feliu Apol·lònia I. Barceló
Feliu i Ferrusola, Josep (DMEHA) Josep Feliu i Ferrusola Pol Martín Carmona
Fernández, José José Fernández
Ferran i Ferrament àlias Vila, Lluís Lluís Ferran Caterina Cerdà i Jordi Clos
Ferrandis, Lluís Lluís Ferrandis
Ferrando, Joan (GiC) Joan Ferrando Maria Nogués
Ferrari, Carles Carles Ferrari Paula Posada Loarte
Ferrari, Josep (DMEHA) Josep Ferrari Pol Martín Carmona
Ferreñac, Ramon Ramón Ferreñac David Díaz i Fernández
Ferrer, Joan Joan Ferrer Diego Galdón
Ferrer, Salvador (CMar) Salvador Ferrer Marta Solà
Ferrer de Climent, Joaquim (DMEHA) Joaquim Ferrer de Climent Pol Martín Carmona
Ferrer i Clausell, Llorenç (CMar) Llorenç Ferrer i Clausell Eduard Morell
Ferrer i Manresa, Melcior de Melcior de Ferrer i Manresa
Ferrer i Oller, Mateu Mateu Ferrer i Oller Míriam Martin i Oriol Cervera
Ferrer i Ramonatxo, Miquel Miquel Ferrer i Ramonatxo Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Ferrer i Viñolas, Josep Josep Ferrer i Viñolas Daniel Ruiz
Ferrer i Bargalló, Anselm Anselm Ferrer i Bargalló Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Ferrer, Enric Enric Ferrer Jan Marc Barredo
Ferrer i Arquimbau, Domènec (GiC) Domènec Ferrer i Arquimbau Eduard Morell
Ferrer i Tramuja, Jaume (CMar) Jaume Ferrer i Tramuja Lorena Pérez Ruiz
Ferrer, Josep Josep Ferrer
Ferrer, Vicenç (DMEHA) Vicenç Ferrrer Ana Ivars Vicente (22-23)
Ferreras i Escarràs, Pere Pasqual Pere Pasqual Ferreras i Escarràs Fernando Maldonado Parrales
Figuera, Salvador (SEO) Salvador Figuera Gala Sola
Figueres, Antoni Antoni Figueres Laura López i Miguel Ángel Targa
Figueres i Caselles, Narcís (GiNF) Narcís Figueres i Caselles
Figueras i Palà, Josep Josep Figueras i Palà Pere Portero
Fita, Narcís Narcís Fita
Flamench, Pere (DMEHA) Pere Flamench Ana Ivars Vicente (22-23)
Fleta Polo, Francisco Francisco Fleta Polo Judith Ortega Vallvé
Florensa i Artigues, Miquel (TagF) Miquel Florensa i Artigues Jordi Puig
Florensa i Candàlia, Ramon (TagF) Ramon Florensa i Candàlia Pol Taltavull
Florit i Coll, Antoni Antoni Florit i Coll Joan Vidal Gomila i Guillem Ginovart
Florit i Ginard, Joan (DMEHA) Joan Florit i Ginard Ana Ivars Vicente (22-23)
Folch, Andreu (TerC) Andreu Folch Eirc Poveda
Font, Antoni (DMEHA) Antoni Font Joan Marc Marques i Carreras 22-23
Font, M. M. Font
Font, Pere (GiC) Pere Font Eric Poveda
Font i Balué, Josep (LLE) Josep Font i Balué
Font i Fuster, Rosa (DMEHA) Rosa Font i Fuster David Celda Herrera (22-23)
Font i Riera, Joan (DMEHA) Joan Font i Riera David Celda Herrera (22-23)
Font i Rosselló, Joan de la Creu (DMEHA) Joan de la Creu Font i Rosselló David Celda Herrera (22-23)
Font i Sabaté, Josep (LLE)

https://www.enciclopedia.cat/gran-enciclopedia-catalana/josep-font-i-sabate

Josep Font i Sabaté Raquel Benavente
Fontanals, Jaume Salvador (GiC) Jaume Salvador Fontanals Eduard Morell
Fontanals, Narcís Narcís Fontanals Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Fontova, Conrad Abelard (DMEHA) Conrad Abelard Fontova David Celda Herrera (22-23)
Fontfreda, Baltasar (SEO) Baltasar Fontfreda Apol·lònia I. Barceló
Fontseca, Pere Egidi Pere Egidi Fontseca Roc Vela
Forcada, Jaume Jaume Forcada Daniel Ruiz
Forcadell (DMEHA) Forcadell Josep Batlle Martí I Bet Gomez 22/23
Fornelio, Josep Josep Fornelio Paula Posada Loarte
Fornells i Vilar, Francesc (DMEHA) Francesc Fornells i Vilar David Celda Herrera (22-23)
Fornet, J. J. Fornet Roc Vela
Forns, Ferran (GiC) Ferran Forns Anca Margina
Forns i Olivella, Domènec (DMEHA) Domènec Forns i Olivella Ana Ivars Vicente (22-23)
Fors de Casamajor, Francesc (DMEHA) Francesc Fors de Casamajor Pol Termens (22-23)
Fors i Deàs, Antoni Antoni Fors i Deàs
Fradera i Sants, Josep (DMEHA) Josep Fradera i Sants Pol Termens (22-23)
Francesch, J. J. Francesch Mar Cotaina Riera
Frexes, Francesc Francesc Frexes Anna Xifró i Paula Lozano
Frigola, Ramon (CdE I) Ramon Frigola Astrid Badenas
Frigola i Frigola, Bonaventura (CdE I) Bonaventura Frigola i Frigola Marina Solés
Frigola i Frigola, Eduard Eduard Frigola i Frigola
Frigola i Fajula, Bonaventura

(CdE I)

Bonaventura Frigola i Fajula Silvia Rincón
Frigola i Fajula, Narcís (CdE I) Narcís Frigola i Fajula Olaia Brugada i Alejandro Martín
Fronti, Joan B. Joan B. Fronti Júlia Mesquida Llufriu 21/22
Fuentes, Francesc (DMEHA) Francesc Fuentes Paula Maga
Fuentes, Pasqual Pasqual Fuentes Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Fuertes, Rosa (DMEHA) Rosa Fuertes Ana Ivars Vicente (22-23)
Fugarolas i Arquer, Josep (DMEHA) Josep Fugarolas i Arquer Marina Palau Rico (22-23)
Furés, Salvador Salvador Furés
Furió, Pere Pere Furió Paula Posada Loarte
Fusté, Pau (DMEHA) Pau Fusté Marina Palau Rico (22-23)
Fuster, Sebastià (GiC) Sebastià Fuster Jorge Ernesto Guarín Núñez
Fuxà i Gelabert, Joan Joan Fuxà i Gelabert Diego Galdón

Júlia Mesquida Llufriu (21/22)

Gabaldà i Bel, Daniel Sebastià (DMEHA) Daniel Sebastià Gabaldà i Bel Paula Maga
Gabaldà i Bel, Josep Josep Gabaldà i Bel Arnau Bilbao - Miquel Rios
Gabriel i Cardona, Enric Enric Gabriel i Cardona Joan Vidal Gomila i Guillem Ginovart
Gabriel i Carreras, Pere (TerC) Pere Gabriel i Carreras
Garaizábal, Alberto Alberto Garaizábal Mariona Escalona
Galán, Cristóbal Cristóbal Galán Andrea López i Irene Vinent
Galí i Ramoneda Ignasi Ignasi Galí Ramoneda Guillem Guinovart i Joan Vidal
Galí i Ramoneda, Pau (DMEHA) Pau Galí i Ramoneda Carlota Obradors Romeu
Gallard, Joan (DMEHA) Joan Gallard Carlota Obradors Romeu
Galtayres, Francesc (DMEHA) Francesc Galtayres Carlota Obradors Romeu
Galtayres, Joan (DMEHA) Joan Galtayres Carlota Obradors Romeu
Galter, Jaume (CdE I) Jaume Galter Eric Poveda
Galter, Narcís (CdE I) Narcís Galter Eric Poveda
Garbaler, Pau (DMEHA) Pau Garbaler Carlota Obradors Romeu
Garcés i Garcés, Enric Enric Garcés i Garcés Pere Portero
Garcia i Demestres, Albert (DMEHA) Albert Garcia i Demestres Paula Maga
García i Muní, Enric (DMEHA) Enric García i Muní Jordi Hortal (22-23)
García Vilamala, Francisco (DMEHA) Francisco García Vilamala Anna Blasco Garcia i Lucas Ripoll
García Zalba, Mariano Mariano García Zalba Cristina Jiménez
García, Consuelo Consuelo García
García, Lázaro Lázaro García Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Gargallo, Lluís Vicenç (DMEHA) Lluís Vicenç Gargallo Aleix Martínez
Garganta i Calbó, Guillem (DMEHA) Guillem Garganta i Calbó Paula Maga
Garreta i Camprubí, Melcior (DMEHA) Melcior Garreta i Camprubí Ariadna Tolós (22-23)
Garrigoles, Pere (CdE I) Pere Garrigoles Lorena Pérez Ruiz
Garrigoles i Vinyals, Cici

(CdE I)

Cici Garrigoles i Vinyals Astrid Badenas
Garrós i Torrals, Francesc (CdE I) Francesc Garrós i Torrals Astrid Badenas
Garvía Serrano, María Isabel María Isabel Garvía Serrano Marta Solà
Gas, Josep (MatC, GiC) Josep Gaz (ampliat) Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Gaudí, Antoni (GiC) Antoni Gaudí Marta Solà
Gaudier i Parella, Josep Anton (SEO) Josep Anton Gaudier i Parella Eduard Morell
Gaztambide Barbayo, Joaquín Romualdo Joaquín Romualdo Gaztambide Barbayo Fernando Maldonado Parrales
Gelabert i Alart, Concordi Concordi Gelabert i Alart
Gelabert, Josep (SEO) Josep Gelabert Nidia Capafons
Gelambí i Dalmau, Francesc Xavier (LLE) Francesc Gelambí i Dalmau
Gelambí i Martí, Francesc Francesc Gelambí i Martí Enric Pellicer
Geli, Francesc (GiC) Francesc Geli Eric Poveda
Gené i Vidal, Pau (LLE) Pau Gené i Vidal Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Geronella, Raimon (GiC) Raimon Geronella Astrid Badenas
Gibert, Francesc Xavier (DMEHA)

https://es.wikipedia.org/wiki/Francisco_Javier_Gibert

Francesc Xavier Gibert Paula Maga
Gibert, Gaspar (DMEHA) Gaspar Gibert Joan Marc Marques i Carreras 22-23
Gibert i Camins, Joan (DMEHA) Joan Gibert Camins Pol Termens (22-23)
Gibert i Serra, Vicenç Maria de Vicenç Maria de Gibert i Serra
Gil, Bonaventura (CMar) Bonaventura Gil Lorena Pérez Ruiz
Gil, Antoni (CMar) Antoni Gil Eduard Morell
Gil i Llagostera, Gaietà (DMEHA) Gaietà Gil i Llagostera Pol Termens (22-23)
Gil Lasheras, Luis Luis Gil Lasheras Nerea Casanellas Nuin
Gil Ramos, José José Gil Ramos Marc Sales i Marc Mariner
Gili, Raimon (DMEHA) Raimon Gili Pol Termens (22-23)
Giménez Hugalde, Ciríaco Ciríaco Giménez Hugalde Raquel Benavente
Giralt i Lleys, Ignasi (CdE I) Ignasi Giralt i Lleys Lorena Pérez Ruiz
Girbau i Tarrs, Antoni (DMEHA) Antoni Girbau i Tarrs Joan Marc Marques i Carreras 22-23
Giró, Ramon (SEO) Ramon Giró Robert Maynou
Gironella i Bosch, Ignasi (DMEHA) Ignasi Gironella i Bosch Albert Costa (22/23)
Goberna i Franchi, Robert (DMEHA) Robert Goberna i Franchi Jordi Hortal (22-23)
Godó i Dagas, Ramon (CdE I) Ramon Godó i Dagas Marc Montané
Goicoa Iriarte, Honoria Luisa Honoria Luisa Goicoa Nerea Casanellas Nuin
Goicoechea Errasti, Vicente Vicente Goicoechea Errasti Carla Ayllón
Gols, Josep Josep Gols Gala Sola
Gomar i Moll, Josep Maria Josep Maria Gomar i Moll Marta Solà
Gómez Carrión, Eugenio Eugenio Gómez Carrión Robert Madrid i Anna Sanmiquel
Gómez Navarro, Juan Antonio Juan Antonio Gómez Navarro Maria Molina, Aleksandra Tylek i Alejandro Martínez
Gómez, Bernardo Bernardo Gómez Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Gomis, José Melchor José Melchor Gomis Víctor Corralero
Gomis, Josep Ramon Josep Ramon Gomis Marta Leal
Gomis, Ramon (GiC) Ramon Gomis Eric Poveda
Gònima, Emmanuel (GiC) Emmanuel Gònima Maria Roigé Ordóñez
González, Rafael (DMEHA) Rafael González Aina Perarnau (22-23)
González i Barranquero, Magí (DMEHA) Magí González i Barranquero Aina Perarnau (22-23)
González i Moré, Gonçal (DMEHA) Gonçal González i Moré Jordi Hortal (22-23)
Gorgs i Rabat, Ferran (MatC) Ferran Gorgs i Rabat Maria Roigé Ordóñez
Gorriti Osambela, Felipe Felipe Gorriti Osambela Nerea Casanellas Nuin
Gou, Josep (SEO) Josep Gou Eric Poveda
Graell, Domènec (DMEHA) Domènec Graell Aina Perarnau (22-23)
Grané, Teresa (DMEHA) Teresa Grané Marina Palau Rico (22-23)
Guanter, Gregori (CdE I) Gregori Guanter Eric Poveda
Guanter i Rossinyol, Pau

(CdE I)

Pau Guanter i Rossinyol Marc Montané
Guardia i Granell, Rafael (DMEHA) Rafael Guardia i Granell Jordi Hortal (22-23)
Guardia i Roldan, Manuel (DMEHA) Manuel Guardia i Roldan Vera Vernetta Narbona (22-23)
Guerrero i Martorell, Josep (DMEHA) Josep Guerrero i Martorell Júlia Balañà Pruna
Guillamet i Coma, Pere (SEO) Pere Guillamet i Coma Gabriel Guirao, David Díaz
Guinart, Antoni (CdE I) Antoni Guinart Jan Marc Barredo
Guinovart i Rubiella, Carles Carles Guinovart i Rubiella Roger Ubach
Guiteras i Guiu, Eusebi Eusebi Guiteras i Guiu
Guiu, Antoni (GiC) Antoni Guiu Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández, Anna Xifró i Paula Lozano
Guiu, Esteve (SEO) Esteve Guiu
Guridi, J. J. Guridi
Gustavino Moreno, Antonio Antonio Gustavino Moreno Marta Solà
Guzman Martínez, Joan Baptista Joan Baptista Guzman Martínez Víctor Corralero
Hernandez Salces, Pablo Pablo Hernández Salces Míriam Martin i Oriol Cervera
Hernández, Leandro Leandro Hernández Helena Mas Goñalons
Hernández, Vicente Vicente Hernández
Herrasti Bernal, Venancio de Venancio de Herrasti Bernal Fernando Maldonado Parrales
Herrera, Manuel (LLE) Manuel Herrera Joan Marc Marques i Carreras 22-23
Hidalgo, Juan Juan Hidalgo
Hidalgo Aguado, Juan Miguel Juan Miguel Hidalgo Aguado Judith Ortega Vallvé
Homs, Angelina (DMEHA)

https://www.interpretscatalanshistorics.com/cat/ver-Angelina-Homs-38

Angelina Homs Pau Rivero
Horta i Lleopart, Anastasi (DMEHA) Anastasi Horta i Lleopart Vera Vernetta Narbona (22-23)
Huerta, Francisco de la Francisco de la Huerta Ion Goikoetxea
Hurtado Soler, Agustín Agustín Hurtado Soler Helena Mas Goñalons
Ibañez, Baltasar Baltasar Ibañez
Icart, Bernat (DMEHA) Bernat Icart Vera Vernetta Narbona (22-23)
Ichart i Fuentes, Pau (LLE) Pau Ichart i Fuentes
Iglesias, Joan (CdE I) Joan Iglesias Maria Matias Pardo
Illa, Miquel (TerC) Miquel Illa Maria Matias Pardo
Illa i Gras, Josep (LLE) Josep Illa i Gras Naila De Swardt
Inchausti, Arturo María de Arturo María de Inchausti Maria Garcia Nicolàs
Invers, Josep Josep Invers
Iráizoz Unciti, Bonifacio Bonifacio Iráizoz Unciti Nerea Casanellas Nuin
Iruarrizaga Aguirre, Luis Luis Iruarrizaga Aguirre Arturo Doral
Isern i Colomer, Jaume (MatC) Jaume Isern i Colomer Arturo Doral
Iturralde, Pedro Pedro Iturralde Jose Valderrama Cabañas
Jansana, Pere Joan (DMEHA) Pere Joan Jansana Guillem Deu
Jaraba Bruna, Diego Diego Jaraba Bruna Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Jardí, Magí (DMEHA) (LLE) Magí Jardí Aina Perarnau (22-23)
Jaume, Miquel (DMEHA) Miquel Jaume Vera Vernetta Narbona (22-23)
Jimeno, Ildefonso Ildefonso Jimeno Raúl Martínez
Jimeno Ibañez, Román Román Jimeno Ibañez Andrea López i Irene Vinent
Joaquín Planes, Francesc Xavier (DMEHA)

https://www.enciclopedia.cat/gran-enciclopedia-catalana/francesc-xavier-joaquin-planes

Francesc Xavier Joaquín Planes Júlia Terrado Fernández (22-23)
Jofra, Agustí (CMar) Agustí Jofra
Jofre, Pere (DMEHA) Pere Jofre Vera Vernetta Narbona (22-23)
Jorba, Pere (DMEHA)

https://de.wikipedia.org/wiki/Pere_Jorba

Pere Jorba Marina Palau Rico (22-23)
Jordà i Rosell, Lluís Gimeno Lluís Gimeno Jordà i Rosell Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Jordá, Ignasi Ignasi Jordá Judith Ortega Vallvé
Jordà, J. J. Jordà Maite Deosdat i Marc Mercader
Jordana i Buch, Salvador (CMar) Salvador Jordana i Buch Jose David Martínez Esteban
Jordi, Antoni (SEO) Antoni Jordi Irene Augé i Maika Casalí
Jorgia i Terno, Felipe Felipe Jorgia i Terno
Jovenet i Bosch, Joaquim (CMar) Joaquim Jovenet i Bosch Elena Rodríguez
Jover i Lavera, Isidre (CMar) Isidre Jover i Lavera Laura López i Miguel Ángel Targa
Juanola, J. J. Juanola
Juan Banasco, Joan Baptista Joan Baptista Juan Banasco Patrícia Rodríguez López
Jubert, Manuel (GiC) Manuel Jubert Iván Marcos López
Julià i Ros, Benet Benet Julià i Ros Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Juncà i Ferré, Melcior (DMEHA) Melcior Juncà i Ferré Guillem Deu
Juncà i Querol, Francesc (GiC) Francesc Juncà i Querol Sofía Pérez (22-23)
Justo, Josep Josep Justo
Karr Alfonsetti, Carme Carme Karr Alfonsetti
Labassa, Joan Joan Labassa
Lacavalleria, Tomàs Tomàs Lacavalleria
Lagarda, P. S. P. S. Lagarda
Laguàrdia, Cosme (CdE I) Cosme Laguàrdia Carla Esteban
Lahoz Otal, Florencio Florencio Lahoz Otal Helena Mas Goñalons
Lamarca Esteva, Josep Josep Lamarca Esteva Patrícia Rodríguez López
Lambert i Caminal, Joan Baptista Joan Baptista Lambert i Caminal
Lamote de Grignon, Joan Joan Lamote de Grignon Rubén Fernández
Laporta i Mercader, Francesc Francesc Laporta i Mercader Raimon Varela Balanyà (23-24) R
Laporta, Francesc de Paula Francesc de Paula Laporta
Larroca, Àngel Ángel Larroca Anna Tafalla Requena (22-23)
Larruga, Cándido Cándido Larruga Pablo Serrano i Marina Valls
Lasa, Lorenzo (GiC) Lorenzo Lasa Iván Marcos López
Laverni, Salvador (MatC) Salvador Laverni Ariadna Illa
Learte, Agustín M. Agustín M. Learte
Ledesma García, Nicolás Nicolás Ledesma García Núria Vilella Montes
Lidón, José José Lidón Daïna Mateu
Llauger, Josep (CMar) Josep Llauger Lorena Pérez Ruiz
LLauger, Francesc (CMar) Francesc Llauger Jan Marc Barredo
Llauger, Pau (CMar) Pau Llauger Laia Santamarta i Naiara Burgos
Llauradó, Ignasi Ignasi Llauradó Elia Villegas Rodríguez (22-23)
Lleys i Agramont, Jaume Joan (CdE I, GiC) Jaume Joan Lleys i Agramont Gala Sola
Llobet, Josep (SMI) Josep Llobet Silvia Rincón
Llonell, Pere Joan Pere Joan Llonell Raimon Varela Balanyà (23-24) R
Llor, Ignasi Ignasi Llor Patrícia Rodríguez
Llorens i Ventura, Josep Maria Josep Maria Llorens i Ventura
Llorente, C. C. Llorente Raúl Martínez
Lluc, Joan (SMI) Joan Lluch Alejandro Arribas
Llupart, Carles Carles Llupart
López Almagro, Antonio Antonio López Almagro
López de Guevara, Gregorio Gregorio López de Guevara Helena Mas Goñalons
López Juarranz, Eduardo Eduardo López Juarranz
López Sebastián, Miquel Miquel López Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
López, J. B. J. B. López
Lozano, A. A. Lozano Raúl Martínez
Lozano, Rafael Rafael Lozano
Lozano, V. Vicente Lozano Anna Tafalla Requena (22-23)
Luna Ramon, Estanislao Estanislao Luna Ramon Fernando Maldonado Parrales
Luna, Pablo Pablo Luna
Lupresti i Fernando, Antoni Antoni Lupresti i Fernando Naila De Swardt
Maideu i Auguet, Josep Josep Maideu i Auguet Anna Tafalla Requena (22-23)
Malagrida, J. J. Malagrida
Maldà, P. de P. de Maldà
Maneja i Casades, Rafael Rafael Maneja i Casades Andrea López i Irene Vinent
Manent i Maurant, Nicolau Nicolau Manent i Maurant
Manén i Planas, Joan Joan Manén i Planas Olaia Brugada i Alex Martín
Maragui, Ciriaco Ciriaco Maragui
March i March, Joan Joan March i March Mariona Escalona
Marimon, Josep Josep Marimon
Marinel·lo i Guardiola, Josep (TerC) Josep Marinel·lo i Guardiola Maria Garcia Nicolàs
Mariner, Francesc Francesc Mariner Alex Rebollar Guasch
Mario, A. A. Mario
Maronda, Miquel (SMI) Miquel Maronda Àlex Honrubia i Ramon Pera
Marquès, Josep (MatC) Josep Marquès Jan Marc Barredo
Marquès, Melcior (MatC) Melcior Marquès Biel Mayans, Gil Codina i Albert Font
Maquès Garcia, Pere Miquel Pere Miquel Marquès Garcia
Marraco i Xauxas, Josep Josep Marraco i Xauxas Arturo Doral
Marsal i Bogunyà, Pau (TerC) Pau Marsal i Bogunyà Cristina Romero
Marsals i Prats, Jacint (SEO) Jacint Marsals i Prats Jorge Ernesto Guarín Núñez
Martí, Joan (GiC) Joan Martí Eric Poveda
Martí, Tomàs (SEO) Tomàs Martí
Martí i Catà, Joan Baptista Joan Baptista Martí i Catà Paula Bneítez 22-23
Martí i Puig, Pere (CMar) Pere Martí i Puig Eric Poveda
Martí i Rosselló, Josep Josep Martí i Rosselló Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Martí, R. R. Martí
Martí, Tomàs Tomàs Martí Laura López i Miguel Ángel Targa
Martín i Soler, Vicenç Vicenç Martín i Soler
Martínez Abades, Juan Juan Martínez Abades Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Martínez i Imbert, Claudi Claudi Martínez i Imbert
Martínez Peñalver, Epifanio Epifanio Martínez Peñalver Fernando Maldonado Parrales
Martorell, Joan Joan Martorell
Martorell, Simó Simó Martorell
Martorell, V. V. Martorell
Martorell i Salvat, Jaume (SEO) Jaume Martorell i Salvat Jordi Puig
Martra i Baixeras, Agustí (SEO) Agustí Martra i Baixeras Elena Rodríguez
Marull i Feliu, Josep Josep Marull i Feliu Patrícia Rodríguez
Mas, Antoni (GiC) Antoni Mas
Mas, Francesc Francesc Mas Laia Audí Guinovart
Mas, Joan (SEO) Joan Mas Carla Esteban
Mas i Biosca, Joan (GiC) Joan Mas i Biosca Jan Marc Barredo
Mas i Oliver, Francesc (MatC) Francesc Mas i Oliver David Díaz i Fernández
Mas i Serracant, Domènec Domènec Mas i Serracant Alex Rebollar Guasch
Masarnau, Santiago de Santiago de Masarnau David Díaz i Fernández
Mascarós, Josep Josep Mascarós Àlex Jáuregui
Masoliver i González, Ramon Ramon Masoliver i González
Masramon i Godó, Miquel Miquel Masramon i Godó Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Massana i Bertran, Antoni Antoni Massana i Bertran Alex Rebollar Guasch
Massip, Joan Baptista (SEO) Joan Baptista Massip Iván Marcos López
Massip, Miquel (GiC) Miquel Massip Iván Marcos López
Massot i Planes, Josep Josep Massot i Planes Silvia Sanesteban, Lorena Gonzalez i Ainoa Farré
Masvidal i Soteras, Josep Josep Masvidal i Soteras Jose Valderrama Cabañas
Matarrodona, Josep (MatC) Josep Matarrodona Iván Marcos López
Maymó i Martí, Ignasi (TagF) Ignasi Maymó i Martí Ariadna Illa
Mayral i Doz, Marià Marià Mayral i Doz Berta Coromina i Gloria Laforet
Medina Ferrer, Josep Josep Medina Ferrer Elisenda Guiolà i Anna Correa
Medir, Miquel (CMar) Miquel Medir Silvia Rincón
Méndez, Luis (GiC) Luis Méndez Josep Forcada Valiente
Menéndez, Josep (MatC) Josep Menéndez Silvia Segura
Mercé de Fontdevila, Antoni Antoni Mercé de Fontdevila Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Mestre, Joan (SMI) Joan Mestre Àlex Honrubia i Ramon Pera
Mestre Gargallo, Josep Josep Mestre Gragallo Marc Sales i Marc Mariner
Mestres, Antoni (SMI, GiC) Antoni Mestres Adriana Dïaz i Bernat Miranda [completar]
Mestres, Francesc Francesc Mestres
Mestres, Josep (GiC) Josep Mestres Josep Forcada Valiente
Mestres, S. S. Mestres
Mestres Quadreny, Josep Maria Josep Mª Mestres Quadreny Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Milà, Antoni Antoni Milà Pablo Serrano i Marina Valls
Milà, Francesc Francesc Milà Pablo Serrano i Marina Valls
Milà, Ramon Ramon Milà
Milans i Campús, Tomàs (CMar) Tomàs Milans i Campús Neus Borrell
Milans i Godayol, Carles (CMar, GiC) Carles Milans i Godayol Clara Enrich Genestar
Milans i Godayol, Tomàs (CMar) Tomàs Milans i Godayol Arturo Doral
Milans i Roig, Bernat (CMar) Bernat Milans i Roig Maria Garcia Nicolàs
Millet i Pagès, Lluís Lluís Millet i Pagès
Milsocós, Ramon (CdE I) Ramon Milsocós Maria Garcia Nicolàs
Mingote, E. E. Mingote
Mingote Lorente, Ángel Ángel Mingote Lorente Anna Fernández i Aïda Martínez
Minguell, Antoni (CMar, SEO) Antoni Minguell Astrid Badenas
Mir i Llussà, Josep Josep Mir i Llussà
Miralles, Antonio Pedro Antonio Pedro Miralles Anna Fernández i Aïda Martínez
Miró Noguera, Gaspar Gaspar Miró Noguera Apol·lònia I. Barceló
Mirosa, Maurici (CdE I) Maurici Mirosa Pau Canal
Misser, Pau (CMar) Pau Misser Neus Borrell
Misón, Luís Luis de Misón Ibán Cordovilla
Mitjà i Franquesa, Josep Josep Mitjà i Franquesa Eric Montero Vilaseca
Mitjans, Antoni (MatC, TarC) Antoni Mitjans Silvia Segura
Mitjans, Francesc (TerC) Francesc Mitjans
Mocoroa, Eduardo Eduardo Mocoroa Anna Fernández i Aïda Martínez
Mogas i Palet, Isidre (TerC) Isidre Mogas i Palet Daniel Rodríguez
Molas i Trasfí, Esteve Esteve Molas i Trasfí
Molé i Gelabert, Josep Josep Molé i Gelabert Maria Molina, Aleksandra Tylek i Alejandro Martínez
Molera, Rosend Rosend Molera
Molina, Jaume (GiC) Jaume Molina Josep Forcada Valiente
Monlius, Francesc (SMI) Francesc Monlius Silvia Rincón
Monasterio, Jesús de Jesús de Monasterio
Monlleó, Pere Antoni Pere Antoni Monlleó Miquel Castilla i Marc Fité
Monné i Bataller, Feliu Feliu Monné i Bataller
Monné, J. J. Monné
Montells, Antoni (SMI) Antoni Montells
Montiu, Cristòfol (SMI) Cristòfol Montiu Eric Montero Vilaseca
Montlleó, Pere Antoni Pere Antoni Montlleó
Montserrat i Boada, Josep Josep Montserrat i Boada Silvia Segura
Montserrat, N. N. Montserrat
Montserrat, Pau Pau Montserrat Elisabet Damas 22-23
Montserrat, Roc Roc Montserrat Elia Villegas Rodríguez (22-23)
Moragas i Ravell, Josep Josep Moragas i Ravell
Moral Leon, Francisco de P. Francisco de P. Moral Leon Joana Sales
Moreno Ballesteros, José José Moreno Ballesteros Joana Sales
Moreno i Noguera, R. R. Moreno i Noguera
Moreno Polo, Juan i Valero] Juan i Valero Moreno Polo Marina Viedma
Moreno y Escudero, Esteban Esteban Moreno y Escudero Ion Goikoetxea
Morera, Francesc Francesc Morera Àlex Jáuregui
Morera i Viura, Enric Enric Morera i Viura
Morera, Emili Emili Morera
Morondo Urra, Luis Luis Morondo Urra (castellano) Nerea Casanellas Nuin
Mosteiro i Sabaté, Esperança Esperança Mosteiro i Sabaté Pere Portero
Moy, Josep (SEO) Josep Moy Pau Canal
Múgica, Juan Antonio Juan Antonio Múgica Ion Goikoetxea
Muguerza Ereño, José Luis de José Luis de Muguerza Ereño Helena Mas Goñalons
Munárriz Armendáriz, Felisa Felisa Munárriz Armendáriz Nerea Casanellas Nuin
Munárriz Urquía, Eleuterio Eleuterio Munárriz Urquía Ion Goikoetxea
Mundí, Abdó Abdó Mundí
Muñoz de Sus, Alberto Alberto Muñoz de Sus Judith Ortega Vallvé
Murtra, Domènec Domènec Murtra Joana Sales
Muset i Ferrer, Josep Josep Muset i Ferrer
Nadal, Gabriel (SEO) Gabriel Nadal Eduard Morell
Nadal, Josep Maria Josep Maria Nadal
Nasplers, Pere (GiC) Pere Nasplers Jan Marc Barredo
Navas, Francisco de Francisco de Navas
Navas, Juan de Juan de Navas Anna Sanmiquel i Robert Madrid
Neira, M. M. Neira
Néstor, Manuel Manuel Néstor
Nicolau i Carreño, Ramon (TagF) Ramon Nicolau i Carreño Laia Santamarta i Naiara Burgos
Nicolau i Parera, Antoni Antoni Nicolau i Parera
Nin i Serra, Joan Antoni Joan Antoni Nin i Serra
Noguer , Noguer
Nogués i Torras, Antoni Antoni Nogués i Torras Elisenda Guiolà i Anna Correa
Nogués i Pon, Joan Joan Nogués i Pon Elisenda Guiolà i Anna Correa
Nonó i Roca, Joan Joan Nonó i Roca
Nonó, Dolors Dolors Nonó Nidia Capafons
Noyer, Alfred Alfred Noyer
Nuñez Robres, Lázaro Lázaro Nuñez Robres Joana Sales
Obiols i Palau, Àngel Àngel Obiols i Palau Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Obiols i Tramullas, Marià Marià Obiols i Tramullas
Obradors i Camprubí, Joan (MatC) Joan Obradors i Camprubí Josep Forcada Valiente
Olària, Miquel Miquel Olària
Oliva, Bernat (GiC) Bernat Oliva Paula Posada Loarte
Oliva, M. M. Oliva Paula Benítez Benavides 22-23
Olivellas, Felip Felip Olivellas
Ollé, Teodor Teodor Ollé
Ollé i Ollé, Josep Josep Ollé i Ollé Pere Portero
Oller i Matas, Joan (CMar) Joan Oller i Matas Lorena Pérez Ruiz
Oller i Biosca, Antoni (TerC, SMI) Antoni Oller i Biosca Silvia Segura
Oller i Fontanet, Joaquín (TerC) Joaquín Oller i Fontanet Gal·la Benito
Oller, Miquel (CMar) Miquel Oller Neus Borrell
Olleta Mombiela, Domingo Domingo Olleta Mombiela Berta Coromina i Gloria Laforet
Olmeda, Federico Federico Olmeda
Ordeitg, Francesc (DMEHA) Francesc Ordeitg Maria Garcia Nicolàs
Ordeig, Joan Joan Ordeig Maria Garcia Nicolàs
Orejón Garrido, Felipe Felipe Orejón Garrido Pol Pérez i Emma España
Orpinell, J. J. Orpinell
Ortells, Antoni Teodor Antoni Teodor Ortells Daïna Mateu
Otaño Eguino, José Maria Nemesio José Maria Nemesio Otaño Eguino Pau Rivero (22-23)
Oyanarte, Pedro Pedro Oyanarte
Padró i Farré, Josep Maria Josep Maria Padró i Farré Núria Vilella Montes
Pagana, Guillem (GiC) Guillem Pagana Astrid Badenas
Pagano, J. B. J. B. Pagano
Pagès, Domènec (CdE I) Domènec Pagès Maria Roigé Ordóñez
Pagès, M. M. Pagès
Pagès i Ramiro, Narcís (MatC) Narcís Pagès i Ramiro Maria Roigé Ordóñez
Pagueras, Bru Bru Pagueras Adriana Díaz i Bernat Miranda
Pagueras, Gaietà (CMar) Gaietà Pagueras Sofía Pérez (22-23)
Palau i March, Rafael Rafael Palau i March MªJosé Viana
Palol, Antoni (SEO) Antoni Palol
Papell i Carreras, Bernat (GiC) Bernat Papell i Carreras Arturo Doral
Paradell, Vicenç (GiC) Vicenç Paradell
Pardàs i Font, Primitiu Primitiu Pardàs i Font Olaia Brugada i Alex Martín
Paredes, Juan de Juan de Paredes Núria Vilella Montes
Parella i Basaganyas, Ignasi (SEO) Ignasi Parella i Basaganyas Nidia Capafons
Parella i Rufet, Ignasi (SEO) Ignasi Parella i Rufet Patrícia Rodríguez López
Parellada, Felip Felip Parellada Adriana Díaz i Bernat Miranda
Parera, Francesc Francesc Parera
Parera, Jeroni Jeroni Parera
Parera, Lluís (MatC) Lluís Parera Maria Roigé Ordóñez
Parera, Pasqual Pasqual Parera
Passarell, Antoni Antoni Passarell
Pastallé, V. Vicenç Pastallé i Comellas
Pasteller i Casanovas, Damià (CdE I) Damià Pastaller i Casanovas Maria Roigé Ordóñez
Pastells, Baldomer (CdE I) Baldomer Pastells i Ribera Lorena Pérez Ruiz
Pastó i Benvenuto, Manuel Manuel Pastó i Benvenuto Elisenda Guiolà i Anna Correa
Patiño, Carlos Carlos Patiño
Payá, R. R. Payá
Paysà, Francesc Vicenç Francesc Vicenç Paysà
Pedrell i Sabaté, Felip Felip Pedrell i Sabaté Marina Matilla, Laura Panisello, Marina Nieto
Peiró, Francesc (GiC) Francesc Peiró Maria Roigé Ordóñez
Peitx, Josep Josep Peitx
Pellicer, Jaume Jaume Pellicer Naiara Burgos i Laia Santamarta
Peña y Goñi, Antonio Antonio Peña y Goñi Pol Pérez i Emma España
Perales, Roque Roque Perales Paula Benítez Benavides 22-23
Perales, V. V. Perales Paula Benítez Benavides22-23
Pérez i Moya, Antoni Antoni Pérez i Moya MªJosé Viana
Pérez de Viñaspre Ortiz, Francisco Francisco Pérez de Viñaspre Ortiz Pol Pérez i Emma España
Perpiñán Artíguez, J. J. Perpiñán Artíguez Pau Escobar i Clément Perez
Perramon, Joan (GiC) Joan Perramon Jorge Ernesto Guarín Núñez
Pi, Gabriel Gabriel Pi Marc Castilla i Marc Fité
Pi i Pascual, Josep (TomP) Josep Pi i Pascual David Díaz i Fernández
Pibernat, Martí (CMar) Martí Pibernat Alejandro Arribas
Pica, Joan (CMar) Joan Pica Neus Borrell
Picanyol, Josep Josep Picanyol Aina Vicens Salvador
Pié Burguès, Domènec Domènec Pié Burguès Gerard Calvera
Pinadella i Guardiola, Josep (SEO) Josep Pinadella i Guardiola Agnès Algueró
Pinilla Pascual, José José Pinilla Pascual Pol Pérez i Emma España
Piques, Joan Joan Piques
Plà, Joan Joan Plà
Planas, J. J. Planas Pau Rivero
Plantada, Francesc Francesc Plantada
Plantada i Viola, Felip Felip Plantada i Viola Noel Medina de la Horra
Poch i Alom, Marià (CdE I) Marià Poch i Alom Maria Garcia Nicolàs
Policarpi, Miguel Miguel Policarpi
Pons, Josep (GiC) Josep Pons Nerea Hernández, Lluc López i Raquel Tomàs
Pons, Pere (GiC) Pere Pons Sofía Pérez (22-23)
Ponsatí, Joan (CdE I) Joan Ponsatí Maria Roigé Ordóñez
Pont i Cos, Joan (SMI) Joan Pont i Cos Clàudia Cabanas
Pontí i Ferrer, Magí Magí Pontí i Ferrer MªJosé Viana
Portas, Joaquim Joaquim Portas Cecilia Royo Bonaterra, Marc Doladé Ribes
Portell, Antoni (MatC) Antoni Portell Biel Mayans, Gil Codina, Albert Font
Portell, Josep Josep Portell Judith Ortega Vallvé
Porterias, Jaume Jaume Porterias
Portugal, Marcos Antonio Marcos Antonio Portugal
Posas, Pau (SEO) Pau Posas Carla Esteban
Pou, J. J. Pou
Prado, José Ramón José Ramón Prado
Prat, Esteve (CdE I) Esteve Prat Marta Solà
Prat, Francesc (GiC) Francesc Prat Maria Roigé Ordóñez
Prat, Josep (GiC) Josep Prat Maria Roigé Ordóñez
Prats, Jaume Jaume Prats Raúl Martínez
Pratsevall , Pratsevall
Preciado Fourniers, José José Preciado Fourniers MªJosé Viana
Prieto, Julián Julián Prieto
Prim i Segarra, Joan Joan Prim i Segarra Marta Leal
Puig, Agustí Agustí Puig
Puig, Antoni Antoni Puig Arturo Doral
Puig, Geraldus (GiC) Geraldus Puig
Puig, Josep (MatC) Josep Puig (organista) Iván Marcos López
Puig, Narcís Jeroni (GiC) Narcís Jeroni Puig
Puig i Capdevila, Bernat Calbó Bernat Calbó Puig i Capdevila MªJosé Viana
Puig i Danés, Joan (SEO) Joan Puig i Danés Maite Deosdat i Marc Mercader
Puig i Matas, Lluís Lluís Puig i Matas Pere Portero
Puig i Petit, Josep (TerC) Josep Puig i Petit Júlia Duran
Puig i Torrents, Jaume Jaume Puig i Torrents Anna Xifró i Paula Lozano
Puigsech i Comelles, Salvador (MatC, SMI) Salvador Puigsech i Comelles Anca Margina
Pujol, Felip (MatC) Felip Pujol Biel Mayans, Gil Codina, Albert Font
Pujol, Francesc Francesc Pujol
Pujol, Joan Joan Pujol
Pujol, Salvador (SMI) Salvador Pujol Silvia Rincón
Pujolar, Josep (MatC) Josep Pujolar Marc Montané
Pumarola, Josep Maria (GiC) Josep Maria Pumarola Bet Gómez Carro i Josep Batlle 22/23
Pusalgues, Joan (SEO) Joan Pusalgues Marina Viedma Font
Quer, Pere Joan (TerC) Pere Joan Quer Pau Canal
Queralt, Francesc Francesc Queralt Jordi Clos i Caterina Cerdà
Queralt, J. (TerC) J. Queralt Eduard Morell
Querubí, Fra Fra Querubí
Quilmetes, Josep (GiC) Josep Quilmetes Jorge Ernesto Guarín Núñez
Quintana, Joan Joan Quintana
Rabassa (GiC) Rabassa Bet Gómez Carro i Josep Batlle 22/23
Rabassa, Pere Pere Rabassa Laia Audí Guinovart
Rafael Pérez, Carlos Carlos Rafael Pérez Judith Ortega Vallvé
Ramentol i Cadevall, Magí (TerC) Magí Ramentol i Cadevall
Ramoneda i Busquets, Francesc (TerC) Francesc Ramoneda i Busquets Fernando Sánchez-Pérez
Redó, Joan Joan Redó Anna Fusté Labaila (21-22)
Regordosa, Josep (SEO, SMI) Josep Regordosa Clara Enrich Genestar
Reig, Josep Josep Reig Arturo Doral
Reñé Castella, Enric Enric Reñé Castella Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Reñé, T. T. Reñé
Reventós i Truch, Josep Josep Reventós i Truch
Reverte, A. A. Reverte
Rial, Joaquim Joaquim Rial Tànit Lòpez i Irene Vives
Riba, Robert de la Robert de la Riba
Riba, Tomàs (SEO) Tomàs Riba Silvia Rincón
Riba i Aurich, Joan Joan Riba i Aurich Fernando Sánchez-Pérez
Ribas, Joan Pere (CdE I) Joan Pere Ribas Marta Solà
Ribé, Joan Joan Ribé Sofía Pérez (22-23)
Ribera i Miró, Cosme Cosme Ribera i Miró
Ribera i Miró, Josep Josep Ribera i Miró
Riera, Jaume (DMEHA) Jaume Riera Joel Padullés Pubill (23/24) Nova entrada
Rigau i Poch, Pere (TomR) Pere Rigau i Poch
Rigau i Poch, Rogeli Rogeli Rigau i Poch Jordi Puig
Ripollès, Joan Crisòstom Joan Crisòstom Ripollès Marta Leal
Ripollès Pérez, Vicenç Vicenç Ripollès Pérez Jose David Martínez Esteban
Ritort i Faus, Salvador Salvador Ritort i Faus
Roca, Amadeu Amadeu Roca Judith Ortega Vallvé
Roca, Jaume (CMar) Jaume Roca Alejandro Arribas
Roca, Ignasi (SEO) Ignasi Roca Fernando Sánchez-Pérez
Roca, Sebastià (SMI) Sebastià Roca Astrid Badenas
Roca i Royo, Joan Joan Roca i Royo Fernando Sánchez-Pérez
Roca i Royo, Manuel (SEO) Manuel Roca i Royo Rubén Fernández
Rodamilans, Àngel (TerC) Àngel Rodamilans
Rodoreda i Santigós, Josep Josep Rodoreda i Santigós
Rodriguez, Francesc Francesc Rodriguez
Rodríguez, Martín Martín Rodríguez
Roger, Josep (SEO) Josep Roger Alejandro Arribas
Roig, Antoni de la Creu Antoni de la Creu Roig
Roig, Josep Josep Roig
Roig, Julià Julià Roig Maria Garcia Nicolàs
Roig i Olivé, Jaume (CMar) Jaume Roig i Olivé Alejandro Arribas
Roma i Puig, Josep Maria Josep Maria Roma i Roig Ibán Cordovilla Albarral
Romaguera, Jeroni (GiC) Jeroni Romaguera Fernando Sánchez-Pérez
Romero, Josep (SEO) Josep Romero Carla Esteban
Romero Andía, Antonio Antonio Romero Andía Cristina Jiménez
Romeu i Corominas, Lluís Lluís Romeu i Corominas Rubén Fernández
Ronsó, Pau Pau Ronsó
Roquet, Joan Maria (GiC) Joan Maria Roquet Anca Margina
Ros, Pau (TerC) Pau Ros Eric Hall
Ros, Salvador Salvador Ros Alejandro Arribas
Rosés, Josep Josep Rosés Gala Sola
Rosés, Pau (CdE I) Pau Rosés Maite Deosdat i Marc Mercader
Rosquelles, Miquel Miquel Rosquelles
Rossell, Francesc Francesc Rossell
Rossell, Pau (GiC) Pau Rossell Alejandro Arribas
Rossell i Argelagós, Joan Joan Rossell i Argelagós Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Roure i Mesclans, Jaume (MatC) Jaume Roure i Mesclans Marta Leal
Rovira, Jaume (TerC) Jaume Rovira Maria Matias
Rovira, Josep, àlies Bapichs Josep Rovira, àlies Bapichs Patrícia Rodríguez López
Rubio, Josep Josep Rubio
Rubió i Bertran, Ignasi (SEO) Ignasi Rubió i Bertran Agnès Algueró
Rubio Piqueras, Felipe Felipe Rubio Piqueras Pol Pérez i Emma España
Rubla del Frago, Pablo Pablo Rubla del Frago Nerea Casanellas Nuin
Rué i Rubió, Miquel (GiC) Miquel Rué i Rubió Arturo Doral
Rufet i Rosa, Josep (SEO) Josep Rufet i Rosa Ariadna Duran Torrent
Ruiz Escobés, Fermín Fermín Ruiz Escobés Alba Flores i Arnau Pérez
Ruiz, Matias Matias Ruiz Júlia Terrado Fernández (22-23)
Sabater, Joan (CdE I) Joan Sabater Pau Canal
Sabater i Parera, Rosa Rosa Sabater i Parera
Sabates i Estaper, Josep Josep Sabates i Estaper Jordi Clos i Caterina Cerdà
Saborit, Josep Josep Saborit Martí Badia Gragés
Saborit, Miquel Miquel Saborit Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Saderra i Vilallonga, Narcís Narcís Saderra i Vilallonga Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Saderra i Puigferrer, Josep Josep Saderra i Puigferrer
Sáenz, Víctor Víctor Sáenz Raúl Martínez
Sagristà, Gaspar (GiC) Gaspar Sagristà Astrid Badenas
Saizár-Vitoria, Francisco Francisco Saizár-Vitoria Júlia Terrado Fernández (22-23)
Sala, Antoni (SEO) Antolni Sala Pau Canal
Sala, Jaume (SEO) Jaume Sala Marta Solà
Sala, Manuel (SEO) Manuel Sala i Crehuet Patrícia Rodríguez
Sala, Ramon (SEO) Ramon Sala Eric Hall
Sala i Illa, Esteve Esteve Sala i Illa Silvia Segura
Sala i Pasqual, Francesc

(CdE I)

Francesc Sala i Pasqual Eric Hall
Salazar, Diego José de Diego José de Salazar Berta Coromina i Gloria Laforet
Salcedo, Julián Julián Salcedo Maria Molina, Alexandra Tylek, Alejandro Martínez
Sales, Mariano Mariano Sales Marc Sales i Marc Mariner
Sales, Simeó Simeó Sales Anna Fusté Labaila
Salsés, Josep Josep Salsés
Salvador i Fontanals, Jaume (MatC) Jaume Salvador i Fontanals Josep Forcada Valiente
Salvans, Agustí Lluís (TerC) Agustí Lluís Salvans Júlia Duran
Salvat, Francesc Francesc Salvat Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Sambeat, Perico Perico Sambeat
Sampere, Francesc Francesc Sampere Martí Badia Gragés
Sánchez-Gavagnach, Francesc de Paula Francesc de Paula Sánchez-Gavagnach
Sancho, Josep Josep Sancho Àlex Jáuregui
Sancho, Mariano Mariano Sancho
Sancho i Marraco, Josep Josep Sancho i Marraco
Sangenís, Silvestre (CdE I) Silvestre Sangenís Eric Hall
Sans i Salellas, Enric Enric Sans i Salellas Silvia Segura
Sans, Magí Magí Sans Aaron de la Fuente
Santa María, Agustín de Agustín de Santa María
Santiago i Espert, Joan Joan Santiago i Espert Enric Pellicer
Sanz, Baltasar Baltasar Sanz Marta Leal
Sanz, Francisco Francisco Sanz
Sanz Batista, Josefa Josefa Sanz Batista Nerea Casanellas Nuin
Sarasate, Pablo de Pablo de Sarasate Marina Matilla, Marina Nieto, Laura Panisello
Sardà, Félix Félix Sardà
Sariols i Porta, Joan Joan Sariols i Porta
Saurí i Vergés, Josep (CMar) Josep Saurí i Vergés Iván Marcos López
Says i Casadellà, Ferran Ferran Says i Casadellà Silvia Segura
Segarra i Colom, Josep Josep Segarra i Colom Fernando Sánchez-Pérez
Seguí, Antoni (GiC) Antoni Seguí Eric Hall
Selma, Miquel Miquel Selma
Sempere Esteve, Marcelino Marcelino Sempere Esteve Alba Flores i Arnau Pérez/ Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Serch, Ramon Ramon Serch
Serqueira de Lima, Juan Juan Serqueira de Lima Fernando Maldonado Parrales
Serra, Francesc (CMar) Francesc Serra
Serra i Bonal, Josep Josep Serra i Bonal
Serra i Rafart, Andreu Andreu Serra i Rafart Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Serra, Eudald Eudald Serra
Serra, Lluís Lluís Serra
Serrada, Isidre Isidre Serrada Núria Esteller Ebrí, Silvia Jiménez Fernández/ Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Serrano i Simeón, Josep Josep Serrano i Simeón Clara Rovira (22/23) i Claudia García (22/23)
Serrano, Pere Pere Serrano Anna Fernández i Aïda Martínez
Serrano, Pere (GiC) Pere Serrano Silvia Rincón
Serrat, Francesc (CdE I) Francesc Serrat Eric Hall
Serrat, Joan (SEO) Joan Serrat Silvia Rincón
Serratosa i Dalmau, Joaquim (CdE I) Joaquim Serratosa i Dalmau Marc Montané
Serrers, Josep (TerC) Josep Serres Jose David Martínez Esteban
Serribes, Josep Josep Serribes Maria Garcia Nicolàs
Servià, Joan (GiC) Joan Servià
Sierra, M. M. Sierra
Simó, A. A. Simó
Simó, Bartolomé Bartolomé Simó Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Simó, Rafael (MatC) Rafael Simó Biel Mayans, Gil Codina i Albert Font
Simón, Andrés Andrés Simón
Simón, Emilio Emilio Simón
Simon, Joan Joan Simon Pau Rivero (22-23)
Simó i Ramis, Llop (MatC) Llop Simó Biel Mayans, Gil Codina i Albert Font
Sitjà, Amadeu (CdE I) Amadeu Sitjà Eric Hall
Soca, Josep (SEO) Josep Soca Silvia Rincón
Socías i Mercader, Benvingut Benvingut Socías i Mercader
Sol, Josep Josep Sol
Solà, Antoni Antoni Solà
Solà, Jaume Jaume Solà
Soldevila, Pau (CdE I) Pau Soldevila Anca Margina
Soler, Antoni Antoni Soler
Soler, Benet Benet Soler Nil Franco
Soler, Esteve Esteve Soler
Soler, Francesc (GiC) Francesc Soler
Soler, Joan Joan Soler
Soler, Josep (SMI) Josep Soler i Guàrdia Carla Esteban
Soler, M. M. Soler Bet Gómez Carro i Josep Batlle 22/23
Soler i Diffent, Joan (TerC) Joan Soler i Diffent Gal·la Benito
Soler i Ramos, Antoni Antoni Soler i Ramos Daïna Mateu
Soler i Soler, Narcís Narcís Soler i Soler Iván Marcos López
Sor i Muntades, Ferran Ferran Sor i Muntades Clara Rovira Y Ariadna Gregori (22/23)
Soriano Fuertes, Indalecio Indalecio Soriano Fuertes Júlia Terrado Fernández (22-23)
Sorribes i Ruiz del Castillo, Josep Josep Sorribes i Ruiz del Castillo
Sorribes, L. L. Sorribes
Subies, Ignasi (SEO) Ignasi Subies Marta Solà
Subias, Jaume Jaume Subias
Subirachs i Ricart, Rafael (DMEH) Rafael Subirachs i Ricart Oscar Covisa Sepúlveda (22-23)
Sugrañes, Josep (DMEH) Josep Sugrañes Oscar Covisa Sepúlveda (22-23)
Sunyer, Raimon (DMEH) Raimon Sunyer Oscar Covisa Sepúlveda (22-23)
Suñé i Font, Antoni Antoni Suñé i Font Oriol de Haro Pareras, Iván Marcos López
Suñer, Ernest Josep Ramon (DMEH) Ernest Josep Ramon Suñer Odette Castro Rodríguez
Suñol i Gibert, P. P. Suñol i Gibert
Suñol, J. Salvador J. Salvador Suñol
Suriol i Juvé, Rogeli Rogeli Suriol i Juvé Rubén Fernández
Tafall Abad, Santiago Santiago Tafall Abad Adriana Díaz i Bernat Miranda
Tafalla, Pedro de Pedro de Tafalla Ion Goikoetxea
Tapiola i Gironella, Rafael (GiC) Rafael Tapiola i Gironella Silvia Rincón
Tarazona, Victoriano Victoriano Tarazona
Teixidor, Elíes Elíes Teixidor
Tello, Miguel Miguel Tello Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Terrades i Torrents, Josep (TerC) Josep Terrades i Torrents Astrid Badenas
Terraza, Ignasi Ignasi Terraza Clàudia Urbano, Borja Comino i Júlia Galobart
Terx, Narcís (GiC) Narcís Terx Jan Marc Barredo
Toldrà, Eduard Eduard Toldrà
Tolosa i Noguera, Joan Joan Tolosa i Noguera Sofía Pérez (22-21)
Tolosa, F. F. Tolosa
Tolosa, Nicolás de Nicolás de Tolosa Marina Viedma Font
Tomàs, Joan Joan Tomàs
Tomás, Juan Bautista Juan Bautista Tomás Ona Alonso, Carlota Franch i Laia Tornil
Tomàs, Ramon Ramon Tomàs Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Tomàs i Homs, Antoni Antoni Tomàs i Homs Naila De Swardt
Torelló, A. Antoni Torelló i Ros Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Torices, Alonso de Alonso de Torices Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Torra, Xavier Xavier Torra Joan Tarrats i Duran (21-22)

Pau Rivero (22-23)

Torrablanca, Josep Josep Torrablanca
Torre, Jeroni de la Jeroni de la Torre Carlos Segura i Ariadna Sánchez
Torrens Boqué, Eduard Eduard Torrens Boqué Pau Canal
Torrens i Busquets, Andreu Andreu Torrens i Busquets Marta Solà
Torres, Lluís (SMI) Lluís Torres Anca Margina
Torres Pérez, Eduardo Eduardo Torres Pérez
Torroba, Federico Federico Torroba
Tort, Joan Joan Tort
Tortell i Simó, Miquel Miquel Tortell i Simó Dolores Maria González
Tria, Bernat Bernat Tria Joan Pereira i Irene Sánchez
Trullol, Sebastià Sebastià Trullol Anna Blasco Garcia i Lucas Ripoll
Úbeda, Josep Maria Josep Maria Úbeda Olaia Brugada i Alex Martín
Ugarte Leturia, Alfonso Alfonso Ugarte Leturia Anna Fernández i Aïda Martínez
Urgellès i Granell, Antoni Antoni Urgellès i Granell
Uriarte, Begoña Begoña Uriarte Clàudia Masagué Recio
Uriarte, Manuel Manuel Uriarte Júlia Terrado Fernández (22-23)
Urteaga Iturrioz, Luis Luis Urteaga Iturrioz Fausto Murillo i Joaquim Ródenas
Usobiaga, Luis Luis Usobiaga Miguel Sánchez i Berta de Cabanyes
Valart , Valart
Valderrain, Ruperto Ruperto Valderrain
Valdés Goicoechea, Julio Julio Valdés Goicoechea Alex Castell i Laura Levy
Valdés, Marta Marta Valdés
Valdés Perlasia, Emili Emili Valdés Perlasia Clàudia Masagué Recio
Valentí, Pere Màrtir Pere Màrtir Valentí
Vallès, Francesc Francesc Vallès Jose Valderrama Cabañas
Vallespí i Pòlit, Joaquim Joaquim Vallespí i Pòlit
Vall-llosera, Lluís (GiC) Lluís Vall-llosera Jan Marc Barredo
Valls, Francesc Francesc Valls Daïna Mateu
Valls, Miguel Miguel Valls Ion Goikoetxea
Valls, Pere (CdE I) Pere Valls Marta Solà
Vancells i Barba, Maria Maria Vancells i Barba Pere Portero
Vancells i Vieta, Francesc Francesc Vancells i Vieta Lucas Ripoll Soler, Anna Blasco García
Vaqué, A. A. Vaqué Laura López i Miguel Ángel Targa
Vaquedano, José de José de Vaquedano Roc Vela
Vargas, Urbán de Urbán de Vargas Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Veana, Matías Juan de Matías Juan de Veana Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Vedruna i Minguella, Maria Dolors de Maria Dolors de Vedruna i Minguella Irene Augé i Maika Casalí
Vehils i Fuchs, Joaquim Joaquim Vehils i Fuchs Roger Ubach Riera
Vela Marqueta, Cayo Cayo Vela Marqueta Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Velaustegui, J. J. J. J. Velaustegui
Velazquez, Juan Juan Velazquez
Ventura i Llandrich, Benet Benet Ventura i Llandrich Roger Ubach Riera
Verdaguer, Honorat (GiC) Honorat Verdaguer Itxasne Zabalza y Hector Botija
Verdalet, Joan (SEO) Joan Verdalet Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Verge, Francesc Francesc Verge Paula Posada Loarte
Vergès i Gilabert, Jacint Jacint Vergès i Gilabert Tànit Lòpez i Irene Vives
Vergés, Miquel Miquel Vergés
Verguilla, Estanislao Estanislao Verguilla Daïna Mateu
Viada i Castellà, Lluís Lluís Viada i Castellà Rubén Fernández
Viader, Baldiri (CdE I) Baldiri Viader Alejandro Arribas
Viaplana, José José Viaplana
Vicens, Antoni Antoni Vicens Pilar Gastou i Antoni Llofriu
Vicente, Antoni Antoni Vicente Àlex Jáuregui
Vicente, Felip Felip Vicente
Victoria, Tomás Luis de Tomás Luis de Victoria Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Vidal i Roda, Joan Joan Vidal i Roda Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Vidal, Albert Albert Vidal Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Vidal, Ignasi (MatC) Ignasi Vidal Eric Hall
Vidal, Jaume (CdE I) Jaume Vidal Adrià Sánchez Gel
Vidal, Jaume Jaume Vidal Míriam Martin i Oriol Cervera
Vidal, Salvador Salvador Vidal
Vidal i Codina, Francesc Francesc Vidal i Codina Roger Ubach Riera, Caterina Cerdà, Jordi Clos
Vidal i Lax, Antoni Antoni Vidal i Lax Pere Portero
Vidaurreta, Antonio Antonio Vidaurreta Joanmi Fornas i Clàudia Fernández
Vilà, Joan Joan Vilà Anna Tafalla (22-23)
Vila de Forns, Celestí Celestí Vila de Forns Fanny Hébrand
Vilà i Domènech, Miquel Miquel Vilà i Domènech Jose Valderrama Cabañas
Vilà i Figueras, Jaume Jaume Vilà i Figueras Àngel Monasterio Garcia
Vilà i Figueras, Josep Josep Vilà i Figueras Àngel Monasterio Garcia
Vila i Firat, Narcís (GiC) Narcís Vila i Firat Jorge Ernesto Guarín Núñez
Vila, Benet (SMI) Benet Vila Josep Forcada Valiente
Vila, Jaume Jaume Vila Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Vila, Josep (MatC) Josep Vila David Díaz i Fernández
Vila, Pere Pere Vila Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Vila i Clariana, Josep Josep Vila i Clariana
Vilà i Gallego, Jordi Jordi Vilà i Gallego Roger Ubach Riera
Vilà i Mèlich, Jaume Jaume Vilà i Mèlich Àngel Monasterio Garcia
Vilà i Moragues, Dídac Dídac Vilà i Moragues Àngel Monasterio Garcia
Vilà i Priu, Diego Diego Vilà i Priu Àngel Monasterio Garcia
Viladomat, Joan Joan Viladomat Raquel Benavente
Vilalta, Emili Emili Vilalta
Vilanova, Joan (SMI) Joan Vilanova Anca Margina
Vilanova, Josep (SMI) Josep Vilanova Anca Margina
Vilanova, Ranieri Ranieri Vilanova Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Vilanova i Barrera, Ramon Ramon Vilanova i Barrera Míriam Martin i Oriol Cervera
Vilar, Jacint Jacint Vilar Tànit Lòpez i Irene Vives
Vilar, Josep Josep Maria Vilar i Torrens Anna Tafalla Requena (22-23)
Vilaseca, Julià Julià Vilaseca Clàudia Masagué Recio
Vilaseca, Ramon Ramon Vilaseca Marc Castilla i Marc Fité
Villaflor, Manuel de Manuel de Villaflor Sara García i Yelyzaveta Gayduck
Villalba Muñoz, Enrique Enrique Villalba Muñoz
Villalba Muñoz, Luis Luis Villalba Muñoz
Villalba Muñoz, Marcelino Marcelino Villalba Muñoz
Villalba Muñoz, Remedios Remedios Villalba Muñoz Clàudia Masagué Recio
Villar Jiménez, Manuel Manuel Villar Jiménez Nerea Casanellas Nuin
Vinyals, Francesc (SEO) Francesc Vinyals
Vinyals i Galí, Josep (TerC) Josep Vinyals i Galí
Vinyes, Agustí (SMI) Agustí Vinyes
Vinyeta, Josep Josep Vinyeta Fernando Sánchez-Pérez
Viñas Díaz, Josep Josep Viñas Díaz Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Viñas i Dordal, Marià Marià Viñas i Dordal
Viola i Valentí, Anselm Anselm Viola i Valentí Tabita Vicens i Jordi Ruiz
Viorda, Salvador Salvador Viorda Fernando Sánchez-Pérez
Virgili i Claret, Francesc Francesc Virgili i Claret Daniel Ruiz
Viudes Sevilla, José José Viudes Sevilla Adriana Díaz i Bernat Miranda
Viver i Pasqual, Matilde Matilde Viver i Pasqual Pere Portero
Vives i Roig, Amadeu Amadeu Vives i Roig Ariadna Serra Nicolàs (21-22)
Vives, Antoni Antoni Vives Clàudia Masagué Recio
Vives, Rafael (1) 372 Rafael Vives Tànit Lòpez i Irene Vives
Worsley, Clifton (Astort i Ribas) Clifton Worsley
Xaparrillo Xaparrillo Maria Garcia Nicolàs
Xarlan, Narcís Narcís Xarlan Fernando Sánchez-Pérez
Xaudiera, Antoni Antoni Xaudiera
Xifreu, Josep (CdE I) Josep Xifreu Pau Canal
Ximenes i Brufal, Antoni Antoni Ximenes i Brufal Roger Ubach Riera
Yñiguez, Buenaventura Buenaventura Yñiguez Fernando Maldonado Parrales
Zarzoso Zarzoso Joan Pereira i Irene Sánchez
Zorita (Çorita), Nicasi Nicasi Çorita Diego Galdón
Zubiaurre Urionabarrenechea, Valentín María Valentín María Zubiaurre Urionabarrenechea Gregori Amengual
Eduard Baixauli Morales Eduard Baixauli Morales Miquel Alcalde i Núria Adrover
Lluís Gàsser i Laguna Lluís Gàsser i Laguna
Marco Mezquida Marco Mezquida Clàudia Urbano, Borja Comino i Júlia Galobart
Rosquelles i Bagà, Jaume Jaume Rosquelles i Bagà Alba Lora i Pedro Pablo Polo
de Olagüe, Bartolomé Bartolomé de Olagüe Alba Lora i Pedro Pablo Polo
Orellana, Joaquin Joaquin Orellana Alba Lora i Pedro Pablo Polo
Olm i Plana, Marcel Marcel Olm i Plana Alba Lora i Pedro Pablo Polo
de Nueda i Llisiana, Daniel Daniel de Nueda i Llisiana Alba Lora i Pedro Pablo Polo

Calendari curs 2023/2024[modifica]

  • Divendres 6 d'octubre de 2023: Sessió de formació Wiki
  • Dilluns 30 d'octubre de 2023: entrega dels articles revisats
  • Divendres 1 de desembre de 2023: entrega dels articles elaborats

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]