Viquiprojecte:Viquiclàssics/Drama Grec

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiclàssics
Universitat Autònoma de Barcelona
Amb el suport de
Coordinació: Sebastià Giralt · Mentors: ÀlexHinojo i Marionaaragay


Benvinguts a la pàgina de l'assignatura Drama Grec dins del Viquiprojecte Viquiclàssics.

Plantejament i objectius[modifica]

L'objectiu del treball és millorar els continguts de Viquipèdia relacionats amb l'assignatura. Es tracta d'un treball que forma part d'un projecte ampli de divulgació científica, amb la seriositat i la responsabilitat que, per descomptat, aquesta tasca requereix.

Coordinadors[modifica]

El seguiment i tutela del treball el farà Marta Oller Guzmán, responsable del projecte. També us ajudarà la comunitat wiki. Aquesta darrera us anirà guiant durant el procés de realització per tal de corregir aspectes tècnics i d'edició de la pàgina wiki. Si teniu dubtes, contacteu amb la usuària Marionaaragay, mitjançant la seva pàgina de discussió.

Desenvolupament del treball[modifica]

El treball es redacta directament en línia. Cada participant haurà de triar un dels temes proposats en la llista que hi ha en aquesta mateixa pàgina, i crear i/o ampliar l'entrada corresponent a la Viquipèdia.

El termini per a fer-lo és el primer quadrimestre.

PASSOS
  1. Creeu-vos un compte d'usuari.
  2. Agafeu el contingut de la fitxa de lectura que heu preparat i amplieu l'article wiki relacionat amb la informació corresponent, afegint sempre les referències bibliogràfiques.
Redacció de l'article

Abans de començar a redactar-lo en llenguatge i format wiki, consulteu les normes d'edició a l'apartat superior "Ajuda i Documentació" o al següent enllaç:Viquipèdia:Ajuda. En aquest apartat trobareu les pautes per elaborar un article de qualitat.

És imprescindible donar les referències de la bibliografia i els recursos web utilitzats. Un model orientatiu pot ser l'article de Terenci.

Avaluació[modifica]

L'avaluació del treball respon als percentatges següents:

  • 33,3%: Adequació del treball a l’esquema proposat. Es tindrà en compte també que el text sigui correcte, precís, clar, rigorós i, per descomptat, sense cap error ortogràfic; els errors ortogràfics, de sintaxi, etc. podran arribar a descomptar un terç del total final.
  • 33,3'%': Cura en la introducció del text en format wiki / Referències / Enllaços / Idoneïtat de les imatges emprades.
  • 33,3'%': Tutories / seguiment del treball / Revisió del contingut final.

Llista d'articles proposats[modifica]

A continuació s'especifica la llista d'articles proposats per a crear i/o millorar. Agafeu el que més us agradi/interessi. Per saber quin article heu seleccionat, afegiu el vostre nom d'usuari a continuació de l'article.

Drama Grec[modifica]

Bibliografia[modifica]

Pendent d'omplir:

Calendari[modifica]

pendent d'actualitzar

Ajuda i documentació[modifica]