Viquiprojecte:Viquiestirada/Agost

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Agost - Esports

La Viquiestirada d'agost està centrada en ampliar entrades sobre esports. És una categoria força densa amb prop de 1.400 articles esborrany i múltiples subcategories per a cada esport. Per incrementar la qualitat del context sobre aquesta temàtica, us encoratgem a editar-ne amb prioritat aquells que tractin sobre aspectes de les diverses disciplines, regles i tècniques. Així doncs, si us plau abans d'ampliar biografies i equips de cara al concurs, centreu-vos en articles d'abast essencial. Un cop aquests articles estiguin amb una mida raonable, llavors llanceu-vos-hi amb les biografies per anar buidant categories!

Articles estàndard

A continuació trobareu dues llistes d'esborranys per ampliar, la primera és la total amb tots els articles inclosos, i la segona és una selecció dels més rellevants amb una eina específica per aquest concurs. S'atorguen 5 punts per cada esborrany que superi els 3.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 octets addicionals.

Llista completa dels esborranys d'esports  Eina amb els esborranys més importants

Articles de gamma extra

Se n'han seleccionat 30 d'acord amb presència en altres idiomes, nombre de visites i diversitat cultural i històrica. S'atorguen 35 punts directes només si s'amplien per sobre dels 10.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 caràcters addicionals.

Premi especial!

A banda dels 3 lots de llibres per als tres primers participants amb més punts, es sortejarà un altre lot de llibres i 2 entrades al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch entre els participants amb més de 60 punts. És cortesia d'aquesta institució museística i no es podrà acumular als premis estàndard del concurs!

Participants i classificació

Participant Articles Puntuació
Jaumellecha (discussió contribucions registre) Amazona (escacs), Natació sincronitzada, Peó (escacs) 7
Parouger 616 (discussió contribucions registre) Autogol, Natació sincronitzada, Gambet de rei, Porteria (futbol), Catenaccio, Estadi de San Mamés (2013), Pavelló esportiu, Estic, Cafe racer, Retransmissió d'esdeveniments esportius 1r premi 284
Ivan Avz F (discussió contribucions registre) Peó (escacs), Cavall (escacs), Torre (escacs), Gambet, Córner 79
Rocafera (discussió contribucions registre) Pista de bàsquet, Velòdrom 73
Sangifetge (discussió contribucions registre) Defensa Caro-Kann 0
Beusson (discussió contribucions registre) Esport eqüestre, Gran Premi de Bahrain del 2011, Esport extrem, Estadi El Sardinero, Raquetes de neu, Super Rugby 155