Viquiprojecte:Viquiestirada/Octubre

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Octubre - Dret

La Viquiestirada d'octubre està centrada en ampliar entrades sobre el dret i la jurisdicció. A l'inici del concurs d'octubre, presenta 121 articles esborranys referents a conceptes d'un rang molt divers, alguns dels quals molt bàsics i que són essencials per a la finalitat divulgativa i generalista de la Viquipèdia, mentre que altres són òptims per a complementar o contextualitzar coneixements o situacions específiques. Serem capaços de reduir aquesta xifra a zero en un sol mes?

Si us plau, recordeu no caure en biaixos geogràfics. Eviteu descriure la situació jurídica exclusiva de Catalunya o d'Espanya : el territori catalanoparlant abasta moltes altres àrees i estats i la Viquipèdia és una enciclopèdia generalista i global.

Articles estàndard[modifica]

A continuació trobareu dues llistes d'esborranys per ampliar, la primera és la total amb tots els articles inclosos, i la segona és una selecció dels més rellevants amb una eina específica per aquest concurs. S'atorguen 5 punts per cada esborrany que superi els 3.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 octets addicionals.
Llista completa dels esborranys de dret  Eina amb els esborranys més importants

Articles de gamma extra[modifica]

Se n'han seleccionat 30 d'acord amb presència en altres idiomes, nombre de visites i diversitat cultural i històrica. S'atorguen 35 punts directes només si s'amplien per sobre dels 10.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 caràcters addicionals.

Participants i classificació

Participant Articles Puntuació
Dragonfly137 (discussió contribucions registre) Dret ambiental 35
Parouger 616 (discussió contribucions registre) Federalisme fiscal, Apàtrida, Concordat, Moció de confiança, Absentisme, Llicència, Sobirania popular, Malversació, Xèrif, Visat, Basilica, Governador, Unió civil, Abanderament, Registre civil, Tractat comercial, Sistema jurídic 1r premi 359
Beusson (discussió contribucions registre) Amnistia, Tractat Antàrtic, Dret penal, Dret laboral, Sentència, Agressió sexual 275
Xavier Dengra (discussió contribucions registre) Prova diabòlica 0
Voraviu (discussió contribucions registre) Llei Helms-Burton 18