Viquiprojecte:Viquitrobada 2021/Beques i despeses

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
La pàgina de la Viquitrobada 2021 està en construcció i estem treballant en els aspectes logístics.
Despeses d'àpats i d'oci
Durant l'horari de la Viquitrobada Àpats fora de l'horari

Continental Breakfast.jpg

Durant l'horari d'ambdues jornades s'oferirà esmorzar a peu dret i dinar de manera gratuïta per a tots els assistents inscrits, cortesia d'Amical Wikimedia.


En tots els àpats es facilitaran opcions vegetarianes de qualitat per defecte.


Si teniu cap al·lèrgia, intolerància, preferència alimentària o prescripció mèdica, contacteu directament amb l'organització i farem tot allò possible per satisfer els vostres requeriments. En cas contrari i previ vistiplau de l'organització, se us reemborsarà l'import dels àpats.


Contacteu per prioritats i/o requisits alimentaris


Dinner Outside (3689588021).jpg

El dissabte a la nit és tradició de la comunitat viquipedista reunir-se en un sopar de germanor. Aquest sopar és totalment lliure i per compte individual, però us recomanem ser-hi i xerrar distesament amb la resta de companys.


Al llarg de la trobada es recomanaran diversos llocs de referència i activitats d'oci per a realitzar un cop finalitzades les dues jornades, que correran a compte de cada viquipedista.


Despeses i beques de transport

Amb l'objectiu que tots els viquipedistes puguin atendre l'acte independentment de la seva situació econòmica, l'acte és totalment gratuït i es pagaran les despeses de transports a tots els assistents que ho demanin. Per facilitar els pagaments, s'ha establert aquesta taula de despeses genèrica.

Països Catalans

Silueta dels Països Catalans.svg

Cost íntegre del bitllet d'anada i tornada en transport públic en classe turista.
Quilometratge a 0,17€/km des del municipi de residència segons Open Street Maps (màxim de 120€/vehicle anada i tornada).

Amical Wikimedia es compromet a becar únicament el trajecte dels 80 primers viquipedistes inscrits a la pàgina d'inscripcions en qualsevol de les tres primeres columnes i que realment assisteixin a les dues jornades de la Viquitrobada. A partir d'aquesta xifra, es cobrirà o no parcialment la despesa segons disponibilitat de fons o en cas que els assistents que haurien de ser coberts no facin acte de presència.

NO s'abonaran les despeses d'aparcament o peatges, que aniran a compte de cada viquipedista. Fomentem el transport públic, la mobilitat sostenible i els vehicles compartits.

Altres

More trains icon.png

L'equip organitzador avaluarà les sol·licituds cas per cas.


En qualsevol cas, se us demanarà que presenteu una proposta de transport raonada, sostenible, econòmica i amb la màxima antelació que us sigui possible.


Despeses i beques d'allotjament

A més a més de cobrir íntegrament el cost de transport, volem encoratjar l'assistència en ambdós dies de la Viquitrobada. Per aquest motiu, Amical Wikimedia també cobrirà les despeses d'allotjament de totes les persones que s'hagin inscrit a l'esdeveniment o ho hagin comunicat a l'equip organitzador. El reemborsament de les despeses es farà seguint el següent criteri segons l'origen dels viquipedistes:

Elna i rodalies
Per temes de logística i limitació de llits a la ciutat, no es cobriran les despeses d'allotjament als viquipedistes d'Elna i municipis de les rodalies.


Si creieu que la vostra circumstància ho requereix, però, contacteu l'equip organitzador.

Qualsevol altre territori
Es cobrirà l'import íntegre de tots els llits bloquejats per l'organització (sense esmorzar ni extres inclosos) a la pàgina d'allotjaments.

La resta d'opcions d'allotjament, a discreció de cada viquipedista, seran íntegrament becades amb un import màxim de 60€/habitació i nit (sense esmorzar ni extres inclosos). Si l'import de l'estada és superior, doncs, el viquipedista n'haurà de pagar la diferència.

Amical Wikimedia es compromet a becar com a mínim els 60 primers viquipedistes inscrits a la pàgina d'inscripcions en la columna "Ambdós dies" i que realment assisteixin a les dues jornades de la Viquitrobada, en ordre temporal de registre. A partir d'aquesta xifra, no es pot assegurar i es cobrirà la despesa d'allotjament segons disponibilitat de fons o en cas que els assistents que haurien de ser coberts no facin acte de presència a la Viquitrobada.


Pagament de beques: sistema de reemborsament

El sistema emprat, per facilitar la logística dels voluntaris que organitzen l'acte i reforçar la transparència d'Amical Wikimedia, serà a través del reemborsament de les despeses un cop hagueu fet el pagament i hagi acabat la Viquitrobada.

La sol·licitud de les beques de transport i d'allotjament només es podrà enviar per via telemàtica enviant un correu electrònic a l'organització. En aquest correu és obligatori adjuntar els tiquets dels bitllets de transport, així com el següent full de despeses degudament emplenat i signat en format PDF, escanejat o fotografia per poder justificar i abonar les despeses segons els requeriments legals i de transparència. Si us plau, eviteu enviar-lo en format .xls editable.

tresorer@wikimedia.cat
Només s’abonaran, per tancament d’any econòmic d’Amical Wikimedia, aquelles despeses que s’hagin enviat al correu del Tresorer abans del 28 de desembre.

El pagament es realitzarà amb un màxim d'un mes després que envieu la documentació requerida. Us preguem paciència, en tant que el Tresorer de l'organització és també un voluntari viquipedista.

En cas que la vostra situació econòmica requereixi un avançament extraordinari de les despeses, no ho dubteu i contacteu l'equip organitzador per assegurar que podeu participar de la Viquitobada sense cap impediment financer.