Viquiprojecte:Wiki Loves Folk

De Viquipèdia
Wiki Loves Folk Logo.svg

Wiki Loves Folk és un viquiconcurs fotogràfic de Festes d'interès turístic. Està obert a tot el món.

La primera edició va celebrar-se en 2016, a iniciativa de Wikimedia España. A Wikimedia Commons es poden vore les estadístiques d'aqueixa edició.

Per a 2017, el Museu Valencià d'Etnologia i Amical Wikimedia, se sumen a la convocatòria amb premis especials per a les Festes d'interés turístic del País Valencià.

El termini d'apujada de les imatges serà durant tot el mes d'abril i novembre de 2017.

Convocatòries temàtiques[modifica]

El concurs Wiki Loves Folk s'allarga durant molts mesos, ja que durant tot l'any hi ha festes. Per això, i com que totes les festes tenen una durada de dies o setmanes, des del Museu Valencià d'Etnologia s'han impulsat concursos temàtics amb premis extraordinaris. Les fotografies participants en estos concursos temàtics també participaran dins de la convocatòria general del concurs.

Wiki Loves Folk - festes valencianes[modifica]

Dins de la convocatòria general de Wiki Loves Folk hi ha una sèrie de premis específic per a les festes valencianes.

Estos premis, que entren dins de la convocatòria que Amical Wikimedia i el Museu Valencià d'Etnologia han preparat per a l'any 2017, hi trobem premis extraordinaris per a les millors fotografies de festes valencianes. Les festes que entren a concurs són les que apareixen en esta llista, on trobem les festes d'Interès Turístic Internacional, d'Interès turístic Nacional i també les d'Interès Autonòmic, Provincial o Local.

El formulari d'apujada de les fotografies es troba en este enllaç.