Viquiprojecte Discussió:CCCB/Mart

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Qualsevol missatge emès a l'espai d'aquest viquiprojecte rebrà resposta de viquipedistes amb aparença terrícola. Si teniu cap dubte sobre com participar al projecte, podeu codificar-lo com a pregunta en català iniciant un tema a l'esquerra.

Davidmasp (discussiócontribucions)

Hola, he vist que hi ha algunes pagines que tot i estar marcades en vermell existeixen en altres noms. Un exemple es el projecte melissa que he redirigit a la pagina que ja existia. Crec que la pagina de Mars Attacks! tmb existeix a la viquipedia.

Tenia pensat editar la pagina del Melissa i finalment ho he fet a la pagina que ja existia. No he fet massa edicio a la viquipedia o sigui que espero que s'adequi als volstres protocols normals.

Moltes gracies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fantàstic, @Davidmasp! Moltes gràcies, amb una llista de propostes llarga com aquesta era difícil quadrar alguns enllaços vermells. Bona feina millorant-ne l'article!

Si et cal res, només cal que ho preguntis i t'ajudem en tot allò que puguem. Un plaer veure un company biotecnòleg de la UAB per aquí. Salut i a reveure!

Davidmasp (discussiócontribucions)

Perfecte Xavi! Gracies per l'ajuda. Un plaer tmb veure't per aqui!

Salut!

Sguastevi (discussiócontribucions)

He creat pàgines com Harmakis Vallis i Auqakuh Vallis, però apareixen en vermell perquè a la viquipèdia cap de les dues porta "Vallis" al darrera... serien correctes aquests noms?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Sguastevi (discussiócontribucions)

Gràcies per la ràpida actualització, Xavier!

Kippelboy (discussiócontribucions)

Sou uns cracks! Gràcies per les correccions. Quan vaig fer la llista vaig intentar revisar-ho tot, però ja es veu que em vaig deixar uns quants. Gràcies per les correccions!

Bsckr (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fet! Ara Mariner Program redirigeix a automàticament a Programa Mariner @Bsckr, si bé ho esmenat també a la llista.

Per a propers cops, he habilitat un llapisset petit a cada taula que us permet d'editar els errors o canvis de nomenclatura de la llista. Error meu de no haver-lo posat de bon principi, així ara ja podeu fer via i corregir el que sigui necessari :)

Resposta a «Pagines existents»
Sguastevi (discussiócontribucions)

He començat a traduir l'article de l'anglès, Barsoom, però és molt llarg i tardaré dies (al ser traducció no sé com crear-lo i posar l'article amb plantilla "treballant-hi". Hi ha alguna manera que "blocar-lo" per no trepitjar la feina de ningú? Potser creant-lo amb la plantilla i a la traducció posar allò de /esborrany?

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

En principi si algú més l'intenta traduir (de l'anglès), li surt un avís dient que diu:

"Aquesta és una traducció en curs per Sguastevi. Assegureu-vos que us coordineu amb l'usuari que va traduir el contingut actual."

Tanmateix si algú l'intenta traduir d'un altre idioma, no surt aquest avís, així que potser seria bona idea posar algun avís en la graella del viquiprojecte (per exemple, pots posar entre parèntesi 'l'usuari - l'està traduint'). Igualment, la feina que hagis fet sempre es pot recuperar, en cas que algú acabés creant l'article en paral·lel

Sguastevi (discussiócontribucions)

Gràcies, Jordi! Les taules del viquiprojecte són plantilles i no les puc editar (i millor no tocar-ho), a veure si algú pot posar l'avís de part meva!

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Fet! Espero que quedi prou clar :)

Sguastevi (discussiócontribucions)

Hi queda!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Avui afegiré un botó per editar les subtaules en cas que sigui necessari. No són realment plantilles, sinó subpàgines per no sobrecarregar la pàgina principal; en codi es carreguen com a {{/Subpàgina}} :)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fet! Ara un llapisset petit a cada taula permet editar errors o canvis de nomenclatura dels articles. Disculpeu que no ho hagués fet des del principi, de vegades és difícil trobar l'equilibri entre el codi, l'estètica, la usabilitat i la senzillesa!

Resposta a «Barsoom»
Cap més tema anterior