Viquiprojecte Discussió:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya/Articles nous/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Articles nous

La idea seria mantenir en aquesta pàgina un repositori d'articles per crear. Jo no posaria els noms dels articles aquí, sinó que aquí hi posaria enllaços a llistes d'articles. Pau Cabot · Discussió 06:17, 1 maig 2007 (CEST)

com per exmeple enllaços a articles demanats, bàsic--barcelona 11:39, 1 maig 2007 (CEST)

Sí, però:
  • Aquí s'ha d'adaptar els articles demanats als coneixements i interessos dels estudiants, a la vegada que s'ha de mirar que el treball que faran produeixi el màxim profit possible a la viquipèdia. En cada apartat jo hi posaria una llista d'articles relacionats amb les assignatures i els temes locals, triats perquè siguin els articles que més falta ens fa que es crein o millorin de cada tema, i a continuació els enllaços a les categories, llistes, esborranys i tot això, sense triar tant, per que hi hagi material de sobres pels que vulguin aprofundir més o per quan s'acabin els articles triats un a un.
  • Els articles demanats a tots els usuaris als portals no sempre serveixen aquí com a primera opció. Per exemple, entre els primers articles que es demana al Viquiprojecte:anatomia hi ha Os llarg, Os curt, Os pla, Os irregular, Os pneumàtic, Os papiràci, Diàfisi, Epífisi i Metàfisi; de ben segur alguns estudiants de batxillerat podran (i voldran) aportar alguna cosa a aquests articles, però jo crec que primer valdria més que els convidem a ampliar columna vertebral, vèrtebra o sistema nerviós, que és més fàcil i ens fa més falta.--Pere prlpz 21:53, 2 maig 2007 (CEST)

Reanomenament de les seccions

He reanomenat la secció Oci per Entreteniment enllaçat a la Categoria:Entreteniment.

Trobo que s'hauria de sintonitzar, tot el posible, els temes curriculars d'educació i les categories de la viquipèdia. --Jordicollcosta (discussió) 13:46, 2 maig 2007 (CEST)

Illes Balears

La geografia de les illes balears (barris de palma,...) no sé si és objectiu d'aquest projecte. --Jordicollcosta (discussió) 14:35, 2 maig 2007 (CEST)

I perquè no? Qui ha posat uns límits temàtics al projecte? Que jo sàpiga, de moment, ningú. Pau Cabot · Discussió 19:21, 2 maig 2007 (CEST)
NO!, que jo sàpiga ningú ha posat uns límits temàtics al projecte. però continuo amb l'interrogant. --Jordicollcosta (discussió) 19:28, 2 maig 2007 (CEST)
Encara que haguem començat a fer aquestes pàgines moguts per la col·laboració amb el Departament, jo crec que haurien de servir per tots els estudiants i escoles que vulguin fer coses semblants. Potser per ara és més urgent que tinguem preparats els barris de Barcelona que els de Palma, però em sembla bé tenir les llistes preparades com si haguessin de venir estudiants de tot el domini de la lléngua, que poc o molt, també en venen. De fet, crec que s'haurien d'estructurar al voltant d'un portal estudiants que pugui quedar més enllà d'aquesta marató.--Pere prlpz 21:57, 2 maig 2007 (CEST)
la idea és que es quedin després com a usuaris "normals", pensem com facilitar-los la vida perquè s'enganxin, com han fet ja alguns estudiants pel seu compte --barcelona 22:15, 2 maig 2007 (CEST)

Viccionari

Una idea que va sorgir va ser la de dirigir els més petits cap al viccionari. Potser a primària no poden fer articles encilopèdics d'alguns temes en segons quins cursos, però sí que poden fer defincions i amb el seu llenguatge seur que són entenedores. A més a més el viccionari està molt deixadet, ens vindrien bé alguns profes entusiastes. Ho afegim? --barcelona 11:41, 4 maig 2007 (CEST)

Completament d'acord a afegir-ho. --Jordicollcosta (discussió) 11:56, 4 maig 2007 (CEST)
Completament d'acord, però s'hauria d'avisar a la taverna del viccionari per si els usuaris habituals tenen alguna cosa a dir-hi o a aportar-hi.--Pere prlpz 15:31, 4 maig 2007 (CEST)

Nivell i ciències de la salut

Si aquesta llista d'articles a crear o millorar va dirigida a estudiants de d'ESO i batxillerat, crec que el que els estem proposant a l'apartat Ciències de la salut té un nivell excessiu i molt poca relació amb els currículums que estudien. Ho trobaria molt adient si estessim parlant d'universitaris, però aquí més aviat pot desanimar algú de mirar-se la resta de la llista, i més perquè aquest apartat el tenim al principi.--Pere prlpz 15:31, 4 maig 2007 (CEST)

Ja no és al principi perquè li he donat un ordre que em sembla més lògic. Les propostes difícils són per exemple Ampliar els esborranys de medicina i Crear els següents articles demanats. --Pere prlpz 17:33, 4 maig 2007 (CEST)

Trasllat

Segons el que hem xerrat aquí, s'hauria de traslladar el contingut d'aquesta pàgina a Viquiprojecte:Estudiants/Sol·licitats (prèvia adaptació de format, clar). Pau Cabot · Discussió 19:32, 4 maig 2007 (CEST)

Diria que aquesta pàgina no s'ha de traslladar, sinó que Viquiprojecte:Estudiants/Sol·licitats ha de ser una cosa molt més curta (una llista d'articles), que al final tingui un link de l'estil de més articles demanats que enllaci cap aquí.--Pere prlpz 19:44, 4 maig 2007 (CEST)
Sí, això és el que volia dir jo quan xerrava d'adaptació de format. De totes maneres, aquesta pàgina necessita millorar molt estèticament (i potser dividir-se en unes quantes). Pau Cabot · Discussió 19:55, 4 maig 2007 (CEST)


millorar

hem de decidir si aquesta pàgina es fusiona o no amb la d'articles a millorar, perquè té molts enllaços blaus. Així com està no convida a escriure cap article. Podríem dividir la pàgina en seccions: a) assignatures (termes bàsics que no hi són) b) temes d'interès (el propi poble, temes juvenils, aficions, temes d'actualitat i tota la darrera part que inclou els demanats d'altres llengües, wantedpages i altres) --barcelona 18:22, 26 maig 2007 (CEST)