Viquiprojecte Discussió:El diumenge de les referències

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Enllaç al Viquiprojecte i a la setmana

7
Judesba (discussiócontribucions)

Hola! He afegit l'enllaç a la pàgina del Viquiprojecte en el nostre proto-arbre d'enllaços del nostre web. Considereu afegir a la pàgina l'enllaç a la setmana participant i canviar-lo també quan ho actualitzeu a la taverna i a la pàgina de coordinació de projectes. O si trobeu que hi ha un millor sistema, endavant. Jo hi he donat voltes i no he trobat cap alternativa més senzilla. També podríem tenir el registre per setmanes a la pàgina (com les plantilles inferiors amb les edicions d'un concurs). Com ho veieu? Massa feinada?

Judesba (discussiócontribucions)

Leptictidium, que vaig oblidadr-me d'avisar-te del missatge.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola! Hi ha alguna manera d'automatitzar-ho, el Viquiprojecte ja aporta molta burocràcia i si n'hi ha més és probable que sovint m'oblidi d'alguna cosa. :)

Judesba (discussiócontribucions)

Bon dia, Leptictidium. Doncs no sé... què se t'acut? Què creus que es pot fer per simplificar-ho tot? (Intento ajudar).

Leptictidium (discussiócontribucions)

Ni idea, com no fos crear un bot que se n'encarregui... Però això ja s'escapa de les meves minses habilitats de programació.

Leptictidium (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

Em sembla perfectíssim; gràcies. Faré el canvi dilluns! :-)

Resposta a «Enllaç al Viquiprojecte i a la setmana»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Segueixo ampliant l'abast del viquiprojecte.

Els articles amb {{FVA}} no hi haurien de sortir, també? No deixen de ser articles mancats de referències. L'únic problema d'incloure'ls és que alguns s'han d'esborrar més que referenciar, però amb la generositat amb que es posen les etiquetes hi ha molts articles amb FVA sense cap problema d'admissibilitat.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Sóc del parer que sí. La qüestió és com fer-ho tècnicament. Aquest migdia he intentat que els articles amb FVA pengin de la categoria general d'articles sense referències, però el @Paucabot: m'ha revertit adduint que "n'hi ha molts amb FVA que tenen referències".

Tot i que el Pau té raó, no crec que una cosa sigui incompatible amb l'altra: els articles sense referències sobre X continuen sent articles sense referències, simplement en són un cas més específic.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Una mica d'acord amb tots dos perquè de vegades pot convenir ajuntar les dues categories juntes i de vegades tenir-les per separat, però la solució és tenir una categoria general ("categoria:Articles amb problemes de referències"?) on posar-hi les altres. I de pas es pot decidir si les categories d'articles amb referències puntuals demanades i amb referències per millorar van aquí o si estan millor d'una altra manera.

I en el pitjor dels casos, estem parlant de categories de manteniment que existeixen només per motius pràctics. Si al final resulta que no hi ha cap combinació que no suposo un inconvenient per algú altre, es crea una ":categoria:Articles objecte del diumenge de les referencies" i s'hi posa les subcategories que convingui.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Per resoldre un FR, només cal fer una cerca a google i plantar les refs a l'article. En canvi, els FVA requereixen uns coneixements sobre consensos i un temps de gestió molt superior que els FR; s'han d'entendre bé, potser has de parlar amb l'editor principal o amb l'editor que va afegir la plantilla, interpretar si s'ha de portar a votació per esborrar o inclús plantejar la supressió directa, etc.

Poso un exemple: perquè Masà té la plantilla FVA?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ningú parla de fusionar les dues categories perquè no és el mateix problema. Ara bé, no crec que hi hagi tanta diferència a l'hora de resoldre'l perquè si trobes fonts fiables que donen cobertura al tema i les poses a l'article ja pots treure FVA.

Casos límit a discutir n'hi ha tant amb FR com amb FVA. Entenc que el problema que ha vist qui ha marcat Masà és que el gènesi no en fa una cobertura gaire significativa. Si només trobes això, igual que si només trobes una frase curta sobre una masia a la GEC, treure la plantilla és agosarat, tant si és FVA en un article curt com si és FR en un article llarg.

Però casos fàcils de FVA n'hi ha molts, i com més lliberalment s'escampa la plantilla més n'hi ha de fàcils.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Doncs em sembla bé això de crear la «Categoria:Articles objecte del Diumenge de les referencies».

Resposta a «FVA»

Categoria:Articles amb referències puntuals demanades

5
Pere prlpz (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

A més d'això que dius, caldria reorganitzar les categories de manteniment perquè tant els articles FR com els CC pengessin d'una mateixa categoria, però no em sembla pas malament això que proposes. Diumenge que ve ho proposo als participants.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Reorganitzar les categories ho anava a proposar, però hi he caigut que pel PetsCan no cal perquè s'hi poden posar dues categories. Aleshores suposo que depèn de l'ús els usuaris facin d'aquestes categories.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Però si al Petscan hi poses dues categories, s'ho pren com a expressió AND, no com a expressió OR, no? És a dir, que només ens mostraria els articles que tinguessin tant FR com CC.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A sota de la caixa on poses les categories hi ha les opcions "Subconjunt" i "Unió". La primera (que és la que surt per defecte) és un AND i la segona un OR, però ara hi caic que això no serviria pel diumenge perquè s'ha de fer un AND amb la categoria de la setmana, i crec que no hi ha manera de fer (A OR B) AND C.

O sigui, crec que tens raó que cal la categoria conjunta.

Resposta a «Categoria:Articles amb referències puntuals demanades»
Cap més tema anterior