Viquiprojecte Discussió:ViquiPAU 2021

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Willy31igd (discussiócontribucions)

Trobo que seria millor separar algunes assignatures perquè així ens donem més marge de creació d'articles. Per exemple: grec i llatí tenen molta matèria. D'ambdues l'any passat només es va tractar l'apartat de llengua, però hi ha una part de cultura (literatura, història, llatinismes, ciutats, lectures obligatòries...) que no es va tenir en compte. Crec que si les separem ens pot ser millor per fer més articles. D'altra banda, he creat literatures catalana i castellana: a les de la fase general (català i castellà) s'hi va contemplar (molta) literatura. Crec que seria millor que les de la fase general s'haurien de limitar al temari general (llengua i lectures obligatòries) i traslladar la literatura a les específiques. També seria bo separar física i química, economia de l'empresa i geografia, història de l'art i de la filosofia, biologia i ciències de la terra, anàlisi musical i dibuix artístic...

Willy31igd (discussiócontribucions)

Comentari Grec crec que sí que s'hauria de separar tant sí com no perquè s'inclou a les comunes i no ho és.

Medol (discussiócontribucions)

La idea era agrupar assignatures per simplificar-ho i limitar els conceptes, però si ho veus clar, per mi endavant. En qualsevol cas, més que ampliar el número de llistes, sobretot mirem de prioritzar que hi hagi tots els conceptes abans de dissabte, que és quan comença en concurs.

Willy31igd (discussiócontribucions)

D'acord, m'hi poso! Entre avui i demà ho faig.

Medol (discussiócontribucions)

Resten només les llistes de tres assignatures, aviam si ho podem enllestir avui. No facis cas del fet que manquin assignatures o que no es diguin exactament igual, ja que per fer la selecció s'han tingut en compte els temaris de les proves d'accés a la universitat tots els territoris de parla catalana. Algunes assignatures només es fan en alguns territoris, però amb la selecció actual penso que hi ha un equilibri.

Willy31igd (discussiócontribucions)

Gràcies per la feinada, @Medol! Vaig estar tafanejant i hi vaig posar temari de les Illes Balears. El del País Valencià no el vaig trobar.

Medol (discussiócontribucions)
Willy31igd (discussiócontribucions)

I tant! A partir de demà m'hi poso! Enguany he estat força inactiu (segon de batxillerat...), preparar el concurs de les PAU és la millor excusa per a tornar a editar la Viquipèdia!

Resposta a «Assignatures»
Willy31igd (discussiócontribucions)
AlbertRA (discussiócontribucions)

Diria que ara per ara no rutlla ;)

Townie (discussiócontribucions)

Fa no massa va caure Toolforge i sembla que el Threepbot no se n'ha recuperat. M'ho miro tan aviat com sigui possible!

Townie (discussiócontribucions)

Em sembla que ja veig el problema. El codi peta per culpa del concurs dels 10.000, encara que hagi bloquejat el bot en aquesta pàgina. Faig ping a @Medol, Sorenike:

Sorenike (discussiócontribucions)

Ei, veig que ja funciona el bot de recompte. Al final tot bé, @Townie? Moltes gràcies per la feina! :)

Townie (discussiócontribucions)

Al final he canviat el prefix a detectar, i la pàgina que llegeix el Threepbot és aquesta. Ja aniré traslladant manualment els resultats un cop per dia, o així.

Sorenike (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!!!! :)

Resposta a «Bot del recompte de punts»
Cap més tema anterior