Viquipèdia Discussió:VII Viquimarató de la Llengua Catalana

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. Aquesta marató em sembla una magnífica iniciativa i ha tengut una participació envejable.

El problema, al meu entendre, és que algunes de les propostes d'articles per crear que s'han fet no tenien l'admissibilitat gaire clara i estam redirigint totes aquestes persones que han vengut a col·laborar cap a escriure articles que potser s'hauran d'acabar esborrant com Javier Giralt Latorre, Maria Teresa Moret Oliver, Albert Aragonés i Salvat o Jordi Suïls i Subirà.

No és la primera vegada que passa això en una viquimarató. Es seleccionen professionals que fan la seva feina (siguin traductors, dobladors o filòlegs) i s'espera que siguin admissibles. Quan es fan aquestes llistes, ens n'hauríem d'assegurar que no hi ha cap dubte sobre la seva admissibilitat i que entre la comunitat hi ha consens sobre la seva admissibilitat. No ens podem arriscar a proposar articles a novells si no hi ha evidències que qualque font fiable n'hagi parlat de manera significativa. No els podem deixar als peus dels cavalls.

En aquesta marató, veig que s'ha fet l'esforç de posar a la vora de cada proposta una bibliografia de cada filòleg, però, pel que he pogut veure, ningú no ha revisat si amb el que hi ha allà és suficient per fer-ne un article. La majoria d'enllaços que hi ha en aquests pdfs són d'obres del biografiat i no que parlen del biografiat.

De cara al futur, propòs mirar d'evitar aquests articles de persones que, almanco, són controvertits i fer més articles de fons com Filologia catalana, Gramàtica diacrònica, Anàlisi literària, Filologia catalana a les Illes Balears, Català a Internet, Llei de Normalització Lingüística de les Illes Balears, Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, Programari en català, Programari lliure en català, Sistemes operatius en català, Català a les TIC, Ensenyament en català a les Illes Balears, etc.

Tiputini (discussiócontribucions)

Les viquimaratons centrades en biografies son difícils de gestionar i a més si els editors i editores son novelles. En aquests cas concret, tot i ser coordinadora, no vaig revisar les propostes i per tant me'n sento responsable, sobretot per la feinada que queda al darrere per a qui revisa i neteja el contingut. Gràcies pel comentari.

Resposta a «Propostes d'articles»
Teresa Sala (discussiócontribucions)

Hola! He creat la pàgina de Roser Ripollés de la Fragua ,i al voler publicar, de seguida que havia començat, ha sortit un requadre avisant de violació de drets d'autor, perquè havia copiat el text d'una pàgina web, a partir del qual volia treballar, redactar diferent i ampliar. He anat modificant la pàgina i segueix sortint aquest avís, no sé què he de fer.

Gràcies!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Segueix modificant-la i quan estigui enllestida la feina, avises en aquesta mateixa pàgina a @Medol que és l'administrador que ha posat el missatge i que ho treurà quan vegi que ja està corregit.

Teresa Sala (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies.

Resposta a «Pàgina creada Roser Ripollés»
Rfatsini76 (discussiócontribucions)

Hola,

Estan disponibles ja els dos vídeos tutorials que s'havien de crear?

Gràcies

Lluis tgn (discussiócontribucions)
Rfatsini76 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, Lluís!

Resposta a «vídeos tutorials»
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Una consulta vostra aquí pot resultar útil a altres participants.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bones, m'agradaria participar en aquesta viquimarató però no tindré molt de temps. hauré d'estar un pèl absent de la viquipèdia. seguiré tot i així el fil amb molt de deteniment. en cas que calgués ajuda extra demaneu.@Culturaactiva

Anna de cal Prat (discussiócontribucions)

Enhorabona


per la idea i l'organització! De quin idioma a quin idioma cal traduir l'entrada de l'Stegmann?~~~~

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola Anna, si entres a l'article de Tilbert Dídac Stegmann i guaites a la barra esquerra, a la part inferior, hi ha una llista d'idiomes. Actualment només està en castellà però t'animem a traduir-ho a l'idioma que prefereixis. Tingues present que cada comunitat idiomàtica de la Viquipèdia funciona de manera autònoma i per tant poden haver-hi criteris diferents per als nouvinguts. Per exemple a la versió anglesa no publiquen els articles a l'espai principal sinó en una pàgina de proves de l'usuari fins que algun altre editor valida l'article.

Resposta a «El teu dubte aquí»
Cap més tema anterior