WWE SmackDown vs. Raw 2009

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Caràtula del joc.

WWE SmackDown vs. Raw 2009 és un videojoc en desenvolupament de lluita lliure professional per a les consoles PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 i Wii i les consoles portàtils PSP i Nintendo DS per THQ i YUKE. Aquest va sortir a la venda el dia 9 de novembre del 2008 els Estats Units.

Aquest joc està basat en la promoció de lluita lliure professional World Wrestling Entertainment (WWE). A més és el successor de WWE SmackDown vs. Raw 2008.

Característiques[modifica | modifica el codi]

Aquest joc mantindrà els estils de lluita estrenats en el joc WWE SmackDown vs. Raw 2008. A més contarà amb una millora dels combats d'equip, agregant moviments especials (finishers) en parelles, creant més combinacions d'equip i donant la possibilitat de donar un "Hot Tag". A més, un equip podrà entrar junt al modo Història o "Season".

En aquest joc debutarà un nou mode anomenat Create a Finisher, amb el qual podràs personalitzar la teva pròpia rematada.

En les versions de Xbox 360 i PlayStation 3, debutarà el sistema de contingut descargable, tals com superestrellas, llegendes, escenaris, vestits alternatius, música, moviments i altres. En la versió de Nintendo Wii les entrades dels lluitadors seran interactives. La revista oficial de PlayStation revelà que aquest serà el primer joc de lluita a tenir l'"Inferno Match" (tipus de lluita característica del lluitador Kane, que consisteix en lluitar envoltat de flames de foc, i on perd el lluitador que pren contacte amb el foc).

Segons la página oficial, el videojoc tindra un roster de 63 lluitadors, les llegendes no han sigut confirmades. Al Octubre es filtra un suposat roster, pero ni THQ, ni IGN no l' han confirmat, encara que semble que es real, el suposat roster és el següent :

Roster[modifica | modifica el codi]

Els següents personatges van ser confirmats pel joc, els personatges marcats amb *, s'hauran de desbloquejar i els marcats amb d, s' hauran de descargar :

RAW[modifica | modifica el codi]

SmackDown![modifica | modifica el codi]

ECW[modifica | modifica el codi]

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]