WeTransfer

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de lloc webWeTransfer
URLhttp://wetransfer.com/ Modifica el valor a Wikidata
Tipusservei d'allotjament de fitxers i lloc web Modifica el valor a Wikidata
CreadorNalden i Bas Beerens Modifica el valor a Wikidata
Llançament2009 Modifica el valor a Wikidata
SeuAmsterdam Modifica el valor a Wikidata
EstatPaïsos Baixos Modifica el valor a Wikidata
Rànquing Alexa240 (30 novembre 2017) Modifica el valor a Wikidata
Facebook: wetransfer Twitter (X): WeTransfer Instagram: wetransfer Youtube: UCFHZRaJORf-Pffh2rnF8WaQ Modifica el valor a Wikidata

WeTransfer és un servei d'allotjament de fitxers. L'empresa fou fundada a Amsterdam per Bas Beerens and Nalden tenint com a objectius la simplicitat d'ús i el disseny acurat.[1][2][3] Financerament és autosuficient. El model de negoci del servei es basa en la projecció de fons de pantalla publicitaris com a font de finançament i en la comercialització del servei Plus, que permet personalitzar el fons pantalla que veurà l'usuari receptor.

Funcionalitat[modifica]

Versió gratuïta[modifica]

We Transfer Free és un servei multi arxiu i multi format amb una versió gratuïta, que ofereix (sense necessitat de registre) fins a dos gigabytes per enviament contenint qualsevol tipus d'arxius (documents, fotos, música, presentacions de video, etc.) i ser compartit a un màxim de 20 destinataris a través del correu electrònic. Hi ha l'opció de afegir un missatge opcional. Un cop transferim els fitxers, es pujaran des del nostre ordinador personal als servidors de WeTransfer, i un cop enviats, rebrem un correu de confirmació. També rebrem un mail de confirmació de descàrrega quan cada usuari descarregui el contingut enviat.[4] En aquesta modalitat els fitxers estan disponibles per a descàrrega durant 14 dies.[5] No hi ha cap límit d'ús del servei.

WeTransfer Pro[modifica]

Des del 2019 el servei ofereix als usuaris una alternativa a "We Transfer Plus" la nova opció d'ús de l'aplicació s'anomena We Transfer Pro. Aquesta nova possibilitat que ofereix l'aplicació permet enviar els documents escollits fins a 50 persones al mateix temps. El conjunt d'aquests documents poden arribar a representar 20 GB per missatge, per tant, augmenta el volum d'imatges i vídeos a compartir. Un altre avantatge és que per ser usuari Pro es poden emmagatzemar fins a 1TB, és a dir, es poden guardar els documents audiovisuals que es volen enviar, per fer-ho en un altre moment.[6]

We Transfer Pro permet decidir quin serà el nom del URL a enviar i dissenyar el perfil del propi compte. Es pot dissenyar afegint un fons de pantalla, que té com a finalitat representar amb la imatge l'empresa que representa o per donar a conèixer als receptors o emissors una primera impressió sobre un mateix.

Seguretat[modifica]

La seguretat del servei és alta, ja que quan es fa una transferència de fitxers, s'utilitza una tècnica d'encriptació que fa que només es pugui accedir als fitxers només des del correu del remitent i els destinataris de les transferències.[4]

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. Nathan Eddy. «BYOD Policies Unimportant to Generation Y: Fortinet». eWeek.com, 22-10-2013.[Enllaç no actiu]
  2. «Nalden». The Next Speaker.
  3. Eva Oude Elferink. «Nalden: ‘Door het design van We Transferdurven mensen het te gebruiken'». Volkskrant.nl, 21-10-2013.
  4. 4,0 4,1 «Envía gratis y sin registro archivos de hasta 2 Gb con We Transfer | ServiNetwork España». blog.deservidores.com. [Consulta: 5 octubre 2016].
  5. «Inviare file pesanti: quail programmi usare?». Business & Tech, 24-10-2013. Arxivat de l'original el 2013-10-24. [Consulta: 10 novembre 2013].
  6. «What does WeTransfer Pro offer me?» (en anglès americà). Arxivat de l'original el 2019-11-11. [Consulta: 11 novembre 2019].

Enllaços externs[modifica]