Xing Cai

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula personatgeXing Cai
Tipus personatge humà de ficció
Context
Present a l'obra Dynasty Warriors
Dades personals
Sexe dona
Modifica dades a Wikidata

Xing Cai (Sei Sai, 星彩) és un personatge de ficció que apareix en la saga de videojocs Dynasty Warriors de Koei. El seu disseny es basa en les dues esposes de l'emperador de Shu Han Liu Shan, ambdues eren filles de Zhang Fei.

Ella és el segon personatge femení en el planter de Shu Han després de Yue Ying. El seu nom s'inspira en la idea d'ella essent "l'estrella que il·lumina el camí per Shu"; significant xing (estrella) i cai (glòria). En pren el lloc del seu pare després de la seva mort i apareix com un personatge no jugable només en les dues últimes batalles en les quals està involucrat Shu Han (la Batalla de Baidicheng i la Batalla de les Planúries Wuzhang). Ella té una relació ambigua i platònica amb el seu company d'exèrcit Guan Ping. En la història, la filla major de Zhang Fei es casa amb el nou emperador de Shu Han, Liu Shan, i li resta fidel fins a la seva mort. Xing Cai intenta una última resistència per Shu Han en les batalles finals del joc, juntament amb Jiang Wei, després de la mort de Zhuge Liang. Xing Cai és mostrada amb personalitat tranquil·la i reservada, encara que sovint es descriu també de ser obedient i tenaç. Ella mostra poca emoció, amb tot, un poc més en la versió original japonesa dels jocs on apareix.

Xing Cai brandeix una arma semblant a un forc, però amb només dues dents, així com un escut. El seu estil de lluita es compon principalment de perforació orientada al duel-en lloc d'atacs d'abastament de multituds. El seu atac Musou la manté immòbil, i mentre ella roman immòbil va gronxant davant seu el forc d'esquerra a dreta. El seu forc de batalla anomenat "Ambition" (Ambició).

Xing Cai també va aparèixer en Warriors Orochi. En ell, ella, Shimazu Yoshihiro, i Zuo Ci rescaten a Zhao Yun, que està sent mantingut en captivitat al Castell Ueda. Xing i Yoshihiro després si uneixen a la facció de Shu Han.

Xing Cai apareix en la portada del videojoc de PlayStation Portable, Dynasty Warriors Vol. 2. Ella és un dels set personatges de planters anteriors llevats de Dynasty Warriors 6, però és breument esmentada en el Mode Musou de Lü Bu com "la filla de Zhang Fei". Va ser suprimida del planter per raons desconegudes, però recuperada en la seqüela de Dynasty Warriors 7.

Vegeu també[modifica]