École Belge de Kigali

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióÉcole Belge de Kigali
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusescola Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1965
Governança corporativa
Seu

Lloc webebkrw.org Modifica el valor a Wikidata
Facebook: ecolebelgekigali Modifica el valor a Wikidata
Localització geogràfica
Map

L'École Belge de Kigali (EBK) és una escola de currículum belga a Kigali, Ruanda. L'escola, des de llar d'infants a secundària, té fills d'expatriats i de ruandesos. Forma part de l'Associació d'Escoles de Programa Belga a l'Estranger (AEBE).

Des d'abril de 2010, entre els estudiants hi ha fills de ministres del governa i de ruandesos que no han enviat els seus fills a l'estranger per estudiar. A partir del mateix mes, el fill del primer ministre de Ruanda i els fills del Ministre de Defensa van anar a l'escola.[1]

Referències[modifica]

  1. "Rwanda : un boom économique à consonance anglophone Arxivat 2015-05-18 a Wayback Machine." (). Le Soir. 22 abril 2010. Consultat el 2 març 2013. "le centre culturel français en complet abandon depuis 16 ans va être rénové et remis en service, l'école française va redémarrer avec un cycle complet d'études primaires et secondaires et va venir dangereusement concurrencer l'école à programmes belges de Kigali (EBK) qui accueille actuellement, au fondamental et au secondaire, les enfants des expatriés mais aussi les enfants des ministres et cadres Rwandais qui ne les ont pas envoyés étudier à l'étranger (le fils du Premier Ministre, les enfants du Ministre de la Défense, d'autres encore… sont à l'Ecole Belge)."

Enllaços externs[modifica]