A través del mar

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaA través del mar
Fitxa
DireccióMarçal Forés Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProductoraNetflix i Nostromo Pictures Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEspanya Modifica el valor a Wikidata
Estrena2023 Modifica el valor a Wikidata
Durada109 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
RodatgeBarcelona i Begur Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gèneredrama i pel·lícula basada en una novel·la Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt21245882 Letterboxd: through-my-window-across-the-sea TMDB.org: 988078 Modifica el valor a Wikidata

A través del mar és una pel·lícula espanyola de 2023, dirigida per Marçal Forés i escrita per Ariana Godoy. La pel·lícula és una seqüela d'A través de mi ventana (2022), inspirada en els personatges de la trilogia escrita per Godoy. Igual que el primer lliurament, és protagonitzada per Clara Galle i Julio Peña Fernández.

La cinta es va estrenar en la plataforma de Netflix el 23 de juny de 2023.

Sinopsi[modifica]

L'Ares (Julio Peña Fernández) ha anat a estudiar a Estocolm, i ell i la Raquel (Clara Galle) estan mantenint una relació a distància, la qual cosa suposa un major desafiament del qual ells havien imaginat. Quan arriba l'estiu i es retroben, el període de separació i les noves persones que han conegut en aquest temps faran que el que creien segur comenci a trontollar-se.

Repartiment[modifica]

Producció[modifica]

Després de l'èxit de reproduccions d'A través de mi ventana, Netflix va confirmar el 15 de febrer de 2022 que la pel·lícula s'havia renovat per a una segona i tercera entrega.[1] El rodatge va començar el 4 d'abril de 2022 a Catalunya. Durant aquest mateix mes es va confirmar A través del mar com a títol oficial per a la segona part.[2] Entre els actors que tornen del primer lliurament es troben Clara Galle i Julio Peña Fernández repetint els seus personatges al costat d'Hugo Arbués, Eric Masip, Natalia Azahara, Guillermo Lasheras i Emilia Lazo. A mès, s'inclouen en el repartiment nous actors com Andrea Chaparro, Iván Lapadula i Carla Tous.[3]

Referències[modifica]