Auggie Pullman

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeAuggie Pullman
TipusPersonatge humà de ficció
Creat perRaquel J. Palacio
Interpretat perJacob Tremblay
Dades
Nom curtAuggie, Auggie Doggie, Little Dude
GènereHome
OcupacióEstudiant a Beecher Prep
Edat10 anys
Família
FamíliaFamília Pullman
MareIsabel Pullman
PareNate Pullman
GermansOlivia Pullman
Altres
AmicsJack Will, Summer Dawson, Christopher Blake i Charlotte
RivalsJulian

Auggie Matthew Pullman, també conegut com a Auggie Pullman és el personatge principal de la pel·lícula Wonder, la qual està basada en una sèrie de llibres de l'autora, Raquel J. Palacio.

Auggie és nascut a North River Heights, New York.

És una persona forta i lluitadora, ja que va néixer amb una deformació facial, i ha hagut de suportar moltes operacions per facilitar-li la vida.[1]

Llibres[modifica]

El primer llibre publicat de la sèrie, es va estrenar l'any 2012 amb el títol de “Wonder, la leccion de August”. L'autora va decidir continuar publicant llibres de la mateixa sèrie però endinsant-se més en la vida de la gent que envolta a l'Auggie. Així que va treure el següent llibre titulat “Wonder, la historia de Julian”[2] el quan parla sobre la vida del personatge Julian què és un noi de la classe que tracta malament a l'Auggie. Aquest cop, la història no és narrada des del punt de vista de l'August sinó des del punt de vista d'en Julian. Ell no és una mala persona com descriu en el primer llibre. És la narració que faltava en el llibre “Wonder, la leccion de August” ja que en aquest, el descriuen diferents persones com, el Jack Will, la Summer o la seva germana Via. Així que va decidir continuar-ho amb els ulls d'en Julian.

Després va treure el llibre “Wonder, el juego de Christopher”.[2] És explicat des del punt de vista del Christopher. Va ser el seu millor amic des que eren ben petits fins que es va canviar de casa. Va assistir a totes les seves operacions i li va donar suport i ànims. Han compartit molts bons moments com quan veien junts la “La Guerra de les Galàxies” o quan s'imaginaven que viatjaven a Plutó. Però des de llavors han passat moltes coses i han après que una veritable amistat necessita molts esforços.

I per acabar el de “Wonder, Charlotte tiene la palabra”.[2] És una història diferent ja que és explicada a través dels ulls d'una noia. La Charlotte, la noia la qual el director va escollir per acompanyar i ajudar a l'Auggie els primers dies de curs. És una noia intel·ligent i amable que lluita per la seva posició i ser acceptada en un dels grups més populars de l'escola.

Referències[modifica]

  1. «Son Tus Hijos | Escuela de Familias - WONDER». Arxivat de l'original el 2019-11-04. [Consulta: 5 novembre 2019].
  2. 2,0 2,1 2,2 «El éxito de 'Wonder'» (en castellà), 22-02-2016. [Consulta: 5 novembre 2019].