Vés al contingut

Cal Maurici (Sant Llorenç Savall)

Infotaula edifici
Infotaula edifici
Cal Maurici
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
Construcció1910 Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióInici del segle xx
Característiques
Estil arquitectònicModernisme
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaSant Llorenç Savall (Vallès Occidental) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióAv. Catalunya, 56. Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental)
Map
 41° 40′ 41″ N, 2° 03′ 28″ E / 41.678171°N,2.05765°E / 41.678171; 2.05765
Bé integrant del patrimoni cultural català
Id. IPAC27955 Modifica el valor a Wikidata

Cal Maurici és un edifici modernista del municipi de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental) que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És un habitatge unifamiliar d'estil modernista que consta de planta baixa, un pis i terrassa. La façana presenta una distribució simètrica, marcant l'eix de simetria la porta d'entrada, una finestra al primer pis i un relleu a la balustrada que tanca la terrassa. A la planta baixa hi ha, a banda i banda de la porta, una finestra doble. Al segon pis s'obren tres portes a una gran balconada; aquestes portes estan decorades amb una motllura que imita carreus de pedra. La façana està rematada per una balustrada de pedra decorada amb motius geomètrics; la terrassa superior té un ràfec de gran volada que està sustentat per unes mènsules decorades amb caps femenins. El mur és arrebossat i mostra decoració floral en relleu combinada amb la policromia de petites tessel·les de ceràmica col·locades per sobre de les finestres.[1]

Referències[modifica]

  1. «Cal Maurici». Inventari del Patrimoni Arquitectònic. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 27 gener 2016].