Vés al contingut

Categoria Discussió:Mitocondri

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En anglès la Categoria està en plural i l'article en singular. A mitochondrion (plural mitochondria). Tant costa mirar altres fonts ??? --en Capgròs 10:58, 1 nov 2007 (CET)

El xinès està en singular (cola?) això no demostra res, ja que la Viquipèdia en català té la seva pròpia manera de procedir. El per què de què aquest és el nom correcte de la categoria l'he explicat a a la discussió de la categoria mitocondris. Evolució 11:18, 1 nov 2007 (CET)[respon]
si hi ha discussió no es pot esborrar, trec el cartellet --barcelona 11:20, 1 nov 2007 (CET)[respon]

Llavors es pot crear la categoria orgànul en singular... tot i que no sembla sensat. Conceptualment la categoria mitocondris pot estar així, en plural, englobant el que ara engloba (o englobava). No és estrany que les classificacions taxonòmiques estiguin en plural tot i tenir un única espècie representant... La categoria mitocondris simplifica la classificació: pot contenir tots els articles relacionats amb "el mitocondri", (la seva anatomia, etc) i els mitocondris (diferents tipus, haplogrups, etc). Però tan se val, que em sembla que quan et convé surts amb l'humor absurd.--en Capgròs 21:13, 11 nov 2007 (CET)