Categoria Discussió:Superherois de Marvel

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, sóc el qui va crear la categoria, Personatges de Marvel.

La idea era crear la de Personatges de Marvel, primer i la de Personatges de DC desprès. Dins la categoria Personatges, hi a la de Personatges de Manga, Personatges de Bruguera, etc. Sempre amb el mot personatge, davant. I és que si que Marvel i DC són editorials que dibuixen Superherois, però abans que Superherois, són personatges de còmic .

Penso que valdria la pena separar els personatges de les dues editorials i d’alguna més que també pugui dibuixar personatges amb súper poders però que no es poden anomenar així perquè Marvel i DC tenen patentat el nom de Superheroi.

Potser faig malament, però si puc fer un article amb documentació que pugui tenir a l’abast no tradueixo el d’altres Wikis, però si que m’he les miro i llegeixo perquè com és lògic sempre se n'aprèn. I en aquest cas la wiquipedia en Espanyol, Angles, Italià etc. Si que parlen de personatges marvel (ho he consultat desprès de crear la categoria).

Això, nomes és una opinió i els meus coneixements del funcionament de la wiquipedia son encara limitats, quan amb corregeixen miro d’aprendre’n per un altre vegada. Si penseu que cal fusionar-ho per mi endavant. Salutacions. JordiE (disc.) 16:45, 8 maig 2013 (CEST) (disc.)[respon]