Vés al contingut

Discussió:Adaptació sensorial

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He fet la revisió del que teniu fet fins ara del concepte d'adaptació sensorial. Recordeu que podeu basar-vos en la versió en anglès i també citar el que se cita en aquesta versió. Us suggereixo canvis i esmenes:

L'adaptació sensorial o adaptació neural és un procés psicològic, millor posar neurofisiològic i fer l'enllaç al concepte. D'altra banda cal remarcar la persistència de la sensació d'alguns estímuls un cop s'han enretirat (des de 0.1 ms fins a 0.05 ms). Aquesta persistència de la sensació el que fa és crear una postimatge. En el cas de la visió és aquest fenomen sensorial el que ens permet tenir una percepció continua del moviment a partir de la captació de meres imatges successives. Aquest apartat potser no caldria, se'n va una mica del tema i queda estrany.

als moviments sacàrids. Canviar a moviments sacàdics. El que expliqueu en aquest apartat NO ÉS ADAPTACIÓ, ÉS HABITUACIÓ, mireu-ho a la versió en anglès. L'adaptació auditiva té tendència a barrejar diferents sons en un de variable. A causa de la repetida exposició a un estímul auditiu les persones tendeixen a adaptar-se a aquest fins al punt que deixen de percebre'l conscientment. D'aquesta manera, persones que viuen a prop d'un aeroport deixaran de sentir el soroll dels avions i, tanmateix, persones que viuen en una zona rural deixaran de sentir el soroll dels grills a la nit. purit són captats pels nociceptors i els puriceptors respectivament canvia a prurit i pruriceptors. El sistema somestèsic no existeix l'entrada, però sí el Sistema somatosensorial amb el qual podeu fer l'enllaç. ón el corpuscle de Meissner, encarregat de la detecció del moviment i del control de l'agafament, canviar per detecció del lliscament d'un objecte sobre la pell i el control.... els receptors encarregats de detecta els estímuls, detectar Recordeu que només cal posar l'enllaç d'un concepte la primera vegada que surt, després ja no es posa. Hi ha enllaç d'aquest concepte?, sumació temporal lenta? Estaria bé posar-lo o un de similar L'ombrall mesolímbic, què vol dir? Aquest concepte no existeix, no seria llindar? Canviar, no s'entén. Regulació descendent, canviar per regulació a la baixa A llarg termini: El sistema motor es pot adaptar lentament com a resposta a entrenament, alteracions en el mecanisme del sistema o qualsevol canvi en el sistema provocat per una lesió. Un estudi assenyala que els canvis a llarg termini són modulats per les alteracions en la retroalimentació aferent. Aquest tipus de retroalimentació modula essencialment adaptacions a llarg termini de conductes rítmiques com respirar.[15] Aquest paràgraf no s'entén, o el milloreu o no cal afegir-lo.