Discussió:Assut de Xerta

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Molí BCIL[modifica]

L'article diu que l'Ajuntament de Xerta va declarar el Molí de l'Assut com a Bé Cultural d'Interès Local. Ara bé, els ajuntaments de menys de 5000 habitants no poden declarar BCIL per si sols, sinó que la declaració la fa el Consell Comarcal. Aleshores, l'afirmació necessita, com a mínim, una referència clarificadora.--Pere prlpz (disc.) 16:05, 21 maig 2012 (CEST)[respon]


El molí va ser declarat BCIL per l'Ajuntament de Xerta i posteriorment ho va ratificar per unanimitat el plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre el 17/10/2008. Notícia declaració BCIL del molí de l'Assut de Xerta pel Consell Comarcal del Baix Ebre --Usuari:Osikerda1 11:21, 17 setembre 2012 (CEST)


Assut de Xerta / Assut de Xerta-Tivenys[modifica]

Si bé el monument s'ubica dintre dels termes municipals de Xerta, Tivenys i Benifallet (aleshores s'hauria de dir Assut de Xerta-Tivenys-Benifallet?) el nom oficial i històric (podeu consultar documentació) és i ha estat el d'Assut de Xerta, mireu la Resolució de declaració de BCIN publicada al DOGC:Resolució Publicada al DOGC número 3608 de 04 d'abril de 2002 declarant l'Assut Bé Cultural d'Interès Nacional--Usuari:Osikerda1 11:30, 17 setembre 2012 (CEST)

D'acord amb l'argument, i d'acord que el reanomenament contrari s'ha fet sense discussió ni consens, de manera que caldria tornar al nom original "assud de Xerta" mentre ho discutim.
Ara bé, compte que els reanomenaments s'han de fer amb el botó de reanomenar i no copiant i enganxant, i si no es pot demanant ajut a un administrador. Miro de desfer el reanomenament manual i demano a VP:PA que el facin bé.--Pere prlpz (disc.) 15:11, 17 set 2012 (CEST)[respon]