Vés al contingut

Discussió:Cali (cantant)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No és també el nom d'una deessa hindú? Crec que aquest article hauria de ser en el nom complert de l'autor per vitar confusions. Rata de Biblioteca 17:35, 25 nov 2005 (UTC)

La confusió més possible és, evidentment, amb la ciutat, Cali. El nom, però, és Cali i res més. El nom complet és una anècdota. Caldria crear una pàgina de desambiguació. O ara o quan es cree una altra pàgina amb Cali (ciutat o deessa). Això encara no ho sé fer. Però ja estic mirant com es fa. --Ferran 17:42, 25 nov 2005 (UTC)

Tanmateix, em sembla que la deessa és Kali. --Ferran 17:44, 25 nov 2005 (UTC)

Per a les pàgines de desambiguació vés a Ajuda:Pàgina de desambiguació. He mirat l'encilopèdia i sembla ser que és Kali serà que està transcrit... traduit deu ser amb c, dic jo. No sé. Això de què el nom complert és una anècdota no ho entenc, en l'article es presenta com el seu nom propi. En Xevi ja ha redireccionat. Rata de Biblioteca 17:47, 25 nov 2005 (UTC)

És el seu nom artístic. És com si rediccionàssem Bernardo Atxaga al seu nom vertader que no sé quin és. O a l'Ana Belén a Maria Pilar Cuesta --Ferran 17:51, 25 nov 2005 (UTC)