Discussió:Carolines Baixes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He canviat l'enllas a Sant Antoni per barri de Sant Antoni (Alacant). De fet, ja teniem un barri de Sant Antoni, que esta a Barcelona. Potser el millor sera fer una plana de desambiguacio. Mes en general, em penso que aixo pot passar sovint quan hi ha noms tan frequents com pla del bon Repos - pot haver-n'hi un altre a qualsevol indret dels Paisos Catalans ! Potser fora bo fer una cerca amb google i si n'hi ha d'altres, fer enllassos mes especifics. Xevi.

He llevat la paraula "barri" perque a Alacant no hi ha més Sant Antoni que el barri, i he possat a Pla del Bon Repós el mateix, un (Alacant) ;).

El comentari d'en Xevi és encertat. Si poses un enllaç cap a Sant Antoni, estàs enllaçant cap a una pàgina que ha d'explicar la vida i miracles -mai millor dia, en aquest cas- del Sant, però no una pàgina sobre el barri. Per això cal especificar el títol i crear un enllaç del tipus Sant Antoni (Alacant). Llull 20:21 13 set, 2004 (UTC)

És clar que el comentari és encertat, i per aixó l'he fet cas i és més, he anat més enllà i també he posat el "(Alacant)" a més barris que poden estar en més ciutats o tenir confussió, pero he llevat la paraula "barri" per a que el nom no siga massa llarg i a més perque a Alacant, Sant Antoni, Sant Blai o Pla del Bon Repós únicament son barris i no cal especificar-lo.