Vés al contingut

Discussió:Carrer del Duc

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sobre l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya[modifica]

En repassar aquest apartat, m'adono que hi ha alguna incongruència. Ve de la primera versió de l'article, però l'usuari que el va fer ja fa alguns anys que no ha fet cap edició. Per això t'ho comento a tu, que potser sabràs on trobar la informació per corregir-ho.

Diu «Al pis del número 14 d'aquest carrer…», com si l'edifici només tingués planta baixa i un pis. A continuació diu que primer va estar al carrer d'Aribau i «un any després va passar al local actual i posteriorment va adquirir dues plantes més».

Per una banda, si va adquirir dues plantes més, vol dir que falta indicar a quin pis estava l'AFC al principi. Per altra banda, si després va adquirir dues plantes més, no es pot dir que abans «va passar al local actual»; si de cas, hauria passat a l'edifici actual.

A veure si tu ho pots solucionar. Salutacions Mercè Piqueras (disc.) 18:50, 6 abr 2023 (CEST)[respon]

@Mercè Piqueras Ho acabo d'arreglar. La ubicació de l'AFC no té cap misteri, ja que hi ha un cartell ben visible des del carrer. Ara bé, aquest usuari ha fet uns quants articles basant-se en un llibre de Pere Dalmases (si és que no és elll mateix), que és un desastre en quant a les dades que hi surten. Paddy Mc Aloon (disc.) 14:47, 9 jul 2023 (CEST)[respon]