Discussió:Col·legi Alemany de València

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

--Mirall (discussió) 09:57, 4 des 2008 (CET)[respon]

Propostes de modificació[modifica]

Proposo alguns canvis a l'article:

  • Eliminar "que concedeixen un òptim nivell a determinats acabats" del segon paràgraf. A la resta de la frase li falten referències, però aquesta part si no està referenciada en una font independent no és neutral.
  • L'apartat "Descripció" s'hauria de dir "Edifici", perquè el tema de l'article segons el títol i la introducció és l'escola i no l'edifici.
  • S'hauria de canviar el paràgraf "Recentment s'ha dut a terme una qüestionable ampliació de la zona infantil que pot desvirtuar, amb les substitucions que s'aprecien, un edifici tan compromès amb l'estil internacional del seu temps i que denota en el seu procés i la seua construcció una vàlua pròpia que el fa imprescindible en l'anàlisi de l'arquitectura valenciana de la seua època." que sense una referència externa no és neutral, tant per la valoració positiva de l'edifici com per la valoració negativa de l'ampliació, per un més neutre i referenciat "La zona de parvulari ha estat modificada radicalment els darrers anys amb referència a http://arquitectosdevalencia.es/arquitectura/colegio-aleman/.
  • L'enllaç arxivat al web del Col·legi d'Arquitectes s'hauria de substituir per l'actual http://arquitectosdevalencia.es/arquitectura/colegio-aleman/. Segurament més endavant pot servir per referenciar algunes afirmacions de la part de l'edifici.
  • De l'apartat d'història de l'edició [1] de Javier Ortega Jiménez es podria aprofitar el que es pot referenciar a la versió arxivada del web del Col·legi, un cop endreçada l'ortografia (al web actual no hi trobo un apartat d'història).

Pere prlpz (disc.) 17:27, 22 nov 2022 (CET)[respon]