Discussió:Cornellà de Llobregat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Me gustría que se añadiera más información sobre esta ciudad. Creo que no es la suficiente, yo personalmente no vivo en Cornellà pero me gustaría conocer un poco más. Por ejemplo sus monumentos, sus museos, su pasado histórico y también su futuro. Gracias.

Yo tambén pienso que debería haver mas información Yo pienso que se debería escribir sin faltas de ortografíael comentari anterior sense signar és fet per 77.226.7.138 (disc.contr.) 14:45, 14 gen 2009 (CET)[respon]

Ampliació entitats culturals[modifica]

Trobo a faltar com entitat cultural, la centenària Patronat Cultural i Recreatiu (1910), que aixopluga un munt de seccions i entitats amb estatuts propis, com Club Escacs Cornellà, Agrupació Sardanista i Esbart Dansaire, el grup de teatre Triangle, els Castellers de Cornellà, el Grup de Diables de Cornellà, etc. que en ajudat a configurar la història de la població, traspassada a ciutat en pocs anys. Josep Salvadó Colominas 29 de març, 2012 21.23h.

Endavant, ho pots fer quan vulguis. Recorda només Viquipèdia:Citau les fonts per parlar només de les entitats que hagin estat cobertes per alguna font secundària (per exemple, parlar de les entitats de les que es parla en els llibres d'història de Cornellà).--Pere prlpz (disc.) 22:34, 29 març 2012 (CEST)[respon]

Escut de Cornellà[modifica]

L'escut que es mostra a aquestà pàgina no es correspon amb l'escut oficial de Cornellà de llobregat. el comentari anterior sense signar és fet per 83.57.45.224 (disc.contr.)