Discussió:Eduard de Woodstock

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Proposta de millora de l’article[modifica]

L’article actual està bé de base, però tenint en compte que aquest tracta sobre una figura del nivell d’Eduard de Woodstock, es poden dur a terme algunes millores o fins i tot crear nous apartats.

Pel que fa a les millores, l’apartat bibliogràfic s’hauria de refer. L’actual apartat, si es retoqués i combinés amb la descripció de l’inici, acabaria esdevenint una millor introducció a l’article en general.

Sobre els conflictes militars en els quals va participar, molts entren dins el marc de la Guerra dels Cent anys. És per aquesta raó que els conflictes podrien formar un nou apartat, el qual quedaria dividit en diferents subapartats, els quals tractarien cada campanya militar en la qual Eduard Woodstock va formar part.

En l’apartat encarregat a descriure’l com a gran estrateg es podria aprofundir més sobre les seves tàctiques militars, no només parlar de l’ús d’armes determinades, com l’arc llarg anglès, sinó també parlar sobre les pràctiques dutes a terme en les diferents campanyes militars en les quals va participar.

La bibliografia per dur a terme tots aquests canvis la podem obtenir mitjançant l’ús de dipòsits o biblioteques digitals, posant d’exemple Google Books, Google Scholar o HathiTrust. Sergilc1998 (disc.) 20:38, 31 des 2023 (CET)[respon]