Vés al contingut

Discussió:Embornal

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pau Cabot. Bon any!! Com més analitzo aquest tema menys m’ho explico. La inclusió de la plantilla “Moure a Viquidites” és del tot injustificada. Hi ha un petit article sobre un terme relacionat amb els vaixells (terme més important del que sembla) que, al final, inclou un apartat de documents. Aquest apartat consta de citacions amb una explicació resumida. Explicacions que ajuden a entendre la importància de l’element de construcció naval que hom preten explicar. Aquest format (d’afegir citacions a l’explicació general ) és el que utilitzen Marià Aguiló i Alcover-Moll en els seus diccionaris. No hi ha cap diferència entre relacionar les citacions dins del text o llistar-les al final. El lectors interessats tenen prou capacitat per a entendre la informació afegida i situar-la en el context.

En la teva explicació anterior ja insinuaves la teva decisió final: estàs disposat a moure (ja veurem de quina manera) les citacions a Viquidites per més arguments que es donin. Per “imperatiu legal” estic obligat a suposar bona voluntat. Però res no m’impedeix manifestar la meva opinió. L’article, en el seu estat actual, no vulnera cap norma de la Viquipèdia. Una opinió diferent no significa que, aquesta darrera opinió, sigui correcta. Suposant que hi hagi algun dubte sobre la normativa queda la qüestió del Cinquè pilar: la Viquipèdia no té normes inamovibles. L’article és millor i dóna més informació amb les citacions. Personalment no tinc cap intenció d’entrar en una guerra d’edicions o de discusions interminables. Ja ho diu la Bíblia: “Per les seves obres els coneixereu”. Atentament.Josep Esquer (disc.) 14:39, 2 gen 2018 (CET)[respon]

Hola Josep Esquer. No sé si has malinterpretat les meves paraules, però ni jo tenc la decisió final sobre aquest tema ni ja està predeterminada. Me sap greu si ho has interpretat així. El que deia literalment aquí és Si la cosa queda com una enumeració de citacions, se n'ha d'anar a Viquidites. Si les citacions ajuden a explicar qualque cosa enciclopèdica, tenen lloc aquí. O sigui, que les cites poden tenir lloc dins un article enciclopèdic si es contextualitzen però si és una simple llista de citacions relacionades amb un tema, el seu lloc natural és Viquidites, que per això el vàrem crear.
O sigui, que no hi ha resolució definitiva ni predeterminada ni jo som ningú per prendre-la. L'únic que vaig fer unilateralment és la proposta (que això sempre es fa així) i ara en podem xerrar tranquil·lament. Una bona idea idea, per exemple, és demanar més veus a la taverna perquè ajudin a aclarir el tema.
Bona entrada d'any a tu també! Pau Cabot · Discussió 19:25, 2 gen 2018 (CET)[respon]
Tens tota la raó. Ho havia interpretat malament i, lògicament, demano disculpes. Quan pugui passaré per la Taverna.Josep Esquer (disc.) 20:34, 2 gen 2018 (CET)[respon]