Vés al contingut

Discussió:Fàbrica Ferrer i Mora

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Errada citació fonts[modifica]

Bon dia

Llegint l'article m'he adonat que les idees principals i concretament les citacions 1, 3, 4 i 6 què és refereixen a l'Arxiu Familiar Ferrer i Mora estan estretes d'una obra que, curiosament, no s'esmenta en tot l'article Estudi historicoarquitectònic dels edificis de l'antiga fàbrica tèxtil J. Ferrer i Mora, realitzat el 2012 per Joan Manuel Nicolàs Monsonís (arquitecte), Josep Maria Vila Carabasa (arqueòleg) i Joan Montblanc Lasaga (historiador). L'obra de referència la podreu trobar enllaçada a https://calaix.gencat.cat/handle/10687/422910#page=1

Com podreu comprovar les citacions són exactament les que apareixen en els capítols dedicats a la història de la fàbrica, així com tot el relat de l'article segueix l'argumentat en aquest. Per una qüestió de reconeixement a la recerca d'aquests autors i a la veracitat de les fonts caldria que aquesta obra fos afegida en les referències i els enllaços externs.

Entenc que els articles de viquipèdia poden ser corregits per qualsevol persona, ja em disculpareu però no crec tenir els coneixements tècnics per poder-ho abordar i pregaria que alguns dels usuaris pogués fer-nos el favor d'esmenar aquestes errades.

Moltes gràcies 85.52.28.238 (discussió) 11:46, 20 juny 2023 (CEST)[respon]

Fet Fet!--AlbertRA (disc.) 12:14, 20 juny 2023 (CEST)[respon]