Discussió:Jaume Cuadrat Realp

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algu ha proposat d'esborrar aixo, pero hauria de fer-ho utilitzant la plantilla nova i signant amb el seu nom d'usuari !

Pel que fa a l'article en si, es molt millorable, pero he trobat un parell de resultats a google que suggereixen que te si mes no un llibre publicat i que hauria escrit una de les nomes 7 obres de teatre en catala a l'exili. Per tant, segurament un autor molt menor pero potser podria manternir-se a la viquipedia, i en qualsevol cas no crec que sigui just qualificar l'article de spam. Xevi 21:25, 12 jul 2006 (UTC)

A la GEC no té una entrada, però surt com a president del Centre Català de Sao Paulo [1]. --VRiullop (parlem-ne) 21:34, 12 jul 2006 (UTC)

Avui dia gairebé tothom ha escrit un llibre. No sembla motiu per donar-li rellevància. Ser president d'un dels mils de centres de qualsevol cosa que hi ha tampoc es rellevant. És spam, per què qui l'ha escrit només ha creat aques article com a promoció i cap més. Per "Jaume Cuadrat Realp" només hi ha dues entrades al Google, equivalent a dir que no és ningú.

L'spam és publicitat indiscriminada i massiva. Aixó no ho és. Les intencions de l'autor de l'article no importen. Importa l'article. L'estil de l'article no és gens neutral i no cita cap font. El que explica del personatge pot ser interessant per un diari local però no és rellevant per una enciclopèdia. La qüestió, a banda de la necessitat de millora evident, és que si es pot ampliar amb informació rellevant es podria deixar com a esborrany. En cas contrari caldrà esborrar-lo. --VRiullop (parlem-ne) 08:34, 13 jul 2006 (UTC)