Discussió:Locomoció dels cavalls

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, si no tinc mal entès la velocitat del cavall al pas és de 7 o 8 km/hora, 6 la consideraria massa lenta (encara que és ben possible, i segur que m'equivoco). Col·loco si et sembla bè un enllaç a sellaper enllaçar amb l'article "sella de muntar". Per no tenir idea clara del conjunt t'està sortint un article boníssim (sobretot ben redactat). Si necessites ajuda ara que faràs el galop o per altres temes estaré durant les vacances per aquí. Fins aviat!--Jacobí (disc.) 23:08, 21 des 2010 (CET)[respon]

L'article ja té un contingut acceptable i esborro "inacabat". Queda, per tant, a la vostra disposició per a corregir-lo i millorar-lo. Per que fa a les imatges us recordo que segons la Viquipèdia:
  • Quan s'usin diverses imatges en el mateix article, de la segona en endavant podran anar repartides a l'esquerra i a la dreta de l'article.
  • Eviteu quan no sigui necessari, atrapar el text entre dues imatges o una imatge i una taula a la mateixa alçada de la pantalla.

Dit d'una altra manera, que es PUGUIN posar a l'esquerra no vol dir que S'HI HAGIN DE POSAR. I més, com en casos anteriors quan per fer-ho així, hom vulnera el segon punt i empresona el text entre dues imatges. Entrar tres segons en un article i canviar una imatge de la posició en que el redactor inicial la va situar és, pel cap baix, descortesia...Ja sé que és picar en ferro fred, però queda escrit.--Roger Liart (disc.) 22:05, 24 des 2010 (CET)[respon]