Discussió:Lucrècia morta

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si vols, a commons esta l'original de la Llotja.--amador (disc.) 10:57, 1 maig 2012 (CEST)[respon]

Molt millor!--Kippelboy (disc.) 10:47, 7 maig 2012 (CEST)[respon]

Millores d'estil[modifica]

Hola @Gabasjoan:, veig que estàs fent una ampliació important de l'article. Bona feina. He fet alguns retocs, però hi ha altres ajustos a fer que te'ls deixo per a tu que deus tenir millor informació. A veure:

  • Els qualificatius maximalistes, com "una de les més belles fetes", "un dels exemples més clars i importants", "Considerada obra mestra de l'escultura neoclàssica", etc. han de tenir una referència expressa per evitar confondre la frase amb la passió de l'editor pel tema.
  • En la mateixa línia, hauríem d'evitar expressions valoratives com ara, "Malauradament, igual que el seu contemporani ...". Per algú que no li agradi l'estil de l'autor, no serà "malauradament". Podries dir alguna cosa com "Com li va passar al seu contemporani ...., no va comptar amb un gran reconeixement a la seva època...." o així.
  • No hem de redactar en primera persona per aconseguir un llenguatge enciclopèdic i no narratiu, més propi d'una obra d'autor. Jo et vaig fer un parell de canvis, però revisa-ho per si queda alguna expressió més.
  • A la frase "En primer lloc perquè se'l pot situar ..." sembla que li falta un "i en segon lloc....". Bé, crec que tota la frase s'ha de replantejar, perquè "podent-se situar de manera paral·lela amb José Álvarez Cubero" no és massa comprensible.
  • La vinculació del neoclassicisme amb Campeny i amb l'obra es repeteix 3 cops dins el cos del text. Pots reordenar-ho una mica ?.

Ànims, t'està quedant molt bé. amador (disc.) 13:13, 12 gen 2019 (CET)[respon]