Discussió:Mercè Riba i Romeva

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Mariona1313, el llibre d'estil de la Viquipèdia no permet els enllaços externs en el cos de l'article. Tingues en compte també que els apartats "Principals exposicions" i "Obra pública" no són enciclopèdics i fan que l'article sembli un currículum. Si et convé res, pregunta. AlbertRA (disc.) 11:15, 16 abr 2024 (CEST)[respon]

Gràcies Albert.
Respecte del primer punt, on he de posar els enllaços externs doncs?
Respecte del segon, estic seguint la pauta de la viquipèdia d'altres escultors, on sí que hi ha subtítols i llistats de 'Principals exposicions' o 'Premis i reconeixements', com per exemple Miquel Barceló. Com s'hauria de fer si vull recollir l'obra de l'escultora? Mariona1313 (disc.) 11:31, 25 abr 2024 (CEST)[respon]
Hola @Mariona1313, anem a pams:
- Pel que fa als enllaços externs, el de la mateixa artista ha d'anar a la infotaula (requadre de la dreta) tal com hi figura. La resta, si realment serveixen per ampliar la informació del subjecte de l'article i no es tracta d'una mera relació, han d'anar a en un apartat final amb el títol "Enllaços externs".
- Pel que fa a la secció de 'Principals exposicions', ha de mantenir un format de redacció; i els 'Premis i reconeixements' van a la infotaula.
- L'obra escultòrica més destacada ha d'anar al cos de l'article en forma de redacció amb les referències corresponents, fet que ara mateix és el principal problema de l'article atès que hi manquen.
- L'article de Miquel Barceló Artigues necessita també una bona repassada tal com indica l'avís del principi de la seva pàgina.
Gràcies i si et convé res més, pregunta. AlbertRA (disc.) 11:46, 25 abr 2024 (CEST)[respon]
Hola Albert. Espero haver fet els canvis com em suggeries. Mariona1313 (disc.) 12:33, 7 maig 2024 (CEST)[respon]