Discussió:Naixement de la indústria moderna a Espanya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

@Laura Expósito: Bon dia, tingues en compte diversos punts:

  1. La bibliografia ha de ser de fonts fiables (llibres, revistes, publicacions) i no pas webs o blogs. Si no fas servir referències adequades, l'article corre el risc de ser esborrat.
  2. Si parles al títol d'indústria moderna, ho estàs fent de tot el món, no de Catalunya ni d'Espanya. Si fas referència a un lloc concret, això s'ha e reflectir obligatòriament al títol.
  3. Si tractes el context catalanoparlant, aquest no només és Catalunya, sinó també Andorra, Illes Balears, País Valencià, Catalunya del Nord, La Franja, el Carxe i l'Alguer. És important acotar bé quin és l'abast de l'article en què has pensat, sobretot si és d'un tema ampli com la indústria moderna. Altrament, l'entrada comença amb un biaix essencial.

Si us plau, considera seriosament aquests punts a l'hora de plantejar l'entrada. Altrament podria ser que acabés esborrat. No dubtis a preguntar tot allò que necessitis. Mentre l'edites, ves a Insereix, Plantilla, selecciona "Editant" perquè altres viquipedistes vegin que l'estàs desenvolupant. Molts ànims! Xavier Dengra (MISSATGES) 09:49, 15 des 2020 (CET)[respon]