Discussió:Palamós

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El plànol de situació de Palamós al Baix Empordà és equivocat perquè identifica Palafrugell i no Palamós. Seguint la costa s'ha de pintar dos termes més cap el sud.

Tens raó, ja crearé la imatge quan pugui. Llull 22:35 9 des, 2004 (UTC)

Jo ja te la he corregit, amb el teu permís, el que passa és que no sé com canviar-la. La trobaràs amb el nom de Localització de Palamós 1.png. Salutacions.

De totes maneres l'he canviada per una imatge de més qualitat i amb el nom adient que fa que rutllin les plantilles. Llull 06:45 10 des, 2004 (UTC)

Ara, quan obro la pàgina de Palamós em torna a sortir amb l'error que havia corregit, per què?Pere II 09:04 11 des, 2004 (UTC)

Clica sobre la imatge i quan arribis a la pàgina de la imatge clica el botó d'actualització del teu navegador. El fitxer té el mateix nom i el teu navegador no l'actualitzat. Qualsevol que vegi la imatge per primer cop l'ha de veure bé. Llull 09:08 11 des, 2004 (UTC)

Perdona, tens raóPere II 10:16 11 des, 2004 (UTC)

M'agradaria col·laborar anant escrivint la història resumida de Palamós, seguint allò que es demana als de cada poble, que tinguin dades. Jo ho podria anar introduïnt a poc a poc. Què et sembla? Per altra part, si pots perdre un xic de temps, visita la web http://www.palamos-santjoan.org i mira la secció d'història i de publicacions, que s'està fent. Tinc material per a començar a montar la història resumida de Palamós.Pere II 22:38 11 des, 2004 (UTC)

La Viquipèdia es teva, afegeix-hi tota la informació que vulguis, ací i a qualsevol altre article. L'única restricció és que ha de ser informació lliure de drets (no s'hi val per tant prendre la informació o imatges d'altres pàgines webs encara que sigui de les administracions. Sí, però de els teves pàgines). Per la resta fes el que vulguis. Llull 08:48 12 des, 2004 (UTC)

Peus de fotografia a la pàgina de Palamós[modifica]

Hi ha dos peus de foto que segurament s'haurien de corregir perquè poden induir a error. Es tracta del peu de foto que diu: Focs de Sant Joan a Palamós. Foto feta des de dalt de l'edifici l'Empordà Hauria de dir: Focs de la Festa Major a Palamós. Foto feta des de dalt de l'edifici l'Empordà Cada any, el tercer dia de la Festa Major, es fan uns grans focs artificials des de l'escollera i la platja queda ben plena d'espectadors, que venen d'arreu.

L'altra foto diu: Plaça de Sant Pere Hauria de dir: La Planassa des de la plaça de Sant Pere. Aquest lloc és l'antic port reial de Palamós. Els vaixells ocupaven tot l'aparcament que es veu a la fotografia.

--Pere II (discussió) 14:02, 27 gen 2008 (CET)[respon]