Vés al contingut

Discussió:Pintures de Pedret

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

OTRS[modifica]

No arxiveu aquesta nota
No arxiveu aquesta nota

--Kippelboy (disc.) 09:40, 17 oct 2012 (CEST)[respon]

Observacions[modifica]

Hola @Eloimb:, et deixo algunes observacions per acabar d'arrodonir l'article:

  • En general, potser reorganitzaria la informació i eliminaria duplicitats per a que la lectura sigui més fluida
  • Potser reduiria la síntesi del principi de tot i la part on descrius quines escenes hi ha representades a cada lloc i ho recol·locaria als apartats, i la valoració final la posaria en un apartat específic d'anàlisi de les pintures, per exemple.
  • Es parla de la història de les verges prudents i les verges fàtues a diversos llocs. Caldria evitar repeticions. Per exemple, l'apartat "història" és molt fluixet i penso que no és el lloc adient on parlar del contingut i el significat d'aquesta paràbola.
  • A l'apartat "descripció" hi fusionaria alguns passatges del principi de tot de l'article. Convindria, també, afegir-hi referències, per exemple quan es parla del seu trasllat al Museu de Solsona i al MNAC.
  • L'apartat sobre iconografia està bé, i les explicacions són de molta ajuda. Caldria, però, afegir alguna altra referència. Has fet una ullada a algun dels llibres que surten a l'apartat "bibliografia"? A la biblioteca segur que trobaràs una enciclopèdia anomenada "Catalunya romànica", que probablement també et servirà.
  • No t'oblidis d'afegir enllaços cap a altres articles de la Viquipèdia que puguin interessar al lector (noms de llocs, de Sants, conceptes clau, etc.)

Ànims! ESM (disc.) 23:52, 22 gen 2020 (CET)[respon]