Vés al contingut

Discussió:Refinació electrolítica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bones @Paucabot: he vist que has enllaçat l'article a wikidata, ho hauria fet jo però tenia dubtes perquè és un pel caòtic:
Ara està enllaçat amb l'article en anglès electrowinning[1] que és un procés semblant i que en el cos de l'article fa diverses mencions a la refinació electrolítica, i a l'article en castellà electrodeposición, que és un altre procés semblant, però que té una pàgina diferent a la wikipedia en anglès i català (en català redirigeix a galvanoplàstia). En castellà existeix l'article [2] per aquest mateix procés però és força curt i sobre un cas concret. Potser de moment es pot quedar així ja que sembla més un problema de les altres wikis, però no sé si hi ha algun procediment amb wikidata per aquests casos.
Salut, --Bsckr (disc.) 23:29, 11 maig 2021 (CEST)[respon]

@Bsckr: El vaig enllaçar a it:Raffinazione elettrolitica, que sembla exactament el mateix concepte. Sobre els altres interwikis, ni ho vaig mirar. Si trobes que s'ha de separar aquest concepte i electrodeposició, pots proposar-ho a d:Talk:Q11079566 i, si ningú diu res, executar-ho. Pau Cabot · Discussió 07:25, 12 maig 2021 (CEST)[respon]