Discussió:Ronaldo de Assis Moreira

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

l'article menciona "la copa intertot" suposo q es una errada¿ No crec que s'hagi de traduir d'intertoto a intertot.

Sobre el nombre de partits i gols[modifica]

bones, quan es posa el nombre de partits i gols que ha marcat el jugador en cada un dels equips que ha jugat, quins partits es compten? només els de lliga? els de lliga i copa?


ENCICLOPÈDIA[modifica]

"Gràcies a Ronaldinho el Barça va recuperar el prestigi mundial que tenia. Actualment és considerat el millor equip del món, capitanejat per Carles Puyol i liderat per Ronaldinho Gaucho. Som més que un club!" Això realment és una enciclopèdia? Una mica de serietat.Comparteixo les teves paraules...SERIETAT!!


CANVI[modifica]

Doncs canvio "Però ultimament la directiva, la apartat de l'equip ja que no ve a entrenar, per les nits se'n va a discoteques i per ultim no rendeix en el terreny de joc. Ell diu que se'n va al gimnas però ningú de la afició barcelonista, ni se'l creu, ni vol que segueixi en el Futbol Club Barcelona mai més. Va ser el jugador més estimat de la afició barcelonista, els hi va donar la gloria, però ara ja ningú se'n recorda d'això." per "Actualment el jugador està passant per una crisi sense un final definit a la vista." ja que estem en una enciclopedia i no en un diari sensacionalista. Si algu vol millorar-ho endavantel comentari anterior sense signar és fet per 88.8.114.214 (disc.contr.) 16:16, 1 juny 2008 (CEST)[respon]