Vés al contingut

Discussió:Santuaris i temples romans

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La valoració de tota l'última gamma d'articles sobre Roma és compromesa. No es pot dir que s'elimini tot d'una volada per què el seu contnigut sembla ser correcte, però el seu format no ho és gens. S'està posant informació barrejada en articles de noms arbitraris que no defineixen conceptes sinó que "parlen" de coses que s'hi relacionen. No són gens enciclopèdics. La sensació que em donen és que es tracta d'un recull d'anècdotes desordenades. No hi ha una definició del terme inicial i un desenvolupament posterior de les seves característiques menys superficials, sinó frases breus i sense lligar explicant fets aïllats. El fet de què el qui els està fent no contacti ni doni senyals després d'uns quants avisos esdevé a més frustant. Llull 12:59 27 des, 2004 (UTC)


Aquest articles son sub-articles de Roma (Regne i República) per aixó no tenen el format habitual, pero dins el contexte general duen ser correctes perque del 1996 al 1999 en la versió en castellà que tinc a Internet van ser la pagina mes visitada sobre Roma i mai vaig rebre quejes del contingut, que ha estat reproduit a dotzenes de sites. La definició hauria d'anar en singular pero no es parla, per exemple, de que es un pontifex, sino de tots els tipus de pontifexs que hi havia a Roma, justament perque es un sub-article i no una entrada. 80.58.53.107 15:20 27 des, 2004 (UTC)

No et segueixo, entre el 1996 i el 1999 no existia la Viquipèdia de manera que ningú et podia dir res de si s'adequava o no a l'estil. (Suposo que et refereixes a aquests articles fets pel teu compte). Per exemple, aquí no hi ha subpàgines. Han de ser independents. Cada una ha d'introduir un terme. No es tracta de "parlar de pontífexs" (poso aquest exemple per què el que m'has posat encara que aquest article està millor) com podria passar en un llibre de text o didàctic, sinó de definir què eren i quina mena n'hi havia si és procedent com podria passar en una enciclopèdia. Un altre, però que no s'ajusta gaire seria Ciutadans plens, honoraris i clients. Crec que seria més oportú encarar-lo com a Estructura social de l'Antiga Roma. No acaba de tenir sentit agrupar tres termes d'aquesta manera i dir "d'això en faré un article". Llull 19:25 27 des, 2004 (UTC)

~

Mira, he adapatat a l'estil habitual l'article dels feciales (ara fecial). Pitja ací per veure'n les diferències. Llull 19:56 27 des, 2004 (UTC)